Bitcoin: Kur mund të parashikojmë një Kryq të Artë të mundshëm

Bitcoin do të ketë një ndikim të madh në treg nëse arrin në mënyrë efektive atë që shenjat e tij duket se po drejtoheshin. Me tregtimin e BTC afër 40,000 dollarë në minutë, ekspertët në fakt kanë përfunduar duke hezituar për atë që do të vijë më pas. Eksperti i njohur Michael van de Poppe shqyrtoi tregun e kriptomonedhës kohët e fundit, para se të dilte për të shënuar nivelet vendimtare të cilat mund të përcaktojnë lëvizjen e kostos së BTC -së për të ecur përpara. Në, kjo në fakt është shqyrtuar dhe folur për të kaluarën. E vërteta e Kryqit të Artë, një analizë e mëparshme në fakt kishte vënë datat e parashikuara për Korrikun (GC) pranë përfundimit të Gushtit dhe fillimit të

Kur - - një parashikim që tani duket se po bëhet realitet. Mesatarja e Lëvizjes 50 MA (Kryqi i Vdekjes) kalon 200 MA, ndodh Zakonisht (DC) - - Ndërsa, një tregues i një kombinimi të rënies së kostos/të rëndë. Një GC shihet kur ndodh e kundërta.

Postimi i probabilitetit të një GC ishte i zymtë për pjesën më të madhe të muajit, falë një tubimi njëjavor, ky GC mund të bëhet realitet. 19 qershor Me DC, 50 MA vazhdoi të binte. Ky është indikacioni që tani po bëhet, megjithatë, GC është më afër se më parë. Bitcoin gjithashtu hap varietete të ndryshme të kostos për

E rëndësishme, secila prej të cilave mund të mbështesë ose shmangë vrapimin e demit.

Zonat e para për të cilat duhet të keni kujdes Ndërsa niveli kryesor është 41,000 dollarë.

Shumica e maksimalistëve dhe financuesve parashikojnë që BTC të thyejë $ 41k gjatë dy ditëve të ardhshme, eksperti nuk u pajtua. Bitcoin duket e mundur, veçanërisht duke pasur parasysh se çdo tubim mund të çojë në një korrigjim të vogël dhe me

  1. , ky korrigjim mund të vijë në njërën nga këto 2 nivele –– (*) Një rënie drejt $ 34.5 k - - $ 36k - Uljet më të larta të formuara në këtë varietet do të jenë thjesht asistenca e kërkuar që Bitcoin të rritet përpara në mënyrë të arsyeshme
  2. Më e ulëta në 32.6 dollarë - - Si ndihma jetike për tubimin prej 40 mijë dollarësh, një nivel më i ulët mund të funksionojë si ndihmë e shkëlqyeshme për një tubim tjetër

Sipas Van de Poppe,

Për më tepër, eksperti gjithashtu deklaroi se çdo ndarje nga këto nivele mund të çojë në Bitcoin që arrin deri në $ 26k. Kjo do të verifikonte Kinën pump rrethana

Metrikat e zinxhirit të Bitcoin, megjithatë, duket se ndryshojnë nga ky parashikim.

Bitcoin nuk menaxhohet nga kinezët

Një vëzhgim bazë i Divergjencës së Çmimit DAA demonstron sesi BTC është trajtuar në fakt për të thyer së fundmi rënien e saj 2-mujore. Ky shpërthim është një tregues i rritjes së përfshirjes me pakicë, duke vepruar në ecjen në përfshirjen e minatorëve.

Sipas Ndryshimit të Pozicionit Neto të Minatorëve, minatorët po blejnë edhe një herë pasi BTC u largua nga faza e "Migrimit të Madh". Këto gjetje gjithashtu nxjerrin në pah besimin e favorshëm të tregut, diçka që mund të sigurojë BTC kundrejt çdo avari të rëndësishme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju