Coinbase dhe oficerët kryesorë merren me veprimet e klasit të letrave me vlerë mbi listën e Nasdaq

Krahas vetë Coinbase, veprimi i klasës emëron CEO Brian Armstrong, CLO Paul Grewal, manjatë të tjerë dhe shumë prej mbështetësve të kapitalit të saj si shkelës.

Coinbase dhe ekzekutuesit kryesorë përballen me veprimin e klasit të letrave me vlerë mbi listën e Nasdaq

Një investitor i Coinbase në të vërtetë ka paraqitur një veprim të klasit të letrave me vlerë kundrejt Coinbase për financierë gjoja mashtrues përpara listës së tij publike në lidhje me gjendjen monetare të biznesit dhe qëndrueshmërinë si një platformë tregtare kripto.

Paraqitur nga praktika ligjore Scott + Scott në Gjykatën e Rrethit Verior të Kalifornisë të Enjten, veprimi i klasës emëron investitorin e Coinbase, Donald Ramsey, si një ankues, të dy veç e veç dhe në emër të të gjithë financuesve të tjerë gjithashtu të pozicionuar.

Ramsey është duke ndjekur pretendimet e tij sipas Aktit të Letrave me Vlerë të Shteteve të Bashkuara dhe në të vërtetë ka siguruar prova të marra nga regjistrimet rregulluese të Coinbase në Komisionin Amerikan të Letrave me Vlerë dhe Shkëmbimit, njoftimin e lajmeve të biznesit, raportet e ekspertëve dhe informacione të tjera të zbuluara hapur në lidhje me shkëmbimin.

Krahas vetë biznesit, veprimtaria e klasës emëron CEO Brian Armstrong, zyrtarin kryesor ligjor Paul Grewal dhe manjatë të tjerë si shkelës, së bashku me shumë mbështetës të kapitalit të saj.

Ramsey po implikon Coinbase dhe drejtuesit e saj për të bërë "deklarata materialisht mashtruese" në ofrimin e produkteve në kohën e listës së publikut të gjerë dhe ofrimin e deklaratave të favorshme që "nuk kishin një bazë të arsyeshme". Veprimi i klasës deklaron se:

“Në kohën e ofertës: (1) Kompania kërkoi një injeksion të konsiderueshëm parash; (2) Platforma e Kompanisë ishte e ndjeshme ndaj ndërprerjeve të nivelit të shërbimit, të cilat gjithnjë e më shumë kishin gjasa të ndodhnin ndërsa Kompania shkallëzonte shërbimet e saj në një bazë më të madhe përdoruesish. ”

Ramsey edhe më shumë deklaron se sa më shpejt që diferencat e supozuara midis vetë-prezantimit dhe së vërtetës kishin të bënin me dritën e publikut, kostoja e aksioneve të Coinbase ra si duhet. Duke përmendur raste në mes të majit, kur Coinbase dha atë që kërkohej për të mbledhur fonde dhe zbuloi strategji për të mbledhur 1.25 miliardë dollarë përmes një shitje të bonove të konvertueshme, Ramsey thekson se stoku i biznesit u zvogëlua shumë me afër 10% gjatë 2 seancave tregtare.

Prova e veprimit klasor nga raportet e mediave moderne në mes të majit, duke përmendur një raport të Forbes mbi deklaratën e shitjes së bonove:

"Investitorët gjithashtu ishin të befasuar nga koha e emetimit, duke marrë parasysh që Coinbase sapo doli në publik në mes të Prillit përmes një liste të drejtpërdrejtë (e cila nuk përfshin emetimin e aksioneve të reja ose mbledhjen e kapitalit), duke sinjalizuar se nuk kërkonte para. Kështu që vendimi i kompanisë për të emetuar bono pak më shumë se një muaj më vonë ka të ngjarë të ngre disa pyetje. "

Veprimi i klasit të Ramsey gjithashtu tregon problemet teknike në platformë më 19 maj, kur një rritje e tregtarëve që synonin të "merrnin paratë e tyre" gjatë një kohe të gjatë në tregjet e kriptove përjetuan "vonesa […] për shkak të bllokimit të rrjetit".

Lexo artikullin:  Marvel do të lansojë NFT-të e Spider-Man këtë javë-NFT Comic, 'Figura Super-D' për tu ndjekur

Si KriptoPumpLajmet e raportuara në atë kohë, tërheqjet në Ether (ETH) dhe tërheqjet e shenjave ERC-20 me sa duket për shkak të bllokimit në rrjetin Ethereum u përjetuan atë ditë nga përdoruesit si në Coinbase ashtu edhe nëBinance Ndërsa nuk sugjeronin faktorin, shkëmbimi i Binjakëve gjithashtu zbuloi se do të ishte marrja e veprimeve të mirëmbajtjes së situatës emergjente për të korrigjuar problemet e vazhdueshme.

I ngjashëm: Projektuesi i ETH Virgil Griffith përsëri në burg pasi supozohet se inspektoi llogarinë e Coinbase

Veprimi i klasës argumenton se këto lloj problemesh teknike të nivelit të shërbimit janë thelbësore dhe të dëmshme për pretendimet e biznesit të jenë vendi më i përshtatshëm për të blerë dhe ofruar kripto në tregun me pakicë. Problemi e thekson këtë edhe më shumë, duke konsideruar se biznesi varet nga akuzat e marrëveshjes për të "gjeneruar gati të gjitha të ardhurat e tij".

Në kohën kur Ramsey filloi veprimin në klasë, aksionet e Coinbase tregtoheshin me 208 dollarë për aksion, krahasuar me koston e hapjes prej 381 dollarë më 14 prill.

Këshilltari për shkelësit nuk ishte dukur ende si i Crypto i së enjtesPumpLajmet në fakt janë lidhur me agjentët e Coinbase për vërejtje dhe do ta azhurnojnë këtë artikull të shkurtër në mënyrë të përshtatshme.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju