Chainalysis arrin vlerën 8.6 miliardë dollarë në raundin e financimit të Serisë F prej 170 milion dollarë

Chainalysis

Chainalysis, një kompani e kriptomonedhës dhe gjithashtu e kontabilitetit blockchain, në fakt ka zbuluar se ka rritur 170 milionë dollarë në raundin e saj më të fundit të financimit, me investime financiare të udhëhequra nga GIC, Qeveria e Korporatës së Investimeve të Singaporit. -financues të rinj, të përbërë nga Accel, Blackstone, Dragoneer, Fundersclub, Bank of New York Mellon, dhe gjithashtu Emergence Capital.

Me këtë investim financiar krejt të ri, biznesi arrin një vlerësim prej 8.7 miliardë dollarësh, në një kontekst ku udhëzimi i kriptove ka filluar të përqafohet nga edhe më shumë kombe dhe gjithashtu organe të qeverisë federale në të gjithë botën. Ky raund financimi zvogëlon rritjen aktuale të biznesit, i cili u rrit 100 milionë dollarë qershorin e kaluar, duke i dhënë atij një vlerësim prej 4 miliardë dollarësh gjatë asaj kohe.

Investimi financiar përfshin përputhjen e investimeve të tjera financiare të bazuara në blockchain nga GIC, i cili gjithashtu u shoqërua me raundin e mëparshëm të Serisë E dhe gjithashtu ka vendosur fonde pas Anchorage dhe gjithashtu BCGroup Në këtë temë, themeluesi dhe CEO i Chainalysis, Michael Gronager, specifikoi:

Shokët tanë në GIC njohin fuqinë e Chainalysis &#x 2019; sistemi i informacionit dhe gjithashtu rrjeti i konsumatorëve, qëndrueshmëria e grupit tonë të drejtuesve, si dhe mundësia e tregut para nesh.

Për më tepër, Gronager gjithashtu specifikoi se biznesi me siguri do të rriste organizimin e tij në zonën APAC.

Zgjerimi dhe gjithashtu Rritja

Chainalysis ka ofruar gjithashtu një prezantim të qëllimeve që synon të arrijë me fondet e rritura. Biznesi specifikoi se ky investim financiar me siguri do të shtohet në &#x 201C; zhvillimin e artikujve dhe gjithashtu shtrijnë procedurat e tij në mbarë botën për të përmbushur nevojën e konsumatorit ndërsa kursi i posedimit fiton miratimin konvencional. &#x 201D;

Analiza zinxhirore &#x 2019; zhvillimi ka qenë realisht i konsiderueshëm, sipas shifrave të ofruara nga biznesi. Çështja e saj konsumatore në fakt është rritur me 75% nga viti në vit. Për më tepër, biznesi në fakt përbëhej nga një organizatë krejt e re duke përfshirë procedurat e lidhura me NFT në partneritet me Dapper Labs. Në fakt është lidhur gjithashtu me zgjidhjen e veprave penale të lidhura me kripto-site, që konsistojnë në goditjen e gazsjellësit kolonial, ku ndihmoi për të marrë 2.3 dollarë milion, dhe gjithashtu lehtësinë e lejeve për zgjidhje të shumta me bazë ruse që lidhen me procedurat e pastrimit të parave të gatshme.

Lexo artikullin:  Vlera e kyçur në Defi kërcen 2.3% në 7 ditë, Shitjet Ethereum NFT dominojnë, Fantom TVL kërcen 26%

Etiketat në këtë përrallë 170 milion dollarë, Auditim, Chainalysis, GIC, Siguri, raundi i financimit të serisë f

Çfarë e konsideroni raundin aktual të financimit të Serisë F dhe gjithashtu vlerësimin prej 8.6 miliardë dollarësh të arritur nga Chainalysis?

Sergio Goschenko

Sergio është një reporter i kriptomonedhave me bazë në Venezuelë Ai e përkufizon veten si vonë në lojën video, duke hyrë në kriptosferë kur rritja e kostos ndodhi gjatë gjithë dhjetorit 2017. Duke pasur një histori të projektimit të sistemit kompjuterik, duke qëndruar në Venezuelë dhe gjithashtu duke u prekur nga bumi i kriptomonedhave në një diplomë sociale, ai ofron një perspektivë të ndryshme në lidhje me suksesin e kriptove dhe gjithashtu saktësisht se si ajo ndihmon të pabanuarit dhe gjithashtu të pashërbyerit.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju