Sidechain Liquid i Blockstream u kritikua për një ndërprerje të gjatë - Çështja e nënshkrimit të bllokut lidhet me azhurnimin

Sidechain Liquid i Blockstream u kritikua për një ndërprerje të gjatë - Çështja e nënshkrimit të bllokut lidhet me azhurnimin

Avokati i kriptomonedhës Udi Wertheimer shkatërroi biznesin e kriptove Blockstream të martën si rrjet Liquid &#x 2019; nënshkrimi i bllokut në fakt kishte rënë dhe gjithashtu ishte parashikuar fillimisht të ishte për një shumë totale prej 24 orësh. Më 5 tetor, Wertheimer pohoi: &#x 201C; Liquid ka rënë në të vërtetë për 15 orë dhe gjithashtu ende asnjë person nuk është vërejtur, përshëndetje. &#x 201D; &#x 201C; Mirëmëngjes herët, &#x 201D; ose &#x 201C; GM, &#x 201D; ka qenë në fakt fraza më e azhurnuar e kapjes në lagjen kripto në kohët aktuale.

Sidechain Liquid i Blockstream u kritikua për një ndërprerje të gjatë - Çështja e nënshkrimit të bllokut lidhet me azhurnimin

Duke vazhduar, Wertheimer nxiti më mirë biznesin &#x 2019; tifozë të fortë dhe gjithashtu punëtorë kur tha: &#x 201C; &#x 2018; Vishni &#x 2019; t kërkesa altcoins ju thjesht mund të përmirësoni Liquid, &#x 2019; çdo person që më parë pohonte se ju po mashtronit intelektualisht, asnjë person nuk e ka përdorur kurrë më parë Liquid për asgjë, kështu që saktësisht si mund ta sugjerojë çdo person me besim të madh. &#x 201D; Rishikimi vazhdoi pasi Wertheimer përfshinte:

Kur Solana ishte ulur, të gjithë nuk mundën &#x 2019; t heq dorë [duke folur] lidhur me të hmmm &#x 2026; dhe gjithashtu kur Liquid është poshtë asnjë person gjithashtu nuk njofton hmmm me shumë mundësi absolutisht asgjë HMMMMM.

Sidechain Liquid i Blockstream u kritikua për një ndërprerje të gjatë - Çështja e nënshkrimit të bllokut lidhet me azhurnimin Një pamje e ekranit e punonjësit të Blockstream të referuar si @notgrubles në Twitter, e ndarë nga Udi Wertheimer të martën

Wertheimer &#x 2019; s Referimi i ndërprerjes Solana i referohej kur blockchain SOL u përball me një telashe më 14 shtator, i cili ndaloi rrjetin &#x 2019; s prodhimit të bllokut. Për momentin, Solana u kritikua shumë nga pjesëmarrësit e lagjes kripto për ndërprerjen e rrjetit.

Sidechain Liquid i Blockstream u kritikua për një ndërprerje të gjatë - Çështja e nënshkrimit të bllokut lidhet me azhurniminPuna Stacks u theksua gjithashtu në Wertheimer &#x 2019; s string të martën

Të martën, kur klienti i Twitter Josuard I. Gonzales pyeti në sistemin e rrjeteve sociale nëse ai mund të &#x 201C; zhvilloni simbole në Liquid, &#x 201D; një individ u përgjigj &#x 201C; JO, për faktin se Liquid është në rënie. &#x 201D; Blockstream &#x 2019; S artikulli sidechain Liquid gjithashtu u kritikua në Reddit Për më tepër, Wertheimer mori një pamje të ekranit të Blockstream &#x 2019; s faktori pse rrjeti Liquid &#x 2019; nënshkrimi i bllokut u ndal.

Lexo artikullin:  Vështirësia e nxjerrjes së Bitcoin bie për të katërtën herë radhazi

Lëngu &#x 2019; s Nisja e Bllokut Rinis

Blockstream &#x 2019; s Përmirësimi i rrjetit të lëngshëm është regjistruar mirë në biznes &#x 2019; s zona e faqes së blogut. Një mesazh i caktuar i quajtur &#x 201C; Përgatitja e Rrjetit të Lëngshëm për Federatat Dinamike &#x 201D; kompozuar nga Phil Mclean, sqaron projektuesi &#x 2019; s aktiviteteve në informacion më të mirë.

Sidechain Liquid i Blockstream u kritikua për një ndërprerje të gjatë - Çështja e nënshkrimit të bllokut lidhet me azhurnimin

Rreth orës 3:44 pasdite (EST) më 5 tetor, autoritetet Twitter përfaqësojnë punën e Blockstream Liquid të cicëruar në Twitter se nënshkrimi i bllokut është rikthyer dhe gjithashtu po funksionon.

&#x 201C; Një shumëllojshmëri adekuate e funksionarëve të Rrjetit të Lëngshëm janë aktualizuar dhe gjithashtu nënshkrimi i bllokut është kthyer në të vërtetë, &#x 201D; llogaria e përshkruar të martën &#x 201C; Transaksionet që u shtynë aktualisht po konsistojnë në blloqe të reja. &#x 201D;

Para lajmit të orës 3:44 pasdite në Twitter në të cilin Liquid ishte kthyer, rrethanat e para të njohura të çështjes së nënshkrimit të bllokut u cicëruan nga autoritetet në llogarinë e Twitter në Twitter 22 orë në të kaluarën. Postimi në Twitter u respektua nga 2 edhe më shumë rrethana të cicërimeve që i referoheshin zinxhirit anësor &#x 2019; s &#x 201C; çështje me nënshkrimin e bllokut. &#x 201D;

Çështjet me Liquid sidechain më 5 tetor përputhen me biznesin &#x 2019; Raundi aktual i financimit i Serisë B për 210 milion dollarë. Kompania theksoi se financimi u drejtua nga Baillie Gifford dhe gjithashtu Ifinex, biznesi i nënave dhe babave të Bitfinex & Burimet e reja sigurisht që do të shkojnë në drejtim të rritjes së iniciativave tona të minierave Bitcoin dhe gjithashtu prokurimin e Spondoolies në lëshoni një minator të klasës së ndërmarrjes, &#x 201D; Blockstream &#x 201; Burimet që rrisin lajmet e ekspozuara më 2019 gusht 24.

Sidechain Liquid i Blockstream u kritikua për një ndërprerje të gjatë - Çështja e nënshkrimit të bllokut lidhet me azhurnimin

Për më tepër, më 24 qershor, Celo &#x 2019; s James Prestwich zbuloi një çështje me ndihmësin Liquid. 870 BTC mori limbo të integruar dhe gjithashtu Prestwich theksoi: &#x 201C; Thjesht nën një orë, situata emergjente 2-nga-3 rregullonte 870 bitcoin, kjo thyen lëngun &#x 2019; Siguria dhe dizajni i sigurisë ne e kuptojmë në lidhje me këtë për shkak të faktit se Liquid mban bitcoin. Ne veshim &#x 2019; mos e njihni atë që e shkaktoi atë, për shkak të faktit se veprimet e federatës së lëngshme mbështeten dhe gjithashtu mbyllen, &#x 201D; Prestwich përfshirë.

Lexo artikullin:  Çmimi i Bitcoin tejkalon 50 mijë dollarë, aksionet bien pas raportit zhgënjyes të vendeve të punës në SHBA

Blockstream &#x 2019; s Liquid ka rreth 3,298 L-BTC në rrjedhë e cila është afërsisht 170 milion dollarë duke shfrytëzuar sot &#x 2019; s kursit të këmbimit të monedhës. Që nga 5 tetori 2021, atje &#x 2019; s afërsisht 272,061 simbole BTC në blockchain Ethereum, sipas Analiza e Dune metrikë. Zinxhiri Smart Binance ka lëshuar në të njëjtën mënyrë një furnizim të rrjedhshëm të simboleve bitcoin BEP2 (BTCB) dhe gjithashtu që sot, janë lëshuar 105,148 monedha BTCB.

Çfarë mendoni për ndërprerjen Blockstream &#x 2019; s Rrjeti i lëngshëm trajtohet të martën? Le të njohim se çfarë mendoni për këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju