Uljet e hashratit të Bitcoin, vështirësia e minierave pritet të ulet për herë të parë që nga korriku

Uljet e hashratit të Bitcoin, vështirësia e minierave pritet të ulet për herë të parë që nga korriku

Vlera fiat e bitcoin (BTC) në fakt ka krijuar rrjetin &#x 2019; Fuqia rafinuese do të ulet drejt përfundimit të Nëntorit Shtatë ditë më parë, Bitcoin com News raportoi se si Bitcoin &#x 2019; s hashrate po rritej vazhdimisht gjatë 3 muajve të fundit. Sot, BTC &#x 2019; s hashrate po kalon në 168 EH/s pasi arriti në 178 EH/s më 24 Nëntor. Pasi arriti në atë lart të mërkurën, të premten hashrate zbriti në një reduktim prej 128 EH/s, duke ulur 28 % në 48 orë.

Uljet e hashratit të Bitcoin, vështirësia e minierave pritet të ulet për herë të parë që nga korriku

Ulja po bën që vështirësia e rrjetit të mbetet më pak se e zakonshme, si dhe këtë të dielë &#x 2019; s pritet të ulet për herë të parë që nga 17 korriku 2021. Pas modifikimit të vështirësisë në mes të korrikut, BTC &#x 2019; Vështirësia e ngritur 9 herë radhazi.

Uljet e hashratit të Bitcoin, vështirësia e minierave pritet të ulet për herë të parë që nga korriku

Aktualisht është 52.48% më e vështirë për të minuar BTC sesa ishte 133 ditë më parë më 17 korrik. Modifikimi i mëposhtëm, i cili është planifikuar të ndodhë gjatë gjithë orëve të mëngjesit (EST) të dielën, pritet të bjerë me -0.38%. Ajo &#x 2019; Është shumë pak, megjithatë sigurisht që do të parandalojë që vështirësia e minierave të arrijë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave (ATH).

Aty &#x 2019; Përveç kësaj, ka pasur një sërë modifikimesh në lidhje me qarkullimin hashrate midis pishinave të minierave. Bitmain &#x 2019; s Antpool është minatori më i madh i bitcoin sot me 16.79% të rrjetit ose 26.15 EH/s në hashrate. Foundry USA është pishina e dytë më e madhe e minierës së bitcoin me 16.55% të rrjetit &#x 2019; s hashpower, ose 25.77 EH/s. Ndërsa F2pool mban vendin e tretë me 3% të fuqisë hash, ose 15.33 EH/s, minatorët e paidentifikuar hashrate ose stealth komandojnë 23.87% të rrjetit &#x 13.14; s hashpower ose thjesht mbi 2019 EH/s.

Bitcoin &#x 2019; Vështirësia e minierës regjistroi një ATH më 13 maj 2021, kur arriti në 25.05 trilion. Sot, vështirësia e rrjetit është 22.67 trilionë, si dhe rënia duhet ta ulë atë në 22.59 trilionë deri të dielën, 28 nëntor 2021. Modifikimi prej 0.38% është i vogël në kontrast me shumicën e ndryshimeve të vështirësisë, por sigurisht që do të ruajë vështirësinë e reduktuar për një 2 javë shtesë, e cila është e vlefshme për minatorët, ndërsa kostoja e BTC është shumë më pak se 2 javë më parë. Bitcoin &#x 2019; Vështirësia u rrit me 4.69% 2 javë më parë, 4 ditë pasi BTC arriti në një kosto ATH në 69 mijë dollarë secila.

Lexo artikullin:  Stablecoin USDC Nis në Rrjetin Hedera

Etiketat në këtë përrallë Bllokimi i kohës, vështirësia e BTC, BTC.com, minatorët kinezë, vështirësia, Exahash, Hahspower, Hashpower, Hashrate, rënia më e madhe, Mempool, Operacionet e minierave, Pishinat e minierave, vështirësia e rrjetit, Hashrate e përgjithshme, SHA256 Hashrate

Çfarë mendoni për uljen e ardhshme të vështirësisë si dhe aktivitetin aktual të hashratit? Na lejoni të kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju