Treguesi kryesor i vrullit të Bitcoin sapo doli në pah me çmimin BTC të vendosur nën 50 mijë dollarë

Indeksi i qëndrueshmërisë së anëtarëve të familjes është duke arritur nivele të larta duke korrigjuar nga vendndodhja e tij e tepruar.

Treguesi kryesor i vrullit të Bitcoin sapo doli në pah me çmimin BTC të vendosur nën 50 mijë dollarë

Rritja e çmimit të Bitcoin (BTC) drejt $ 50,000 kohët e fundit rrezikon lodhjen për shkak të një pabarazie midis çmimit të kriptomonedhës dhe gjithashtu modave të vrullit.

Pra, ajo tregon çmimin e Bitcoin dhe indeksi i qëndrueshmërisë së anëtarëve të familjes (RSI) në fakt janë zhvendosur udhëzimet e kundërta duke qenë se vonë Vonë. Në këtë mënyrë, gjithashtu një shtyp solid më i madh në propozimet BTC/ USD në fakt është sinkronizuar me majat e reduktuara në vrull, duke rekomanduar që vrulli i përparësisë së të dyve po përkeqësohet.

Shmangia mbartëse

Një vrull tipik RSI shpesh tenton të zvogëlojë aktivitetin e çmimeve. Ajo që pretendohet, ngjitet kur çmimi luhatet kur çmimi ulet. Por në shumë raste, RSI ndryshon duke kërkuar moda të çmimeve, duke sjellë një devijim të supozuar të RSI.

Ekspertët teknikë mendojnë për devijimin e RSI si një sinjal efektiv për të vendosur kthesat e çmimeve. Për rrethanat, një devijim i favorshëm, ku çmimi bie dhe gjithashtu RSI rritet, motivon investitorët të marrin pronën në pritje të një rikthimi. Në mënyrë të ngjashme, një devijim bearish - përfshirë kostot e rritjes dhe gjithashtu rënien e RSI - motivon investitorët të marrin të ardhurat në krye ndërsa parashikojnë një tërheqje.

Grafiku i përditshëm i Bitcoin i listuar më poshtë programon kriptomonedhën në devijim bearish.

Sinjali i pengesës duket se betejat e Bitcoin për të dëmtuar favorshëm mbi 50,000 dollarë. Që nga e diela, kriptomonedhë bazë u tregtua me 48,387 dollarë, ose 4.19% e reduktuar nga niveli i saj i lartë tre-mujor prej 50,505 dollarë, arritur në 3 gusht, duke iu përmbajtur një bumi të krahasueshëm të avantazhit prej 72.36%.

Nga ana tjetër, RSI -ja e përditshme e Bitcoin u mblodh fillimisht në sinkron me kostot, megjithatë arriti kulmin më 30 korrik, e cila ishte metodë para çmimit, duke arritur 50,505 dollarë. Që nga 30 korriku, çmimi i Bitcoin krijoi një seri nivelesh më të larta ndërsa RSI publikoi nivele të larta të reduktuara, duke rekomanduar një dobësim të vrullit të avantazhit.

Lexo artikullin:  Shkëmbimi dYdX lëshon shenjën e qeverisjes, duke e bërë vlerën e saj ajrore deri në $ 100K

Një devijim i krahasueshëm bearish midis janarit dhe gjithashtu prillit 2021 kontribuoi në parashikimin e një rënie të çmimit të Bitcoin, siç tregohet në grafikun më poshtë.

Tregime të zhurmshme

Sinjali i devijimit bearish vjen pasi Bitcoin mban mbi 30,000 dollarë, në mes të pritshmërisë që me siguri do të përfundonte duke qenë një tufë përzgjedhjeje midis financuesve të njohur kundrejt stresit inflacionist.

Mirëkuptimi ka bërë që ekspertë të shumtë, të përbërë nga shkencëtarja e investimeve financiare Lyn Alden dhe gjithashtu CEO i Fundstrat Tom Lee, të parashikojnë një vlerësim prej 100,000 dollarë për kriptovalutën në 2021.

Të Premten, çmimi i Bitcoin u rrit me 1,500 dollarë në një orë pasi Kryetari i Rezervës Federale Jerome Powell ofroi një pritje të planit pro-inflacionit, dovish në seminarin e këtij viti Jackson Hole.

Si rezultat, shenja më e madhe e favorshme për Bitcoin vazhdon të jetë programi armiqësor i Fed-it për fitimin e pronës prej 120 miliardë dollarësh në muaj, i shoqëruar me normat e interesit gati zero.

Lidhur: Çmimi i Bitcoin faza të ringjallet pasi 3 indikacione tregojnë qëndrueshmërinë e BTC

Themelorja e fortë ka motivuar në të vërtetë ekspertët teknologjikë të imagjinojnë një prirje të qëndrueshme të rritjes në tregun e Bitcoin. Gjegjësisht, eksperti i pavarur i tregut Teddy Cleps ofroi një pritje të favorshme për kriptovalutën, bazuar në ndihmën kryesore të valës që funksionon si një vend ndërtimi për investitorët.

Në mënyrë të ngjashme, Ryan Clark, një ekspert shtesë i tregut, mbante në mend se Bitcoin në të vërtetë sapo ishte shlyer nën 50,000 dollarë, ashtu si kur ishte tregtuar nën 24,000 dollarë para shpërthimit të favorshëm të Dhjetorit 2020.

Nga ana tjetër, TraderXO mbante në mend se Bitcoin ende mund të bjerë në drejtim të vendndodhjes prej 39,000-40,000 dollarë, megjithatë qëndroi i bindur se kriptomonedha sigurisht që do të regjistrojë një tërheqje tërheqëse nga grupi i reduktuar.

Eksperti i rëndësishëm i Bitcoin-it të të gjitha kohërave afër 65,000 dollarë si objektivi i tij i qëndrueshëm i përparësisë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju