Kongresi ka paraqitur 18 fatura mbi asetet dixhitale në 2021 deri më tani

Ish -autoriteti rregullator i FDIC, Jason Brett, sugjeron që ligjvënësit amerikanë në të vërtetë janë kthyer nga monedhat stabile personale për t'u përqëndruar në menaxhimin e pasurive dixhitale të decentralizuara këtë vit.

Kongresi ka paraqitur 18 fatura mbi asetet dixhitale në 2021 deri më tani

Kongresi i Shteteve të Bashkuara duket se promovon një qartësi më të lartë rregullatore në lidhje me asetet kripto, duke propozuar 18 fatura shqetësuese në blockchain, si dhe kriptovaluta gjatë gjithë vitit 2021 deri më tani.

Sipas vlerësimit të lëshuar nga autoriteti i mëparshëm rregullator i Korporatës Federale të Sigurimit të Depozitave, Jason Brett, më 22 gusht, Kongresi ekzistues i 117 -të ka dëmtuar nga paraardhësi i tij në përqëndrimin në menaxhimin e aseteve të decentralizuara në vend të monedhave të qëndrueshme personale siç është puna Diem e Facebook - e quajtur më parë Libra.

Në korrik, Kongresi paraqiti Strukturën e Tregut të Aseteve Dixhitale si dhe Aktin e Mbrojtjes së Investitorëve në një propozim për të prodhuar kuptime unike juridike për pasuritë dixhitale, si dhe siguritë dixhitale të pronës në mënyrë specifike.

Edhe pse shpenzimet ende nuk do të kalojnë përmes Kongresit, rregulloret me siguri do të mandatojnë siguri dixhitale të pronës si territor i Letrave me Vlerë si dhe Komisioni i Shkëmbimit (SEC), ndërsa Komisioni i Tregtimit të të Ardhurave të Mallrave (CFTC) sigurisht që do të ketë autoritetin për të menaxhuar dixhitalin asetet.

Brett këmbëngul se nga faturat dixhitale të pronës së Kongresit, Akti i Eliminimit të Barrierave për Inovacionin ka bërë një nga progreset më të mëdha sepse u prezantua në Mars Akti synon të zhvillojë një ekip të përbashkët funksionues që promovon bashkëpunimin midis SEC si dhe CFTC në menaxhimin e blockchain si dhe tregjet e kriptove.

Rregulloret aktualisht kanë kaluar si Kongresin ashtu edhe Dhomën e ( *18 *) si dhe aktualisht është duke pritur për Senatin sipas të dhënave.

Sidoqoftë, jo të gjitha faturat e pronës dixhitale të Kongresit në fakt janë marrë mirë nga sektori, me ndryshimet përfundimtare të bëra në ofertat e objekteve dypartiake në korrik, i përbërë nga një kuptim gjithëpërfshirës i "ndërmjetësve" të pronës dixhitale që frikëson të zbatojë kërkesat strikte të mbulimit të palëve të tjera. për vlerësuesit e rrjetit si dhe programuesit e programeve softuerike.

Lexo artikullin:  Uniswap Votat e Komunitetit për të vendosur v3 në Polygon, Mbështetja e Kontratës vjen pas disa ditësh

Këshilla themelore e CryptoPumpNews, Zachary Kelman, e klasifikoi gjuhën e paqartë në shpenzimet e objekteve një lojë video mbuluese politike ku ligjvënësit kërkojnë të rrisin detyrimet tatimore pa marrë parasysh specifikat në lidhje me mbledhjen.

Shpenzimet me siguri do të kalojnë në Shtëpinë e ( *18 *), ku ka të ngjarë të mos vihet në votim deri më vonë këtë vit.

Related: Elizabeth Warren kontraston kripto "të rreme" me CBDC "të vërteta" në seancën e senatit në SHBA

Kongresmeni Tom Emmer ka qenë ndër më energjikët në dhomën e pronës dixhitale, pasi në fakt ka paraqitur 3 fatura këtë vit.

Propozimet e Emmer konsistonin në Aktin e Sigurisë Rregullatore Blockchain - i cili sigurisht do të ofronte një port të sigurt nga licencimi i transmetuesve të parave, si dhe regjistrim për kompani blockchain që nuk kanë kontroll mbi simbolet.

Në korrik, ai gjithashtu sugjeroi Aktin e Qartësisë së Sigurisë që kërkon të minimizojë shqetësimet rregullatore për inovacionin e bazuar në blockchain, si dhe rivendosi The Safe Harbor për Tatimpaguesit me Aktive të Forkuara në maj

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju