CoinFLEX AMM+ Arena: Sillni anën tuaj konkurruese në përvojën AMM

pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. CoinFLEX, një shkëmbim i së ardhmes së kriptove, është shkëmbimi qendror fillestar për të lançuar një Krijues të Tregut të Automatizuar të kryqëzuar të quajtur AMM+. CoinFLEX me siguri do të mbajë një &#x 2018;Arena AMM+ &#x 2019; konkurrentët ku klientët me siguri do të shpërblehen bazuar në renditjen e tyre dhe gjithashtu një herë në javë sasinë e tregtimit.

2 vitet e fundit kanë qenë në fakt një kohëzgjatje e konsiderueshme e zhvillimit për AMM -të. Ndërsa AMM-të janë një teknologji kripto-vendase e vërtetuar me financime të decentralizuara, CoinFLEX është shkëmbimi qendror fillestar (CEX) për të lëshuar një AMM për tregun e së ardhmes.

AMM, e thirrur AMM+, tregton drejtpërdrejt në CoinFLEX &#x 2019; treg i vazhdueshëm i së ardhmes dhe gjithashtu përdor funksione të dallueshme të klientëve që rrisin ndjeshëm klientët &#x 2019; efektiviteti i burimeve. Në mënyrë të veçantë, klientët mund profesion me deri në 10x përfitoni dhe gjithashtu kanë zgjedhjen e përzgjedhjes nga disa lloje të sigurisë

Për shkak se tregjet e së ardhmes janë porosi të madhësisë më të mëdha se tregjet e zonës, klientët përfitojnë nga sasia më e madhe e tregtimit sesa sasitë DEX. Për rekomandim, vlera e përgjithshme e siguruar (TVL) në Uniswap është rreth 6.5 miliardë dollarë, megjithatë profesionet rreth 1B $ në sasi të përditshme. Krahasimisht, CoinFLEX AMM+ ka rreth 100 milion dollarë TVL dhe gjithashtu ka tregtuar në të vërtetë midis 200 milion dollarë në 1 miliardë dollarë në sasi të përditshme.

Me zgjedhjen e disa llojeve të sigurisë, nëse klientët kanë prona që kthehen pak ose aspak diku tjetër, ata mund të vendosin fondet për të operuar në AMM si siguri. Për shembull, mund të përdorni BTC për të tregtuar një grup ETH/USDC.

Për të reklamuar nisjen e AMM+, CoinFLEX po prezanton një konkurrent tregtar të quajtur &#x 2018; AMM+ Arena &#x 2019; për të rritur AMM+ nxitjen dhe gjithashtu likuiditetin.

Si funksionon CoinFLEX &#x 2019; s Puna AMM+ Arena?

Ekzistojnë 3 përbërës kryesorë të konkurrentëve AMM+ Arena:

Konkurrentët e tregtimit shpërblejnë pishinën

Theksi kryesor i AMM+ Arena janë konkurrentët tregtarë. Përdoruesit me siguri do të jenë në gjendje të rekomandojnë një tabelë drejtuese, e cila zbulon se ku vendosni midis kolegëve tuaj dhe gjithashtu efikasitetin e 10 klientëve kryesorë të XNUMX AMM+ Arena.

Përdoruesit pretendojnë të bëjnë prillin më të madh 7-ditor të zakonshëm në AMM+. Shpërblimet sigurisht që do të jepen një herë në javë bazuar në javën e mëparshme &#x 2019; s sasia e përgjithshme e tregtimit. Shpërblimet me siguri do të ndahen në mesin e 10 fituesve më të mëdhenj të të ardhurave:

1 &#x 2013; 30% 2 &#x 2013; 20% 3 &#x 2013; 12% 4 &#x 2013; 10% 5 &#x 2013; 8% 6 &#x 2013; 6%

7 &#x 2013; 5% 8 &#x 2013; 4% 9 &#x 2013; 3% 10 &#x 2013; 2%

Procedura për t'u përfshirë në konkurrentët është tepër e thjeshtë dhe gjithashtu kërkon vetëm një llogari CoinFLEX. Përdoruesit mund pajtohem në minuta me e-mail ose MetaMask. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zhvilloni një vendosje AMM+ me një minimum prej $ 1,000 USD.

Lexo artikullin:  'Bitcoin e rregullon këtë' - Projektligji i Infrastrukturës Amerikane do t'i shtonte 250 miliardë dollarë borxheve amerikane

Dimensioni i pishinës së shpërblimit të konkurrentëve bazohet në sasinë e akumuluar të tregtimit javor në të gjitha AMM -të. Pishina e shpërblimit ndahet në 3 tarifa.

Niveli 1 &#x 2013; 100 milion dollarë shuma totale AMM+ sasia e tregtimit për të zhbllokuar $ 3,000 USD shpërblim pishinë.

Niveli 2 &#x 2013; 500 milion dollarë shuma totale AMM+ sasia e tregtimit për të zhbllokuar $ 5,000 USD shpërblim pishinë.

Niveli 3 &#x 2013; Shuma totale $ 1B AMM+ sasia e tregtimit për të zhbllokuar pishinën e shpërblimit prej $ 10,000.

Pishina e shpërblimit shpërndahet në mesin e 10 lojtarëve kryesorë.

Qëllimet javore dhe gjithashtu para çmimi

Qëllimet e AMM+ një herë në javë një herë në javë janë qëllime individuale të lidhura me objektivat e sasisë së tregtimit tuaj. Ju regjistroheni menjëherë në objektivin një herë në javë sa më shpejt që të krijoni një vendosje të pranueshme AMM+ Zhvillimi juaj ndahet në 3 nivele; kur arrini në kufijtë e sasisë së tregtimit për secilën normë, ju jeni në gjendje të pohoni stimujt tuaj.

NFT të Edicionit të Kufizuar

Funksioni i tretë i AMM+ Arena janë versioni minimal NFT. 3 individët fillestarë të kualifikuar AMM+ Arena janë të kualifikuar për të pohuar një NFT Arena. Kampioni një herë në javë është i kualifikuar për të kërkuar sigurime NFT -të unike që përfaqësojnë përrallën e tyre të zgjedhur të personalitetit Arena. Çdo përrallë Arena do të ketë vetëm 100 versione të dallueshme.

Klientët e kualifikuar me siguri do të kërkojnë të ofrojnë e-mail-in e tyre dhe gjithashtu adresat Ethereum për të pohuar NFT-të e tyre. CoinFLEX sigurisht që pas kësaj do të zhvendosë NFT në adresën e vlefshme Ethereum, të cilën pronari mund ta shikojë në Deti i Hapur

Për më shumë informacion ose për të hyrë në AMM+ Arena, vizitoni këtë faqe

 0;

Rreth CoinFLEX

E themeluar në vitin 2019, CoinFLEX është Shtëpia e Crypto Yield dhe gjithashtu është e përkushtuar për t'i dhënë financuesve institucionalë dhe gjithashtu me pakicë një sistem të përshtatshëm në dispozicion për të bërë dhe tregtuar kripto.

CoinFLEX zhvillon mjete juridike gjeniale për të sjellë financues dhe tregjet e kriptove me njëri-tjetrin përmes artikujve të kthimit miqësorë për përdoruesit, si p.sh. flexUSD, globi &#x 2019; Stabilcoin fillimisht me interes, dhe gjithashtu AMM+, prodhuesi i tregut të kompjuterizuar më efikas në kapital në botë. CoinFLEX mbështetet nga kripto pesha të mëdha, të përbërë nga Roger Ver, Mike Komaransky, Polychain Capital, dhe gjithashtu Dragonfly Capital.

telegram|Twitter|Mosmarrëveshje| LinkedIn|Facebook|YouTube|Reddit

Lexo artikullin:  Bitcoin.com dyfishohet në modelin jo-kujdestar

 0;

Ky është një njoftim për lajme. Lexuesit duhet të bëjnë këmbënguljen e tyre të duhur para se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me biznesin e reklamuar ose ndonjë nga bashkëpunëtorët ose zgjidhjet e tij. Bitcoin com përjashtohet, drejtpërdrejt ose tërthorazi, për çdo lloj dëmtimi ose humbje të shkaktuar ose të pohuar të jetë të shkaktuar nga ose në lidhje me përdorimin ose varësinë nga çdo lloj përmbajtje në internet, artikuj ose zgjidhje të diskutuara në njoftimin për lajme.

Dëgjoni Podcast -in më të ri të Bitcoin com:

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju