Bybit Zgjat Arritjen e Tij Me Ofrimin e Tregtisë Vendore

Dobësia e fundit në çmimet e kripto dhe vëllimet e transaksioneve nuk i ka ndaluar shkëmbimet e industrisë për të konkurruar për rrjedhën e porosive. Pavarësisht nga qetësia, platformat po vazhdojnë të nxjerrin tipare dhe produkte të reja ndërsa inovacioni ka me bollëk.

Më i fundit për të prezantuar oferta të reja është Bybit, i cili ka hapur tregtinë në çifte spotesh. Shkëmbimi i derivateve, i cili renditet rregullisht në dhjetë shkëmbimet kryesore të derivateve të kripto sipas vëllimit, tani ka shtuar mbështetjen për katër palë tregtare, përfshirë BTC / USDT, ETH / USDT, EOS / USDT dhe XRP / USDT. Çifte të tjerë të njohur gjithashtu do të shtohen gradualisht në platformë.

Kjo plotëson ofertat ekzistuese të Bybit, veçanërisht tregtimin e derivateve, duke ofruar një metodë për tregtarët për të mbrojtur pozicionet në tregun spot pa pasur nevojë të ndryshojnë vendet e tregtimit. Prezantimi i fundit i tregtimit në vend vetëm i shton vlerë ekosistemit kripto, në përgjithësi, për sa i përket likuiditetit të shtuar dhe fungbilitetit për minatorët dhe tregtarët e derivateve.

Një sy mbi vëllimet

Derivatet e kriptos kanë qenë një temë e nxehtë, me vëllimet totale të transaksioneve të derivateve që tejkalojnë vlerat e tregut në qershor. Kjo bie në kontrast me muajt e parë të vitit kur vëllimet e tregtimit vendor tejkaluan qarkullimin e derivateve. Prandaj, shkëmbimet që më parë merreshin në mënyrë rigoroze në derivativë, po shtojnë oferta spoti për të sjellë më shumë mundësi dhe dobi për klientët.

Lëvizja nga Bybit pasqyron strategjinë e shkëmbimeve të tjera konkurruese të derivateve që kanë përqafuar kohët e fundit tregtimin në vend, duke përfshirë vendimin e Bitmex për të shtuar mbështetje për çiftet e spoteve në prill dhe lëvizjen e ngjashme të Bit.com në qershor. Megjithëse këto shkëmbime nuk kanë goditur 100 shkëmbimet më të mira për sa i përket vëllimit të tregtimit në vend, ato megjithatë po zgjerojnë ofertat e tyre.

A jeni i ngazëllyer në lidhje me ofertën në zgjerim për tregtimin e kriptave në vend? Na tregoni në seksionin e komenteve më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju