ETF -të e BlackRock mbajnë 384 dollarë aksione të panumërta në kompanitë e minierave të Bitcoin

Regjistrimet e SEC zbulojnë se BlackRock ka shpenzuar pothuajse 400 milionë dollarë në Riot Blockchain dhe gjithashtu në furnizimin me Marathon Digital Holdings.

ETF -të e BlackRock mbajnë 384 milionë dollarë aksione në firmat e minierave të Bitcoin

Regjistrimet e dërguara nga mbikëqyrësi ndërkombëtar i investimeve financiare prej 9 trilion dollarësh BlackRock ekspozojnë se kompania në fakt ka bërë investime të konsiderueshme financiare në 2 kompani kryesore të tregtimit të hapur të minierave Bitcoin.

Një deklaratë e 30 qershorit dërguar Komisionit të Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimit të SHBA, zbuluar nga Forbes, zbulon se BlackRock ka një rrezik prej 6.71% në Marathon Digital Holdings (MARA) dhe gjithashtu 6.61% të Riot Blockchain (RIOT).

Në tërësi investimet financiare janë vlerësuar në gati 384 milionë dollarë, me BlackRock që ka blerë në të vërtetë gati 207 milionë dollarë Marathon dhe gjithashtu 176 milionë dollarë të Riot

SipasEtf com, BlackSock iShares Russell 2000 ETF mban akoma më shumë aksione në Marathon dhe Riot sesa çdo lloj ETF tjetër të ndryshëm, ndërsa iShares Russell 2000 Value ETF zë vendin e tretë në të njëjtin hap.

Investimet financiare nuk janë të parat e BlackRock në tregun e pronës elektronike, me kompaninë që ka paraqitur një kërkesë në SEC në janar për 2 nga fondet e saj për të blerë marrëveshje të ardhshme të Bitcoin të zgjidhura me para në dorë, para se të ekspozonte në prill Fondin e saj Global Blackocock Allocation në fakt kishte marrë 37 marrëveshje të së ardhmes BTC nga Chicago Mercantile Exchange

Me disa artikuj që përdorin financues institucionalë të kontrolluar ekspozimin e drejtpërdrejtë në tregjet e kriptove në Shtetet e Bashkuara, furnizimet e minierave të Bitcoin në fakt kanë përfunduar si një investim financiar i preferuar në mënyrë progresive gjatë viteve të fundit.

Ndërsa BTC është rritur me rreth 288% gjatë 12 muajve të mëparshëm, furnizimi i Marathon është rritur në të vërtetë 754% dhe gjithashtu Riot në fakt ka marrë 848%.

Related: Aktualisht mund të blini mijëra ETF me ekspozim të drejtpërdrejtë ndaj Bitcoin

Fidelity Group dhe gjithashtu Vanguard Group ndër kompanitë e mëdha që marrin ekspozim të konsiderueshëm të drejtpërdrejtë ndaj tregut të minierave BTC në muajt aktual.

Totali i Tregut të Aksioneve të Vanguard ETF dhe gjithashtu ETF e Teknologjisë së Informacionit duke u renditur si fondet e 4-të dhe gjithashtu të 5-të më të mëdhenj nga pronat e RIOT, ndërsa ETF e Small-Cap e kompanisë dhe gjithashtu ETF e Rritjes së Vogla janë pronarët e 4-të dhe gjithashtu 5-të më të mëdhenj të ETF të aksioneve MARA, sipasEtf com.

Lexo artikullin:  JPMorgan alarmon mbi tregjet kripto 'të shkumëzuara' pas lulëzimit të gushtit

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju