Kontributi prej 1B $ SHIB i Buterin sfidues për të shpërdoruar, thotë mbikëqyrësi i fondit

Realizimi i kontributit të Vitalik Buterin prej 1 miliardë dollarësh në monedha Shiba Inu në Fondin e Ndihmës Covid Crypto në Indi ka përfunduar në fakt duke qenë një procedurë labirintike për zhvilluesin e fondit.

Dhurimi i Buterin prej $ 1B SHIB i ndërlikuar për të dalë në para, thotë menaxheri i fondit

Vetëm 20 dollarë të panumërta 1 miliardë dollarë në kriptovalutë që bashkëthemeluesi i Ethereum (ETH) Vitalik Buterin kontribuoi në një fond të ndihmës Covid -19 në Indi në fakt deri më tani është shpërdoruar dhe shpërndarë për të ndihmuar marrësit. Të kuptosh pse procedura nuk është aq e qetë sa do të shpresonin përdoruesit e kriptove është fokusi i një interviste aktuale me krijuesin e fondit, Sandeep Nailwal

Lexuesit e CryptoPumpNews do të kujtojnë se këtë maj, zgjedhja e Buterin për të likuiduar shumë nga pozicionet e tij të memecoin dhe për të kontribuar fitimet në bamirësi të ndryshme në fakt kishte shkaktuar panik dhe vlerësim në ndihmat ekuivalente.

Paniku, për të filluar, në mesin e atyre tregtarëve që nxituan për të siguruar të ardhurat e tyre në mes të rënies së kostos që shitjet e Buterinit filluan pa dyshim-veçanërisht në shenjat e mëparshme të njohura Shiba Inu (SHIB) dhe Dogelon Mars (ELON), të cilat secili i pa kostot ndalen me mbi 40%.

Edhe në mesin e tregtarëve, megjithatë, ka pasur njëfarë pranimi se hedhja e kostos që ndikon në këto monedha jashtëzakonisht të kërkuara do të ofronte njëfarë lirimi nga rritja e shpenzimeve të marrëveshjeve në rrjetin Ethereum. Për më tepër, kur ndodhi që Buterin kishte kontribuar në të vërtetë në fitimet e një numri bamirësish - Gitcoin, Give Well dhe India Covid Crypto Relief Fund - të shumtë në lagje ftuan zhvendosjen, veçanërisht pasi India mbeti në trazirat e një të pakrahasueshme dhe fatale vala e infeksioneve Covid -19.

Sidoqoftë, disa muaj më vonë, krijuesi i Fondit të Ndihmës Covid të Indisë ka ndarë në të vërtetë disa nga problemet që lidhen me shpërdorimin e kontributit bujar të Buterin. Deri më tani, thjesht janë paguar 20 milionë dollarë, me një shtesë prej 20 milionë dollarësh të përgatitur për të ardhmen.

Krijuesi i fondit, Sandeep Nailwal - i cili gjithashtu bashkëthemeloi Polygon (më parë Matic) - informoi gazetarët e shtypit se disa nga bllokimet janë për shkak të kujdesit dhe dëshirës së tij për t'u siguruar që fondet të arrijnë kompanitë bazë në mënyrë transparente në vendet ku ato janë më të kerkohet urgjentisht. Për këtë qëllim, ai përgatitet të punësojë një auditor të besueshëm për të ndihmuar në menaxhimin e procedurës ndërsa vazhdon.

Lexo artikullin:  Banka Qendrore e Indisë RBI paralajmëron se Crypto mund të çojë në dollarizim të ekonomisë

Për më tepër, për shkak të rrëzimeve të kostove, likuidimet e Buterin-it u nisën, $ 1 miliard dollarë në vlerë që 50 trilionë monedhat Shiba Inu të përfaqësuara në kohën e shitjes së tyre u ulën shpejt me rreth 50%. Nailwal në fakt ka përafruar vlerën e tyre përfundimtare të përgjithshme ka shumë të ngjarë të jetë rreth 400 milion dollarë.

Disbursimi i fondeve ka takuar në të njëjtën mënyrë një mal burokracie, me kërkesën për t'iu përmbajtur Aktit të Rregullores së Kontributit të Huaj të Indisë, pasi shenjat transformohen në dollarë dhe pas kësaj rupi. Afërsisht 80% në të vërtetë janë transformuar deri më tani.

Related: 'Crypto for COVID': Neobank indiane synon të ushqejë ata që janë prekur nga pandemia

Ndërsa dalin gradualisht, fondet e kriptos me sa duket po shpërndahen tek furnizuesit e ushqimit në të gjithë vendin dhe një kompani që merret me zhvillimin e reparteve të kujdesit mini -intensiv për klientët Covid -19 në Indinë rurale.

Ndërsa vazhdon me këtë procedurë të mundimshme, Naiwal gjithashtu shprehu shqetësimet e tij për mundësinë e një valë të tretë të infeksioneve në vend, i cili aktualisht ka raportuar një numër kryesor të vdekjeve prej mbi 3. Raportet e fundit, megjithatë, rekomandojnë që shifra e vërtetë mund të jetë deri në 400,000 milion.

Para se të mbanin memo, Buterin në të njëjtën mënyrë kishte dërguar 100 ETH dhe 100 MKR në fondin e Naiwal, me vlerë përkatësisht 220,000 dhe 400,000 $ në atë kohë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju