Kina do të shtojë minierat e kriptomonedhës në "Listën negative për qasjen në treg" duke e bërë industrinë jashtë kufijve të investitorëve

Kina do të shtojë minierat e kriptomonedhës në "Listën negative të qasjes në treg" duke e bërë industrinë jashtë kufijve të investitorëve

Minierat e kriptomonedhës në fakt janë përfshirë në draftin e vitit 2021 &#x 201C; Lista Negative për Qasjen në Treg, &#x 201D; sipas një deklarate të Premten nga Kina &#x 2019; s Zhvillimi Kombëtar si dhe Komisioni i Reformës, organizatori shtetëror. Lista u lansua kolektivisht nga Komisioni si dhe Ministria e Tregtisë.

Këshilli i Shtetit sqaroi:

Lista e pafavorshme për aksesin e tregut në fushat e detajeve, zonat, si dhe shërbimet jashtë kufijve për investitorët. Industritë, zonat, si dhe shërbimet jashtë listës janë të hapura për investime financiare për të gjithë lojtarët e tregut.

Lista përmban 123 sektorë në vitin 2020. Shumëllojshmëria e sektorëve në listë është zvogëluar në 117 në variantin ekzistues. Industritë jashtë listës janë të hapura për investime financiare për të gjithë pa ndonjë autorizim të kërkuar.

Komisioni për Zhvillim dhe Reformë aktualisht po merr opinione të njohura në lidhje me listën e pafavorshme. Kohëzgjatja e vërejtjes publike shtatë-ditore varion nga 8 tetor deri më 14 tetor.

Kina në fakt ka ndëshkuar në mënyrë proaktive detyrat e kriptos, duke nxjerrë jashtë ligjit minierat e kriptove si dhe tregtimin. Më pas, shkëmbimet e kriptove si dhe kompania në fakt kanë zvogëluar lidhjet me individët kinezë.

Sidoqoftë, ndikimi i shtypjes kineze në tregjet botërore të kriptomonedhës ka qenë në fakt margjinal. Që nga deklarata më aktuale e shtypjes në Shtator 24, kostoja e bitcoin është rritur në të vërtetë më shumë se 30%. Në kohën e kompozimit, kriptomonedha tregtohet me 54,214 dollarë. Protestuesi i privatësisë si dhe sinjalizuesi Edward Snowden kohët e fundit deklaroi se Kina &#x 2019; s ndalon &#x 201C; e bëri bitcoin më të fuqishëm. &#x 201D;

Çfarë konsideroni Kina duke përfshirë minierat e kriptomonedhës në &#x 201C; Listën Negative për Qasjen në Treg &#x 201D; duke e bërë industrinë jashtë kufijve të investitorëve? Le të kuptojmë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju