Blockchain.com Përvetëson Platformën e Investimeve të Kriptove të Amerikës Latine Sesocio

Blockchain.com Përvetëson Platformën e Investimeve të Kriptove të Amerikës Latine Sesocio

Në përfundim të marsit, Blockchain com rriti 300 milionë dollarë dhe gjithashtu kompania &#x 2019; Vlerësimi i artikujve u rrit në 5.2 miliardë dollarë. Në gusht, Blockchain com &#x 2019; CFO e Macrina Kgil tregoi saktësisht se si firma ka shkuar në të vërtetë përtej 1 trilion dollarëve në blerjet e kriptomonedhave. Kgil zbuloi më mirë se kompania mund të dalë publike në 18 muaj, ndërsa zbuloi se Blockchain com mbante BTC dhe gjithashtu ETH në raportin e saj vjetor. Kompania e kriptove, e themeluar në vitin 2011 nga Benjamin Reeves, Nicolas Cary, dhe gjithashtu Peter Smith, përshkroi të martën se firma në të vërtetë ka marrë platformën e investimeve të kriptove të Amerikës Latine Sesocio.

Blockchain com sqaroi se aktualisht ka lënë një shenjë në vende si Brazili, Kili, Kolumbia, Meksika dhe gjithashtu Argjentina, Ngjashëm me deklaratën aktuale të Coinbase, duke përshkruar blerjen e Sigurisë Unbound sigurisht që do të rezultonte në një dukshmëri në Izrael, vëren Blockchain com atje. me siguri do të jetë një &#x 201C; ekzistenca fizike &#x 201D; në kombet e Amerikës Latine, &#x 201C; duke hapur vendet e punës dhe gjithashtu punësimin në lagje. &#x 201D; Firma me qendër në Luksemburg &#x 2019; deklarata s mban parasysh se grupi &#x 2019; Përqendrimi i tij sigurisht që do të jetë për t'i bërë mjetet juridike të kriptomonedhave shumë më të lehta dhe gjithashtu shumë më lehtë të aksesueshme për ata që nuk kanë bankë.

&#x 201C;Amerika Latine ofron ndër mundësitë më të mëdha të zhvillimit të kriptove gjatë viteve të ardhshme, &#x 201D; Peter Smith, Blockchain com &#x 2019; CEO pretendoi në një deklaratë. &#x 201C; Miliona në fakt kanë parë aktualisht rritjen e kostos së jetesës në rastin më të keq, paratë krejt të reja lindin nga ajri i pakët dhe gjithashtu kanë përjetuar paqëndrueshmëri politike &#x 2013; zhvillimi i një atmosfere të dobishme për kripto. Me grupin Sesocio, ne synojmë t'i japim çdo amerikano-latin aksesueshmërinë në një platformë kripto-kriptore në mbarë botën, &#x 201D; Smith përfshirë.

Blockchain com &#x 2019; blerja i përmbahet kompanisë &#x 2019; Kompania e minierave të bitcoin-it, Griid Infrastructure Griid, e informoi gazetarinë më 23 nëntor se mbrojti një qendër historie krediti prej 525 milionë dollarësh nga Blockchain com. Më tej, Blockchain com mori fillimin e klientitStorm Inc, kompania e investimeve

Lexo artikullin:  Kina ofron Policën e Sigurimit të Juan Dixhitale të Mjekëve për Covid -19

, dhe gjithashtu fabrikuar njohuri (AI) kompani Ne këtë vit.Amerika Latine &#x 201C;Guido Quaranta &#x 2019; jemi jashtëzakonisht të kënaqur me atë që ne &#x 2019; kemi pasur aftësinë për t'u integruar në tregun Sesocio dhe gjithashtu zhvillimin që ne &#x 2019; janë parë si kompani deri më tani, &#x 201D; Sesocio, Together &#x 2019; Pohoi themeluesi dhe gjithashtu CEO. &#x 201C; Jam i sigurt se Blockchain me siguri do të rritet në këtë fazë të ardhshme të udhëtimit tonë. Amerikën Latine me

Etiketat com, ne me siguri do të udhëheqim një epokë krejt të re të rritjes së lehtësisë së aksesit të kriptove në Aix dhe gjithashtu në të kaluarën. &#x 201D;Argjentina në këtë përrallë 400 punëtorë, kompani AI, Inteligjenca Artificiale, Benjamin Reeves, argjentina kripto, Blockchain, Guido Quaranta, Amerika Latine com, Prezenca e Amerikës Latine, numri i kryetarëve, Luksemburgu, Amerika Latine, Macrina Kgil, Tapeti Magjik firma, Peter Smith, Sesocio, Nicolas Cary, Storm Inc,

Çfarë mendoni, Blockchain Amerika Latine për blerjen Sesocio com të kompanisë së kriptove Let

? (*) ne e kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë. (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju