Metrika 'konservatore' e goditjes së furnizimit BTC tani thotë se Bitcoin duhet të kushtojë të paktën 55K dollarë

Versioni i vlerësimit të goditjes së furnizimit siguron një faktor të shtuar që të jetë afatgjatë i favorshëm për aktivitetin me kosto më të lartë.

Metrika 'konservatore' e goditjes së furnizimit BTC tani thotë se Bitcoin duhet të kushtojë të paktën 55K dollarë

Bitcoin (BTC) duhet të kushtojë të paktën 55,000 dollarë për monedhë sipas një metrike që vlerëson "tronditjen e furnizimit" të saj.

Në një cicërimë nëSep 5, eksperti Willy Woo theksoi atë që ai përfshiu është një kuotë e kostos "tradicionale" për BTC/ USD.

Kostoja e Bitcoin luan një hap me metrikën

Ndërsa Bitcoin në të vërtetë ende nuk ka zhvilluar 50,000 dollarë si ndihmë e fortë, metrikat në zinxhir në të vërtetë kanë qenë shumë më të sigurta të favorshme për një kohë të gjatë.

Tani, "versioni i vlerësimit të goditjes së furnizimit" i është bashkuar atyre, duke ofruar një kuotë tradicionale të kostos prej 55,000 dollarë.

Tronditja e furnizimit është thjesht furnizimi i paarritshëm BTC i ndarë nga furnizimi i gatshëm në dispozicion BTC Kjo shkon shumë më thellë sesa në shikimin fillestar, pasi Woo e përdor atë për të "lëvizur me sukses një shkop magjik, si dhe për të vlerësuar qëllimin e kapitalistëve para propozimeve, si dhe marrëveshjeve". janë pozicionuar gjithashtu. "

"Në këtë pikëpamje të nevojës, si dhe të furnizimit, një financier që nuk ka qëllim të tregtohet hyn në anën e nevojës, ndërsa një financier që dëshiron të tregtohet në anën e ofertës," përshkroi ai në një artikull muajin e kaluar.

Versioni i vlerësimit gjithashtu përdor një formulë për të kontrastuar furnizimin e krahasueshëm, si dhe skenarët e nevojshëm deri më tani, duke krijuar kështu një kuotë të arsyeshme të kostos.

"Traditionalshtë tradicionale pasi një nga metrikat SS, shkëmbimi SS, tani është mbi të gjitha kohërat, kështu që asnjë shikim mbrapa nuk është i realizueshëm," e pranoi Woo në cicërimë, duke përshkruar proporcionin e monedhave në dyqanin e ftohtë në kontrast me shkëmbimet që ishin në shkallët e dokumenteve.

Vazhdimi së bashku me grafikun kap kur kostoja e BTC u zhvendos me, si dhe pa ndryshime në qëllimin kapitalist.

$ 50,000 pengesa e parë për dema

Tronditja e furnizimit me Bitcoin është një shprehje e përdorur shpesh në tregun ekzistues falë 2021 që është viti pas një ndërprerjeje të ndihmës në gjysmë.

Lexo artikullin:  Crypto Inferno: Rrjeti Ethereum është Djegur Mbi 230 Milionë dollarë në Eter në 17 Ditë

I ngjashëm: Më shumë si "goditje në rrjedhë"- kostoja e BTC godet demin ndërsa blerësit enigmë mbledhin furnizimin

Me minatorët që tani hapin thjesht 6.25 BTC për bllok, deri tani, Bitcoin në fakt ka vepruar në përgjithësi në të njëjtën mënyrë me vitet e mëparshme të përgjysmimit-2013, si dhe 2017.

Objektivi minimal tradicional prej 55,000 dollarësh, megjithatë qëndron mbi një koleksion shtesë të minimumeve të afërta nga muaji në muaj nga eksperti PlanB, që mendon se shtatori me siguri do të ketë një mbyllje minimale mujore prej 43,000 dollarë.

Më pas, megjithatë, kthehet me kokëfortësi, me Bitcoin që likuidohet në vitin 2021 me të paktën 135,000 dollarë.

Në momentin e kompozimit, BTC/ USD u tregtuan në 50,200 dollarë, duke mbetur në të vërtetë në një larmi të kufizuar gjatë pushimeve të fundjavës.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju