Ligjvënësit britanikë thonë se një CBDC ka të ngjarë të dëmtojë stabilitetin financiar - Përfitimet e paundit dixhital të mbivlerësuara

Ligjvënësit britanikë kanë pohuar se përdorimi i parave dixhitale të një banke rezervë gjatë kryerjes së pagesave normale mund të dëmtojë stabilitetin financiar si dhe të rrisë shpenzimet e huadhënies, thuhet në të vërtetë një rekord. Në përmirësim, ata këmbëngulin me vendosmëri se rritja e përdorimit të CBDC mund të lejojë gjithashtu bankën rezervë të kontrollojë investimet, si dhe si rezultat të përkeqësojë privatësinë personale.

Sipas një rekord të Reuters, ligjvënësit mendojnë se përfitimet e CBDC mund të jenë mbitheksuar, në të cilat ekzistojnë metoda të tjera të ndryshme që Mbretëria e Bashkuar mund t'i përgjigjet rrezikut të paraqitur nga kriptovalutat. Një nga ligjvënësit që vlerësohet në procesverbalin që flet është Michael Forsyth Ai pohoi:

Ne ishim vërtet të shqetësuar nga një sërë rreziqesh që paraqiten nga prezantimi i një CBDC.

Forsyth, që është kryetari i Komitetit të Çështjeve Ekonomike, po ashtu pohoi se përfitimet e shpallura nga të paturit e një CBDC kishin qenë në të vërtetë &#x 201C; i mbivlerësuar. &#x 201D; Ai rekomandoi që këto përfitime ende mund të arrihen me një opsion shumë më pak të rrezikshëm, siç është politika e biznesit të teknologjisë së emetimit të kriptove.

Ligjvënësit duan që parlamenti të ketë një fjalë

Në një rekord të paraqitur nga Forsyth &#x 2019; bordit të parlamentit britanik, ligjvënësit megjithatë pranojnë se një CBDC me shumicë, e cila mund të përdoret për të zhvendosur fonde të mëdha, ndoshta do të çojë në siguri shtesë të besueshme dhe tregtimin e letrave me vlerë, si dhe negociata. Megjithatë, ligjvënësit ende dëshirojnë që banka rezervë si dhe ministria e parave të marrin në konsideratë përfitimet e përdorimit të CBDC kundrejt zhvillimit të sistemit ekzistues.

Forsyth vlerësohet në të dhënat duke sugjeruar që ligjvënësit duhet të thonë fjalën përpara se Banka e Anglisë, si dhe Thesari i Mbretërisë së Bashkuar të mundësohet që të lirojë paga CBDC.

&#x 201C;[Një CBDC mund të ketë] efekte të rëndësishme për familjet, shërbimin si dhe sistemin financiar. Kjo kërkon të pranohet nga parlamenti, &#x 201D; Forsyth është vlerësuar duke specifikuar.

Lexo artikullin:  Ministria iraniane e Industrive mohon se mungesat e energjisë janë shkaktuar nga minatorë të paligjshëm të kriptove

Etiketat në këtë përrallë Banka e Anglisë, Parlamenti Britanik, CBDC, Banka Qendrore, shpenzimet e huadhënies, paundi dixhital, stabiliteti financiar, Michael Forsyth, Thesari i Mbretërisë së Bashkuar

A jeni dakord me ligjvënësit britanikë &#x 2019; pamjet në CBDC? Na tregoni se çfarë besoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Terence Zimwara

Terence Zimwara është një gazetar, shkrimtar dhe autor i njohur nga Zimbabve. Ai në fakt ka krijuar tërësisht në lidhje me vështirësitë financiare të disa kombeve afrikane, së bashku me mënyrën se si paratë dixhitale mund t'i furnizojnë afrikanët me një kurs largimi.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju