Drejtori i Bankës Qendrore të Brazilit Qeveria e Shteteve do të dijë "gjithçka që keni në Bitcoin"

Brazil

Mauricio Moura, drejtor i marrëdhënieve të qytetarisë si dhe udhëzues i sjelljes për Bankën Qendrore të Brazilit, përmendi se politika e ardhshme mund të nxjerrë jashtë ligjit privatësinë në blerjet e kriptomonedhës të bëra në vend. Moura përmendi se banka rezervë aktualisht po harton metoda për ta arritur këtë në mënyrë të paanshme kolektivisht me Komisionin e Letrave me Vlerë të Brazilit. Ai deklaroi:

Unë mund &#x 2019; mos pretendoni shumë. Por emrat e atyre që përfshihen në procedurat e kriptomonedhës do të kuptohen nga njëra anë në tjetrën. Mund të pretendoj se privatësia nuk do të jetë një alternativë.

Aktualisht, të gjitha shkëmbimet si dhe firmat në Brazil duhet të raportojnë procedurat e tyre si dhe procedurat e klientëve të tyre tek autoriteti rregullator. Por disa nga këto firma ende nuk janë &#x 2019; t respektuar këtë kërkohet. Moura nuk e bëri &#x 2019; t informacionin e saktë se si banka me siguri do ta përfundonte qëllimin e synuar.

Po vjen Rregullorja Kripto

Brazili është në procedurën e lëshimit të një sistemi të përgjithshëm qeverisës për pronat e kriptomonedhës, si dhe Banka Qendrore e Brazilit përbëhet nga organizatat që kanë fjalën në këtë procedurë. Në qershor, një punë legjislative që sugjeron një kohëzgjatje të caktuar për zhvillimin e politikave të kriptomonedhës u prezantua në Kongres Ndërsa është ende në pritje të autorizimit, sigurisht që do t'i japë qeverisë 180 ditë për të sugjeruar, si dhe autorizuar një sistem për të menaxhuar kriptovalutat si dhe detyrimet tatimore si blerjet tipike bankare.

Ekziston një kompensim shtesë që aktualisht është duke u përqëndruar drejtpërdrejt në politikën e kriptomonedhës në Dhomën e Deputetëve. Megjithatë, pavarësisht nga të gjitha këto organizata që përpiqen të menaxhojnë kripton, tregu vazhdon të zgjerohet, si dhe firmat shtesë janë duke përfshirë mjetet juridike të lidhura me kripton në procedurat e tyre. Me

Kjo është e vërtetë (*), e cila kohët e fundit prezantoi se do të përfshijë mjete juridike të kriptomonedhës me ato tipike financiare. e Visa ekstra veçanërisht, nënkryetari i shtetit Por organizata krejt e re e ka përmendur në fakt se firma do të vlerësojë vendbanimet e drejtpërdrejta të bitcoin këtë vit. në Brazil rekomandon që politika nuk është tmerruese lojtarë të mëdhenj ende të interesuar Kjo nënshkrim me tregun e kriptomonedhës ose futjen e kriptove direkt në sistemet ekzistuese.in

Lexo artikullin:  Pasi Anëtarët e Fed zbulojnë tregtinë e aksioneve miliona dollarëshe Powell e Fed fillon hetimin etik

mendoni për pozicionin mbi blerjet e kriptomonedhës që

Çfarë ka marrë? Banka Qendrore e Brazilit na tregoni zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë.in.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju