Shtëpia e Ankandeve Britanike Christie's do të prezantojë setin e plotë të kartave NFT Curio më 1 tetor

Zona e shenjave jo të kompozueshme (NFT) në fakt është fryrë pak dhe gjithashtu shtëpia e ankandeve Christie &#x 2019; s aktualisht është përfshirë për ca kohë aktualisht. Shtëpia e shitur e ankandeve britanike fillimisht i futi gishtërinjtë e këmbëve drejt globit NFT në shtator 2020 kur kompania shfaqi Bllokun 21 të &#x 201C; Portrete të aMind &#x 201D;

Që atëherë, biznesi ka vazhduar në ankand NFT të të gjitha nuancave, formave dhe gjithashtu dimensioneve. Tani biznesi me siguri do të nxjerrë në ankand një grup të veçantë të antikave NFT të quajtur Curio Cards, i cili është një nga antikët më të hershëm Ethereum NFT të krijuar në vitin 2017.

Shtëpia e Ankandeve Britanike Christie's do të prezantojë setin e plotë të kartave NFT Curio më 1 tetorCurio Cards është një koleksion unik i 30 kartave NFT. Seti përbëhet nga 17b, një kartë sekrete e pazakontë.

Bitcoin com News raportoi për Curio Cards më 4 qershor 2017, kur redaksia jonë e lajmeve foli për punën &#x 2019; Zhvilluesi Thomas Hunt, ose ndryshe i quajtur personazhi i quajtur &#x 2018; Bitcoins i çmendur &#x 2019; Hunt parashikoi që NFT -të sigurisht që do të ishin një ofertë e madhe në atë kohë dhe gjithashtu në atë kohë, Hunt informoi redaksinë tonë se antikët sigurisht që do të përfshinin muzikantë të veçantë kripto.

Ai i mbajti muzikantët një çelës kur Bitcoin com News e intervistoi, por më vonë u zbulua se Curio Cards përfshinte 7 muzikantë, të përbërë nga Luis Buenaventura, Phneep, Cryptograffiti dhe gjithashtu Marisol Vengas Bitcoin. com News sapo raportoi për Curio Cards edhe një herë në 2021, kur antikët, së bashku me NFT-të e Rare Pepe (të lëshuara nga Counterparty), panë nevojë të re këtë vit.

Tani Christie &#x 2019; s sigurisht që do të tregtojë një grup të plotë të Kartave Curio si kompani &#x 2019; Orari i ankandit tregon se shitja me siguri do të bëhet në New York City më 1 tetor 2021. Më 30 gusht, shtëpia kryesore e ankandeve cicëroi në lidhje me shitjen e ardhshme të Curio Cards. Christie &#x 2019; është krijuar:

Si përbërës i shitjes sonë të Pas Luftës për të Paraqitur më 1 Tetor në NYC, ne &#x 2019; Unë jam i kënaqur të prezantoj një seri të plotë të Kartave Curio, të cilat janë 30 Shenja Jo Fungible, të cilat mendohen të jenë disa nga veprat më të hershme të artit në blockchain Ethereum.

Të dhënat e tregut të mbështjellësve të kartave Curio në shfaqjet e Opensea 75.2 milion dollarë në vëllimin e tregtuar

Aktualisht, tregu i mbështjellësve të opensea.io Curio Cards zbulon se ka 3,700 pronarë Curio dhe gjithashtu koleksioni ka parë në të vërtetë 22,900 eter (75.2 milion dollarë) në sasi të tregtuar.

Lexo artikullin:  Asetet sintetike në Horizon Protocol: Arritje e jashtëzakonshme për DeFi

( *1 *) Kartat Curio shitëse në Opensea

Ngjashëm me ato të marketingut NPT të Rralla Pepe Counterparty të lëshuara me ndihmën e aplikacionit të softuerit të kontejnerëve dhe gjithashtu një përmbledhje të detajuar për të përfshirë NFT-të XCP, Curio Cards kërkojnë të mbulohen për të punuar me Opensea procedurën tërësisht.

&#x 201C; Një kosto prej 1% e aristokracisë muzikante në shitjet e Opensea u miratua nga lagja në 3/31/21. 100% e kësaj aristokracie është e ndarë ashtu si midis muzikantëve fillestarë, &#x 201D; shënimet përmbledhëse të tregut të Opensea Curio Cards.

Christie &#x 2019; ankand i Beeple &#x 2019; s &#x 201C; Çdo ditë: 5000 ditët e para &#x 201D; NFT mban dokumentin për NFT më të kushtueshëm të ofruar ndonjëherë më parë në sfond. Në shtator, shtëpia e ankandeve gjithashtu ofroi një set NFT fillestar të Christie 9 për 16.9 milion dollarë. Asia 17, Cryptopunks &#x 2019; s me siguri do të mbajë shitjen fillestare të artit Meebits në Bored Ape kur të dalë në ankand publik

Në (@to Christie) Sotheby 25, 2021 të përmirësimit Sotheby &#x 2019; s, shtëpia e ankandeve NFT &#x 2019; s ka hyrë në të njëjtën mënyrë në botë në ankandet publike të koleksionueshme të shenjave të marsit. Pak &#x 2019; s zbuloi fillimisht hyrjen e tij në Sotheby në mes të Cryptopunk 2021, kur shtëpia e ankandeve u bashkua me një muzikant elektronik të preferuar të referuar si &#x 201C; me &#x 201D; Timothy John Berners &#x 2019; s ankand një Lee për 12 milionë dollarë NFT të afërt dhe gjithashtu ofroi një novator në internet

Çfarë-Christie &#x 2019; s të kodit të burimit të Curio Cards me një gabim për 5.4 milion dollarë. Le të mendoni

&#x 2019; s marketingu i një kompleti të plotë (*)? (*) ne njohim se çfarë mendoni për këtë temë në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju