Portofoli BRD dhe siguria e palidhur - Coinbase blen 2 kompani në më pak se një javë

Portofoli BRD dhe siguria e palidhur - Coinbase blen 2 kompani në më pak se një javë

Duke pasur parasysh që Coinbase (Nasdaq: COIN) u vu në dukje hapur, firma në fakt ka marrë një sërë kompanish me madhësi më të vogël. Përpara listimit në Nasdaq, firma mori kompaninë Bison Trails dhe më 30 prill, firma analitike e informacionit e fokusuar në kripto, Skew zbuloi se ishte blerë nga Coinbase Bursa e posedimit të kriptove të listuara publikisht bleu gjithashtu Zabo në gusht dhe gjatë javës së parë. Në nëntor, Coinbase mori firmënAgara Së fundmi, Coinbase ka zbuluar në fakt 2 blerje edhe më shumë.

Të martën, Coinbase zbuloi prokurimin e Unbound Security, një kompani që merret me inovacionin e llogaritjes me shumë palë. Coinbase këmbëngul që Unbound &#x 2019; s risi llogaritëse shumëpalëshe &#x 201C; sigurisht që do të luajë një funksion themelor në Coinbase &#x 2019; artikulli dhe udhërrëfyesi i sigurisë. &#x 201D; Hapi sigurisht që do të nxisë gjithashtu Coinbase &#x 2019; Dukshmëria e s në Izrael, thekson shkëmbimi i kriptove. Coinbase thekson se mendon se Izraeli është &#x 201C;një vatër e inovacionit të fortë dhe aftësive kriptografike. &#x 201D;

Për më tepër, Coinbase përgatitet për &#x 201C; zhvilloni një strukturë teknologjike cilësore në Izrael që me siguri do të garantojë që Coinbase është vazhdimisht në anën e rrjedhës së sigurisë dhe inovacionit të blockchain. &#x 201D; Firma thekson se me siguri do të marrë mirëkuptim nga disa prej një prej specialistëve më të dukshëm të kriptografisë.

&#x 201C;Me këtë prokurim, Coinbase jo vetëm që arrin në disa të globit &#x 2019; specialistët më të avancuar të sigurisë kriptografike, të përbërë nga themeluesi i Unbound Security dhe nënkryetari ekzistues i shtetit të Kërkimit dhe Zhvillimit, Guy Peer, që sjell më shumë se 20 vjet përvojë në sigurinë kriptografike, megjithatë një dukshmëri në Izrael, një vend me reputacion dhe në zgjerim të shpejtë qendra e inovacionit, &#x 201D; Coinbase i përfshirë.

Coinbase bleu portofolin BRD javën e kaluar për një shumë të pazbuluar

Gjashtë ditë përpara lajmit të prokurimit të Sigurisë së Pavarur, u zbulua se Coinbase mori portofolin BRD me burim të hapur. Adam Traidman BRD &#x 2019; Themeluesi dhe CEO i tij sqaroi se BRD u zgjerua në një zonë prej 10 milionë konsumatorësh duke pasur parasysh se filloi në 2014. &#x 201C;Ne do të donim të ndajnim informacionin se pjesëmarrësit e grupit tonë me siguri do të vazhdojnë qëllimin tonë në Coinbase, ku ne sigurisht që do të bashkëpunojë për të sjellë fuqinë e decentralizimit te shumë më tepër individë në mbarë botën, &#x 201D; Traidman kontaktoi individë të BRD më 24 nëntor.

Lexo artikullin:  BE delegon 30 milion dollarë në bllokun e ri të bllokut dhe fondit të zotërimeve dixhitale

Traidman përfshiu gjithashtu se &#x 201C; absolutisht asgjë nuk do të transformohet me siguri në aplikacionin e portofolit BRD &#x 201D; megjithatë në të ardhmen, individët e portofolit BRD &#x 201C; sigurisht që do të ketë një kurs lëvizjeje opsionale për t'u vetë-ruajtje me Portofolin Coinbase &#x 201D; Për më tepër, individët BRD që lëvizin me siguri do të marrin një &#x 201C; dhuratë unike &#x 201D; dhe Traidman përfshiu se individët BRD duhet të qëndrojnë të sintonizuar në 2022. Shenja indigjene e lidhur me zonën e BRD, buka (BRD), pa monedhën &#x 2019; Vlera e tij është rritur me më shumë se 500% këtë javë të kaluar dhe është ende në rritje 460% në kohën e kompozimit.

Etiketat në këtë përrallë Adam Traidman, brd, CEO i BRD, monedhë BRD, BRD Wallet, Coinbase, Coinbase (*2 *), shkëmbim i bazës së monedhave, Coinbase Israel, specialistë të sigurisë kriptografike, Guy Peer, Izrael, firmë izraelite, risi në llogaritjen e shumë palëve , Tech Hub, Siguria e palidhur

Çfarë mendoni se Coinbase merr Sigurinë e Palidhur dhe prokurimin e BRD kohët e fundit? Le të kuptojmë se çfarë e konsideroni këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju