Raporti CBECI: Mbikëqyrja e Kinës mbi Minierat e Bitcoin po zbehej përpara goditjes

Tronditëse! Sipas CBECI aktuale azhurnoni, Kinë '& rsquo; Menaxhimi mbi minierat e Bitcoin aktualisht po binte. Indeksi i Konsumit të Energjisë Elektrike në Kembrixh zbulon se dhe shumë më tepër, ai & ldquo; furnizon një kuotë aktuale të çmimeve të rrjetit Bitcoin '& rsquo; s ngarkesa e përditshme e energjisë elektrike."& Rdquo; Sidoqoftë, Kina është kreu. Qeveria federale & rsquo; Kufizimi aktual i minierave të Bitcoin e la botën pa fjalë, dhe kjo duket si një pjesë tjetër për të zgjidhur atë enigmë. Sipas '& rsquo; mjaft e shëndetshme. Hulumtim Arcane

Kina, numrat e CBECI deklarojnë se: Bitcoin '& rsquo; Pjesa e energjisë totale të minierave në shtator ka rënë nga 75.5% në prill 2019 në 46% në kineze 2021 & thinsp; —– & thinsp; para kufizimeve në atë minatorë madje ishin zbatuar.

Shifra e leximit të ngjashëm është shumë më e ulët se çmimi i vjetër i çmimit prej 65%. Pse Kina | Ndarja e Bitcoin mund të fillojë vetëm

Kjo '& rsquo; s Pse & rsquo; një rënie e mprehtë. Kina e bëri '& rsquo; s minatorët humbin shumë terren para A e bëri kufizimin? Kinezët Pse qeveria federale mbylli prodhuesit që ata gjoja i zotërojnë? A do ta bënin ata atë? Të gjithë po humbin një përshkrim të dukshëm për të gjithë këtë? & Shtetet e Bashkuara & rsquo; po ashtu jashtëzakonisht magjepsëse që CBECI zbulon se Kazakistani dhe po rriteshin me një ritëm të konsiderueshëm përpara

Grafiku i çmimeve BTCUSD për 07/22/2021 - TradingView

kufizimi.Bitstamp grafiku i kostove BTC në Burimin |

Miniera Bitcoin në Shtetet e Bashkuara dhe Kazakistan

Kërkim i çuditshëm: BTC / USD në TradingView.com

Merrni thërrmuar numrat, dhe padyshim: Futures Bonus 110 USDT

Mbi tërësisht falas! Shtetet e Bashkuara të njëjtën kohëzgjatje të saktë, Bitcoin '& rsquo; pjesa e përgjithshme e hasharatit të Bitcoin u rrit nga 4.1% në 16.8%, duke e bërë atë të dytin më të madh

Pas zonës minerare. Kazakistani prapa është shtatori, me një rritje praktikisht të gjashtëfishuar të pjesës së hasharatit - nga një 1.4% e thjeshtë në prill 2019 në 8.2% në

Se 2021.Pas '& lsquo; s kurioz kufizimi i qeverisë federale hyri në rezultat dhe minatorët mbyllën prodhuesit e tyre, ne u shqetësuam për Bitcoin the shkalla e hashit duke hyrë në një spirale vdekjeje

Ton minator i shkëlqyeshëm '& rsquo; Migrimi ishte në metodën e tij, dhe me mend kush ishin fituesit e mëdhenj të parashikuar: Atje dhe shumë pajisje minierash aktualisht po bëjnë një udhëtim në shtëpitë e tyre të reja. Kazhakstan janë raporte të një operacioni të madh në Kinë, një vend i afërt i Këtu Teksasi ka raporte të pajisjeve dhe punëtorëve që aktualisht vendosen Shteti i Shteteve të Bashkuara është duke bërë një shtytjeBitcoin për të përfunduar të qenit një

Mos harroni kapitalin minerar, dhe padyshim, përpjekjet aktualisht lulëzuan., sidoqoftë, çfarëdo që numrat CBECI zbulojnë të ndodhura përpara

A është kufizimi.

CEBECI, një grafik që tregon dominimin e normës së hashit në Bitcoin

Vendi atje diçka që ne & rsquo; po humbet? Pjesa e Bitcoin e shkallës ndërkombëtare të hashit (*) | Burimi: Arcane Research

Lexo artikullin:  Fondi mbrojtës multi-miliard dollarësh Goldentree thuhet se po shton Bitcoin në bilancin e tij

Si i marrin ata numrat CBECI?

La Indeksi i Konsumit të Energjisë Elektrike në Kembrixh përshkruan metodën që ata përdorin:

Dizajni themelor tekniko-ekonomik bazohet në një metodë nga poshtë-lart, e vendosur fillimisht nga Marc Bevand    në vitin 2017 që përdor kufirin e suksesit të llojeve të ndryshme të pajisjeve minerare si pikënisje.

Duke pasur parasysh që marrja specifike e energjisë elektrike nuk mund të identifikohet, CBECI siguron një larmi teorike duke përfshirë një kuotim teorik të ulët (dysheme) dhe një kuotim të teorisë së kufirit të sipërm (tavan). Brenda kufijve të kësaj varietete, një vlerësim më i mirë është i vendosur të ofrojë një figurë më të ndjeshme që vlerëson Bitcoin '& rsquo; s marrja e vërtetë e energjisë elektrike.

Pra, është '& rsquo; një supozim i informuar me të vërtetë i sofistikuar. Sidoqoftë, është '& rsquo; s bazuar në informacione të mirëfillta dhe një larmi vlerësimesh. A na informon diçka në lidhje me rezultatet kurioze që ata morën? A është informacioni që rrëfen se ne '& rsquo; po humbet?

Leximi i ngjashëm | Si Kud Bitcoin FUDI ul uljen e kostos për të prodhuar BTC

Muajin e kaluar, ne pozicionoi një teori në lidhje me qeverinë federale kineze duke u përpjekur për të eleminuar hidrocentralet e vogla. E gjithë rrethana është befasuese, prandaj, ne pyetëm shqetësimet e mëposhtme:

'Shtë & rsquo; possibleshtë e mundur që qeveria federale është duke u përpjekur për të eleminuar ato bimë. Kjo do të diskutonte postimin '& rsquo; toni, duket sikur po përpiqej të bënte që financuesit të largoheshin nga ato hidrocentrale. Në dritën e kësaj, Kina '& rsquo; Kufizimi i shfrytëzimit të Bitcoin mund thjesht t’i përkasë një loje edhe më të madhe. Ata & rsquo; ri madhore dhe duke tundur sistematikisht gjërat atje lart.

Cila mund të jetë loja e tyre e fundit? A po përpiqet thjesht Kina të shkojë në karbon neutral dhe të rregullojë qarkullimin fillestar të lumenjve? Apo ekziston diçka tjetër në lojë këtu?

Gjithçka që CBECI zbulon duket se lidhet me përgjigjen ndaj të gjitha këtyre shqetësimeve. Sidoqoftë, atje '& rsquo; minimumi i një pjese që humbet. Sekreti vazhdon.

Imazh i veçuar nga Tuna Ö & Pixabay; lger nga Listat - nga TradingView (*).

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju