Coingecko Publikon Raportin e Kriptimit të T3 - BTC tejkaloi çdo klasë të Aseteve të Mëdha, Çiftimi Altcoins

Coingecko Publikon Raportin e Kriptimit të T3 - BTC tejkaloi çdo klasë të Aseteve të Mëdha, Çiftimi Altcoins

Këtë javë Coingecko &#x 2019; s ekspertë si dhe krijues &#x 2019; Bobby Ong si dhe TM Lee lëshuan kompaninë &#x 2019; s Raporti i kriptomonedhës Q2021 3 i cili vëzhgon klimën kripto ekonomike &#x 2019; s tremujori i 3 -të. Hulumtimi eksploron një mori çështjesh të përbëra nga para të decentralizuara (defi), zotërime të shenjave të pazgjidhshme (NFT), si dhe efikasitete të tregut të kriptove Q3. Në krijues &#x 2019; s mbani në mend zonën e raportit, Ong si dhe Lee diskutojnë se &#x 201C; NFT -të po ripërkufizojnë vlerën si dhe shoqërinë. &#x 201D;

&#x 201C; &#x 200B; &#x 200B; NFT -të janë këtu për të mbetur, si dhe në të vërtetë kanë treguar se janë ilaçet e portalit për nxitjen e zakonshme. Ne në fakt i kemi lejuar ndjekësit e NFT -ve duke pasur parasysh që të mësojmë rreth tyre në vitin 2016, &#x 201D; informacionin e krijuesve Coingecko.

Coingecko Publikon Raportin e Kriptimit të T3 - BTC tejkaloi çdo klasë të Aseteve të Mëdha, Çiftimi Altcoins

Për më tepër, raporti kalon mbi bitcoin (BTC) në madhësi të mrekullueshme, si dhe mban në mend se aseti kryesor i kriptove pa një kthim të rritur të kostos së Q3 prej rreth 25%. Bitcoin përfundoi TM201 3 në 2021 dollarë, një rritje prej 43,859% tremujor-në-tremujor, si dhe në të vërtetë ishte zgjidhur duke pasur parasysh që korrigjimi i tij nga TM25 &#x 3; s lartë, &#x 2019D; informacionin e raportit. Sidoqoftë, në të njëjtën kohë, studimi i kërkimit Coingecko zbulon se kishte një rritje të rëndësisë së altcoin.

Coingecko Publikon Raportin e Kriptimit të T3 - BTC tejkaloi çdo klasë të Aseteve të Mëdha, Çiftimi Altcoins

&#x 201C; Altcoins &#x 2019; rëndësia [vazhdoi] të tejkalojë Bitcoin &#x 2019; s e cila u ul deri në 4.5%, duke simbolizuar zgjerimin e pikëpamjes se altcoins po shkëputen nga Bitcoin Përjashtimet, megjithatë, janë Cardano si dhe Tether Tether vunë re rënien më domethënëse me një rënie prej 15.7%, &#x 201D; përfshijnë shkencëtarët. Stablecoins që u rritën në spikatje përbëhen nga USDC, BUSD, DAI, si dhe UST.

Rimëkëmbja e fortë e Hashrate, Bitcoin tejkalon asetet tradicionale, si dhe indekset

Raporti prej 40 faqesh sqaron se hashrate BTC u rrit 54% në tremujorin e 3-të, si dhe studimi kërkimor nxjerr në pah shtypjen e minierave të bitcoin që ndodhi në Kinë &#x 201C; Rimëkëmbja e ngurtë e hashrate mund të jetë e lidhur me lëvizjen e mrekullueshme të minatorëve nga Kina në pjesën e mbetur të globit, &#x 201D; Coingecko &#x 2019; informacionin e raportit.

Lexo artikullin:  Shkalla e hirtë '100% e angazhuar' për të transformuar GBTC drejtë në Bitcoin ETF - CEO

Coingecko Publikon Raportin e Kriptimit të T3 - BTC tejkaloi çdo klasë të Aseteve të Mëdha, Çiftimi Altcoins

Raporti shoqëron informacion krejt të ri nga Universiteti i Kembrixhit &#x 2019; s Detyra e Indeksit të Konsumit të Energjisë Elektrike Bitcoin (CBECI), e cila zbulon se një mori procedurash minerare aktualisht jetojnë në SHBA Gjatë tremujorit të tretë, shkencëtarët e Coingecko mbajnë në mend se bitcoin (BTC) ka &#x 3C; u ngjit 201% si dhe tejkaloi të gjitha kurset e ndryshme të ndryshme kryesore të aseteve. &#x 25D; &#x 201C; Të gjitha kurset kryesore të aseteve si dhe indekset e kryera edhe më keq në TM 201 rreth TM3 2021 me përjashtim të DXY si dhe indeksit Nasdaq, &#x 3D; kërkimi &#x 2020; s shkencëtarët mbajtur parasysh.

Studimi hulumtues studion metrikë të ndryshëm gjithashtu, si dhe në TM3 2021, firmat publike menaxhuan rreth 1.11% të të gjithë furnizimit të BTC. Për më tepër, raporti mban në mend se BTC &#x 2019; Vlerësimi i tregut është 13.5 X larg tejkalimit të arit &#x 2019; s kapitalizimi total i tregut.

Që nga Coingecko &#x 2019; Raporti i TM3 2021 u publikua, bitcoin (BTC) në fakt ka rritur një sasi të madhe në vlerë. Për rrethanat, një ditë para se të dilte raporti BTC po kalonte për 54,887 dollarë secila, si dhe sot aktivi kripto po tregtohet me dorë për mbi 61.2 K $ për PerBTC Që &#x 2019; një rritje prej 11.59% gjatë 2 ditëve të fundit.

Çfarë mendoni për Coingecko &#x 2019; s 2021 Raporti i tremujorit të tretë kripto-aktiv? Le të kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju