Coinchange nis qasjen e hershme në llogarinë me rendiment të lartë

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. Toronto, ON: Coinchange, një sistem DeFi në rritje të shpejtë, zbuloi sot nisjen e Hyrjes së Hershme të Llogarisë së tyre me Rendiment të Lartë, e cila u mundëson individëve të fitojnë të ardhura të lehta nga kripto e tyre e transferuar.

Llogaria e Rendimentit të Lartë prodhon fitime për individët duke përfituar nga pishinat e likuiditetit. Kostot e faturës dApps për secilën shkëmbim përdorën ato pishina, të cilat Coinchange i grumbullon dhe gjithashtu i kthen si rendiment. Akuzat kanë mundësi të rriten me shpejtësi &#x 2013; individët mund të fitojnë deri në 25% kthim vjetor në kripton e tyre të transferuar.

Faza e Hyrjes së Hershme sigurisht që do të jetë një kohëzgjatje e përmirësimeve të atributeve të vrullshme në sistem. Në kohën e fillimit, Coinchange miraton pagesat prej USD, USDC dhe gjithashtu USDT direkt në Llogaritë e Rendimentit të Lartë Udhërrëfyesi i tyre përbëhet nga BTC dhe gjithashtu ETH, përveç përmirësimeve të bëra për të rritur rendimentin, për të përmirësuar sigurinë dhe gjithashtu për të rritur funksionalitetin.

CEO i Coinchange Maxim Galash diskutoi firmën &#x 2019; Përkushtimi për të demaskuar DeFi dhe gjithashtu për të ndihmuar një treg më të gjerë të njohë përparësitë e financimit të decentralizuar gjatë gjithë kësaj faze të Hyrjes së Hershme.

&#x 201C; Ne kemi 2 objektiva nëCoinchange Objektivi i parë është të kujdesemi që klientët tanë të gjenerojnë të ardhura. E dyta do të jetë rendimenti më i lartë, më i përshtatshëm për të përdorur sistemin DeFi në planet. Meqenëse ne jemi aktualisht të suksesshëm në objektivin e parë, ne dëshirojmë të hapim sistemin për individët ndërsa fillojmë kursin tonë drejt arritjes së të dytit. &#x 2D;

Maxim përfshiu atë Koinchange &#x 2019; Qasjet e automatizuara përfitojnë sa më shumë nga kthimet duke pakësuar rrezikun. &#x 201C; Klientët tanë mund të theksojnë shumë më pak në lidhje me kripton e tyre të transferuar dhe gjithashtu edhe më shumë në lidhje me atë që po përgatiten për të investuar kthimet e tyre, &#x 201D; deklaroi ai. &#x 201C; Treguesi im? Më shumë kripto! &#x 201D;

Coinchange zbuloi në qershor se po furnizon tarifa 0% për profesionet në mes të BTC, ETH, USDT dhe gjithashtu USDC për individët me Qasje të Hershme, kështu që klientët mund të marrin në mënyrë të lirë dhe gjithashtu të tregtojnë kripto me pagesë paraprakisht në Llogaritë e tyre me Rendiment të Lartë.

Lexo artikullin:  Nigerianët lëvizin pothuajse 40 milionë dollarë në tregtimin e Bitcoin me P2P në një muaj

&#x 201C; &shtë &#x 2019; është një kohë interesante për të përfunduar duke qenë një klient Coinchange, &#x 201D; Cinco CMO Peter Valin deklaroi. &#x 201C; Ne ju mirëpresim të regjistroheni me kohëzgjatjen e Hyrjes së Hershme dhe gjithashtu të filloni të fitoni rendiment ndërsa e bëni zërin tuaj të mësojë për atë që vijon për sistemin. Kërkesat e veçorive, përgjigjet e udhërrëfyesit dhe gjithashtu biseda unike me grupin tonë të menaxhimit janë disa nga avantazhet që individët me Qasje të Hershme sigurisht që do të shohin. &#x 201D;

Rreth Coinchange: E themeluar në 2018, Coinchange Financials Inc në fakt ka dhënë që përfundoi duke qenë një sistem elektronik i pronës me rritje të shpejtë. Firma është e certifikuar dhe e kontrolluar gjithashtu në Kanada dhe gjithashtu e miratuar në 33 shtete në Shtetet e Bashkuara.

 0;

Shtypni kontaktoni me:

Communications@coinchange.io

0;

Ky është një njoftim për lajmet. Lexuesit duhet të bëjnë këmbënguljen e tyre të duhur para se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën e reklamuar ose ndonjë prej bashkëpunëtorëve ose zgjidhjeve të saj. Bitcoin com përjashtohet, drejtpërdrejt ose tërthorazi, për çdo lloj dëmi ose humbja e krijuar ose e deklaruar për t'u sjellë nga ose për përdorimin ose varësinë nga çdo lloj përmbajtje në internet, artikuj ose zgjidhje të diskutuara në lansimin e gazetarisë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju