Lidhja zinxhir në bord rreth 1.4 shoqërues të rinj çdo ditë në 2021 

Chainlink po operon me shokë të rinj dy herë më shpejt në 2021 në krahasim me 2020.

Lidhja zinxhir në bord mesatarisht 1.4 partnerë të rinj çdo ditë në 2021

Ofruesi kryesor i shërbimeve të orakullit, Chainlink, në të vërtetë ka bashkuar kombinime shoqëruese me një çmim më të madh se 1.4 çdo ditë gjatë gjithë vitit 2021 deri më tani.

Sipas arkivave të faqes së internetit të komunitetit të Chainlink, 281 punë të ndryshme kripto kanë zbuluar në të vërtetë kombinime përgjatë vitit 2021 deri më tani, me orarin aktualisht 201 ditë brenda vitit.

Me kombinime Chainlink të palëve të treta që vazhdojnë aktualisht arrijnë në 650, kjo tregon që 43% e shoqëruesve të punës ishin në bord këtë vit. Për krahasim, rreth 250 shoqërues të përfshirë me Chainlink gjatë gjithë vitit 2020.

Ndërsa shumë shokë të Chainlink janë punë të errëta në fazat e tyre fillestare, disa nga lojtarët kryesorë të fushës kripto kanë partnerizuar së fundmi me ofruesin e shërbimit orakull, i përbërë nga Zinxhiri ECO i Huobi, Këshilli Drejtues i Hedera, dhe gjithashtu Alchemix.

Një shumëllojshmëri e madhe e vendeve të punës po përdorin gjithashtu funksionin e verifikueshëm të rastësishëm të Chainlink (VRF), i cili siguron aplikacione të decentralizuara një ilaç të sigurt dhe të sigurt dhe gjithashtu të kompjuterizuar për prodhimin e randomizimit.

Related: Asimilimi i zinxhirit tregon se metaverse mund të tregojë vërtet jetën reale

Për shembull, loja video me blockchain, Infinity Skies, zbuloi se në të vërtetë kishte partneritet me Chainlink më 20 korrik për të shpërndarë "plaçkën" e saj në lojë në një mënyrë të arsyeshme.

"Meqenëse pre është e mundshme dhe NFT-të mbajnë vlerë reale për lojtarët, është e domosdoshme që prerja e plaçkës të mos mund të" luhet "," specifikoi Infinity Skies.

"Chainlink VRF siguron kontratën inteligjente të Infinity Skies 'përgjegjës për hapjen e gjoksit me qasje të drejtpërdrejtë në një numër të rastësishëm të paprekur dhe të kontrollueshëm për të përcaktuar rezultatet kur hapni gjoksin."

Programuesit e Crypto në të vërtetë kanë menduar për një larmi të gjerë të aplikacioneve unike për aftësinë VRF të Chainlink, me PancakeSwap gjithashtu duke përfshirë VRF për aplikacionin e saj të decentralizuar të lojërave të Lotos kohët e fundit. Punë të tjera po përdorin VRF për të garantuar shpërblime dhe gjithashtu stimulimet jepen në një stil të arsyeshëm të verifikueshëm.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju