Busking për Bitcoin: Raporti Gjen se Performuesit e Rrugës Varen nga Pagesat Dixhitale

Ekonomistët në Universitetin RMIT në Melburn dhe gjithashtu informacioni i mbledhur nga Projekti Busking tregon se teknikat elektronike të ripagimit do të jenë standardi për argëtuesit e rrugëve. Sipas të dhënave nga studimi i hulumtimit, studimi i hulumtimit u zhvendos nëpër vendbanimet me origjinë nga 3,500 autobusë nga 121 kombe.

Argëtuesit e rrugëve që marrin vendbanime duke përdorur metoda elektronike në fakt kanë shfrytëzuar teknika të ndryshme për mjaft kohë. Një mori përrallash dhe gjithashtu postime në internet të forumeve në internet zbulojnë se bitcoiners në të vërtetë kanë qenë duke u përpjekur për bitcoin gjatë 10 viteve të fundit.

Në Prill 2018, ABC foli me një autobus të quajtur Josh Thompson që ishte "& ldquo; busking për bitcoin. "& rdquo;

Për momentin, (*) pretenduan se individët në Thompson që po kalonin ishin & ldquo; hezitojnë të bëjnë zgjidhjet dixhitale të boskerëve. ” & rdquo; Australia, Megjithatë përmendet se nuk ishte & rsquo; instanca kudo, pasi fusha të ndryshme ishin shumë më të përgjegjshme për të paguar me metoda elektronike sesa paratë e xhepit. Thompson “& ldquo; (*) dhe gjithashtu MB, me aplikime dhe gjithashtu

dhe gjithashtu çdo person që hyn në bitcoin, individët me të vërtetë po paguajnë bankierë me para elektronike ", & rdquo; Në Evropë pohoi. Studimi i fundit i studimit Paypal i bashkuar nga ekspertët financiarë RMIT u drejtua nga Thompson

, Një folës i moshuar në Dr. e Meg Elkins, Shkolla, dhe gjithashtu Ekonomi në RMIT. Financat përshkruan se rekordi '& rsquo; Kërkimet s për muzikantët e rekomanduar të rrugës kanë edhe më shumë një "& ldquo; biznesi & rdquo; fryma në ditët e sotme. Marketingu "& ldquo; Elkins duke bërë në publik për monedhë është një metodë shekullore, megjithatë ata kanë nevojë të zhvendosen në internet pasi kultura jonë do të bëhet dukshëm pa para", & rdquo;

Eksperti ekonomik i biznesmenëve përfshihet më mirë: Elkins njeh shumë argëtues rrugorë që janë individualitete në të drejtën e tyre dhe gjithashtu ne dëshironim të zbulonim saktësisht se si ata mund të përdorin sistemet elektronike të ripagimit për të rritur të ardhurat e tyre në internet dhe gjithashtu të prodhojnë madje profesione më të qëndrueshme

Ne vetë jemi një aplikacion që argëtuesit e rrugës dhe gjithashtu ndjekësit e përdorin për ta bashkangjitur.

Sistemi i thjeshtimit të pagesave dixhitale bën të mundur marrjen e informacionit nga transferimet e institucioneve financiare në disa para të ndryshme. Sidoqoftë, disa nga Projekti Busking '& rsquo; Artikujt e faqeve të blogut nxjerrin në pah përdorimin e bitcoin për vendbanimet.

Në një artikull të shkurtër të caktuar, Projekti Busking i ofron vizitorit 6 teknika elektronike për të zgjedhur dhe gjithashtu midis tyre është bitcoin. Në zonën e bitcoin të postimit në blog, shkrimtari pretendon se paratë elektronike janë: "& ldquo; Mjetet e mia të preferuara të drejtpërdrejta për të marrë informacione." & Rdquo;

Shkrimtari i postimit në blog, i përbërë në 2017, thekson më mirë atë bitcoin (BTC) “& ldquo; kostot e blerjes po fitojnë më të mëdha "& rdquo; dhe gjithashtu & ldquo; ajo & rsquo; në "fazën e hershme të nxitjes. & rdquo; Shkrimtari përfshin që bitcoin ia vlen të mësohet dhe gjithashtu BTC '& rsquo; Vlera mund të rritet në kohë.

"& Ldquo; (*), nëse fitoni para me bitcoin dhe gjithashtu i ruani ato në xhepin tuaj të bitcoin, mund të përfundoni duke bërë më shumë se sasia e sugjerimit", & rdquo; përfshin shkrimtarin e 6 artikujve të shkurtër të zgjidhjeve elektronike. Kështu që eksperti ekonomik RMIT mendon se vendbanimet elektronike dhe gjithashtu kodet QR janë një mjet i shkëlqyeshëm për biznesmenët për të fituar para. RMIT '& rsquo; Studimi kërkimor zbulon gjithashtu se aktet e cirkut kanë marrë kontributet më të mëdha. Gjasat që artistët të marrin kontribute është më e madhja, megjithatë artistët marrin vendbanimet më të vogla.

"& Ldquo; Në të ardhmen, ne mund të shohim kodet QR si përbërës të efikasitetit të rrugës, i cili sigurisht do të përmirësonte procedurën e ripagimit gjithashtu shtesë," & rdquo; Elkins përmendi. Regjistrimi RMIT '& rsquo; shkrimtari u mbyll:

Më shumë se 40 itinerare të kodit QR janë duke u zhvilluar në të gjithë Evropën, Shtetet e Bashkuara dhe gjithashtu Australia Sistemet Dixhitale mund të lejojnë argëtuesit e rrugëve të prodhojnë kontribute më shumë bamirësie para ideve të parave të gatshme.

Çfarë mendoni se autobusët marrin më shumë në ide elektronike sesa nga qasja tipike e rregullimit shtesë? Le të njohim se çfarë mendoni për këtë temë në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!

John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju