Banka Qendrore e Brazilit Hulumton Krijimin e Realit Dixhital

Brazil

Banka Qendrore e Brazilit është ende duke hulumtuar krijimin e një Reali Dixhital, sipas deklaratave të siguruara nga Fabio Araujo, një përfaqësues i institucionit. Araujo përmendi në një seancë publike publike me Komitetin e Senatit për Shkencën, Teknologjinë, Inovacionin, Komunikimin dhe gjithashtu Teknologjinë e Informacionit që banka është ende në dyshim kërkesat e kulturës që mund të ketë për një bankë rezervë para dixhitale (CBDC). Araujo shpalli:

(*) objektivi është të sqarohet se për çfarë nevojash siguron kultura

Digjitali ynë i vërtetë që, ne me siguri do të kalojmë shpejt në fazën e shqyrtimit me dëshmi Pas parimit dhe gjithashtu ndoshta një laborator kërkimor zhvillimor, dhe gjithashtu kjo duhet të ndodhë gjatë gjithë vitit 2022.

zbuluar në mënyrë shtesë

Araujo ishte ende duke mbajtur konferenca me ngjarje të ndryshme që mund të ndihmojnë në krijimin e detyrës së Bankës Qendrore të Brazilit. Digital Real, ligjvënësi që rekomandoi konferencën, përmendi se përdorimi i parave dixhitale të Senatorit Cunha ishte një bisedë thelbësore për shkak të mungesës së informacionit mbi temën. i shqetësuar: Ai

(*) kërkojnë të kundërshtojnë këtë temë. (*) është një fakt në jetën

popullatës, në zona të shumta, megjithatë ende nuk ka informacion më të qartë se si do të ndodhë kjo me siguri në lidhje me paratë në qarkullimin e gjakut në

Ne. Dixhitalizimi i Brazilit vs.

, kjo dukshmëri në lidhje me

Monedhat Dixhitale të Bankës Qendrore, një para dixhitale e bankës rezervë, nuk &#x 2019; t barazohet me një autorizim de-fakto Cryptocurrency

kriptovaluta si bitcoin dhe gjithashtu ethereum.

Sido që të jetë e vërteta, pozicioni që Real Real dixhital ka marrë në të vërtetë është një pozicion negativ. e pastruar: Në Bankën Qendrore të Brazilit Araujo CBDC -të nuk duhet të hutohen me kriptoaktivë.

mban këndvështrimin se kriptoaktivët janë prona spekulative dhe gjithashtu sjellin kërcënim të lartë për njerëzit &#x 2019; profilet.

(*) Banka Qendrore e Brazilit është ende në fazën e studimit (*) një teorike

, ai lëshoi ​​standardet bazë që një para e tillë duhet t'i përmbahet

, duke zbuluar se ka një normë reale interesi në temë. Mund ta vendosë këtë në provimin kryesor të parasë dixhitale të bankës qendrore të Brazilit në, një zonë ku institucionet financiare qendrore veshin &#x 2019; t duket se është po aq i interesuar për problemin thjesht.Latam

Lexo artikullin:  Vlerësimi i kripto-kritikës së shkëlqyeshme dhe negative të Dogecoin Co-developer

a keni parasysh

Çfarë &#x 2019; studimi ka të bëjë me një Brazil? Digital Real na në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë. Thuaj.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju