Kina zbulon letrën e bardhë dixhitale juan: Kontrata inteligjente, 5.4 dollarë dollarë të zgjidhura, transferime të mëdha

Kina zbulon letrën e bardhë juan dixhitale: Kontrata të zgjuara, 5.4 miliard dollarë të zgjidhura, transferime të mëdha gjurmohen

Pas zhvillimit të Bitcoin dhe gjithashtu disa vjet pasi klima ekonomike e kriptovalutave filloi të pranohej, PBOC ishte vetëm një nga bankat e para rezervë që paraqiti sugjerimin e zhvillimit të një parash elektronike të bankës rezervë (CBDC). Kinë '& rsquo; Banka rezervë aktualisht së fundmi i ka mundësuar ekipit funksionues të parave elektronike të nxjerrin një letër të bardhë që informon CBDC '& rsquo; s progresion i pranishëm.

Letra e bardhë e etiketuar & ldquo; Përparimi "i Kërkimit dhe Zhvillimit të E-CNY në Kinë & rdquo; vëren se në të gjithë sfondin, & ldquo; lloji i parave në të vërtetë ka avancuar. & rdquo; PBOC & rsquo; Ekipi i funksionimit të parave elektronike thekson se juani elektronik zakonisht përshkruhet si "& ldquo; e-CNY & rdquo; nuk është i ndryshëm nga lloji fizik i parave të gatshme të përdorura nga kinezët sot.

"& Ldquo; Lëshimi dhe gjithashtu qarkullimi i gjakut i e-CNY është i barabartë me RMB fizike, ndërsa vlera e mëparshme zhvendoset në një lloj elektronik," & rdquo; shënimet e letrës së bardhë. & ldquo; (*), e-CNY është banka rezervë '& rsquo; detyrimet ndaj publikut të gjerë. Së treti nga historia e kredisë sovrane, e-CNY ka kushtin e tenderit të ligjshëm. .

Dokumenti pohon se më shumë se 20 milion libra xhepash elektronikë juan janë zhvilluar deri më tani, dhe gjithashtu 5.4 miliardë dollarë ose 35.5 miliardë juanë është zgjedhur në të vërtetë rrjeti e-CNY. Përmirësimi i zhvillimit të librave të xhepave dhe gjithashtu negociatat që shihen në CBDC rrjeti, karta e raportit mban në mend se procedura elektronike e juan ka programueshmëri të integruar.

Në ekipin që funksionon '& rsquo; Studimi kërkimor përmend përdorimin e marrëveshjeve të zgjuara dhe gjithashtu blerjet e bazuara në vendim. "& ldquo;

e-CNY fiton programueshmëri nga lëshimi i marrëveshjeve të zgjuara që veshin '& rsquo; t pengojnë karakteristikat e tij financiare. [Objekti] i mbrojtjes dhe gjithashtu konformiteti, kjo atribut bën të mundur që vetë-ekzekutimi i ripagimeve sipas problemeve të paracaktuara ose termave të pajtuara ndërmjet dy palëve, në lidhje me ndihmën për avancimin e dizajnit të organizatës. & rdquo; letra e bardhë nxjerr në pah. Nën për

Anonimati dhe gjithashtu (*) për Vlera të Vogla, juani elektronik gjithashtu mban bashkëveprimin me sistemet konvencionale të vendosjes dixhitale. (*) Letra shtesë e informacionit që së bashku me 20 milion libra xhepash elektronikë juanë, 3.5 libra të xhepave të organizatës janë lëshuar në të njëjtën mënyrë. se juani elektronik është & ldquo; grumbullimi pa interes, & rdquo; që sugjeron se është thjesht "një zëvendësim për furnizimin financiar që & ldquo; sjell dhe gjithashtu nuk paguan asnjë “normë interesi. & rdquo; (*) letra diskuton gjithashtu privatësinë dhe gjithashtu privatësinë personale dhe gjithashtu thekson se rrjeti ka disa përbërës të privatësisë personale, megjithatë ai gjithashtu mbron nga detyrat e paligjshme monetare.

Ndërkohë "& ldquo; e-CNY i përmbahet konceptit të '& lsquo; privatësia për pak vlerë dhe gjithashtu e zbritshme për vlerën e lartë, '& rsquo; dhe gjithashtu lidh një rëndësi të mrekullueshme për sigurimin e detajeve individuale dhe gjithashtu të privatësisë personale ", & rdquo; shënimet e letrës së bardhë. "& Ldquo;

Synon të përmbushë nevojën e gjerë të publikut për zgjidhje konfidenciale me vlerë të vogël, bazuar në atributet e kërcënimit dhe gjithashtu arsyetimin e përpunimit të të dhënave të sistemit aktual të zgjidhjes dixhitale. & rdquo;

PBOC & rsquo; Karta e raportit elektronik të parave përfshin: [The], është thelbësore të mbrohet kundër abuzimit të e-CNY në detyra të paligjshme dhe gjithashtu kriminale, të tilla si tele-mashtrimi, Bastet, pastrimi i parave, dhe gjithashtu shmangia e detyrimit tatimor duke siguruar që blerjet respektojnë nevojat e LPP / LFT. [a] a e konsideroni e-CNY dhe gjithashtu PBOC '& rsquo; s botuar së fundmi letër e bardhë? SHBA e njohin atë që e konsideroni këtë temë në zonën e vërejtjeve të renditura më poshtë.

ndërkohë

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju