Shërimi aktual i Bitcoin ka të bëjë shumë me këtë

Tregu më i madh në fakt është përpjekur të kuptojë vlerën e Bitcoin gjatë dy viteve të mëparshme. Ndërsa shumë në përgjithësi përqendrohen në vlerën e saj të tregut si pronë, të tjerët marrin diçka më thelbësore siç është Bitcoin që ndihmon në lirinë monetare.

Mbajtja në përputhje me atë, rrjeti i Bitcoin dmth vetë blockchain, është në mënyrë të ngjashme thelbësore. Me kalimin e kohës, vlera e saj mund të jetë shtuar në lëvizjen e kostos së BTC.

Para se të zhyteni në specifikat, megjithatë, le të vlerësojmë gjendjen aktuale të blockchain Bitcoin.

Shfaqja dhe ndryshimi i problemit të normës Hash

Kripto-industria kuptohet famëkeq për kujtesën e saj afatshkurtër dhe shumë prej tyre në fakt kanë harruar vështirësitë aktuale të shkallës së hash-it. Më 9 korrik, shkalla e hashit ra në 88 EH / s, një nivel që ishte niveli më i përballueshëm i hashit të autorizuar duke pasur parasysh atë 2019.

Në kohën e shtypit, e njëjta duket se po kalonte shërim, duke u rritur me 15% gjatë dy ditëve të mëparshme. Në të vërtetë, norma ishte përsëri mbi 100 ETH/s. Në mënyrë të ngjashme, problemi i rrjetit gjithashtu përjetoi 4 kohëzgjatje të ndryshimit të pafavorshëm, diçka që nuk ka ndodhur duke pasur parasysh atë 2011. Pra, si kostoja ashtu edhe shkalla e hashit me sa duket po shkojnë në udhëzimet e njëjta.

Tani, me kalimin e kohës, nuk ka pasur një lidhje parësore midis tyre.

Burimi: Ecoinometrics

Në të vërtetë, informacioni rekomandon që sa herë që kostoja ka qenë në të vërtetë, një normë hash nuk ka marrë veçanërisht një trajektore të krahasueshme. Tani, nën skemat teknike, ka kuptim ideal. Kur kostoja është në një shpat, minatorët kanë më shumë shpërblim në nxjerrjen e Bitcoin dhe krijimi i operacioneve minerare gjatë tubimeve bullish mund të jetë i zënë. Aty përfshihen konkurrentët dhe minatorët kërkojnë të shqyrtojnë për sa kohë minierat do të qëndrojnë të suksesshme.

Në përputhje me idenë e njëjtë, këtu fillon vlera e rrjetit të Bitcoin. Ky seriozitet për të nxjerrë Bitcoin vetëm shfaqet kur kostoja e BTC po ruan një mesatare më të madhe. Kjo aktivizon një rritje të shkallës së hash, diçka që në fakt ka filluar tradicionalisht tubime të forta bullish.

Lexo artikullin:  Çmimi i Bitcoin tejkalon 50 mijë dollarë, aksionet bien pas raportit zhgënjyes të vendeve të punës në SHBA

Pikëpamja e minatorëve të Bitcoin

Prandaj, mund të supozohet se minatorët e BTC -së qëndrojnë jashtëzakonisht të përfshirë me vlerën e rrjetit, dhe sa herë që ata janë duke kapitulluar ose duke u ndërtuar, kjo varet gjithashtu kryesisht nga sa i rëndësishëm është rrjeti i BTC -së, në çdo kohë të ofruar.

Kur minatorët fillojnë të kapitullojnë, është një tregues se ata po shohin një rënie të vlerës së rrjetit të brendshëm, i cili aksidentalisht vonon koston e BTC në tabelë. Prandaj, vlera e rrjetit të Bitcoin qëndron një pjesë jetike e trajektores së modelit të BTC, me shërimin e saj ekzistues vetëm duke ndihmuar kauzën e saj për një ngjitje të vazhdueshme në tabela.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju