Cowboys kripto: Qarqet e Teksasit mirëpresin minatorët e Bitcoin me krahë të hapura

Qendrat e minierave Bitcoin po fillojnë një biznes në Teksas, megjithatë jo vetëm për faktorë të dukshëm si shanset e erës dhe tokës. Ja pse shteti po përfundon të jetë i popullarizuar.

Cowboys kripto: Qarqet e Teksasit mirëpresin minatorët e Bitcoin me krahë të hapura

Teksasi, shteti i dytë më i madh në SH.B.A. i kuptuar për mikpritjen e tij në jug, po pranon grumbujt e minatorëve të Bitcoin (BTC) që janë mbledhur kohët e fundit në këtë zonë. Pas goditjes së Kinës për minierat e kripto që u zhvillua në maj, një shumëllojshmëri e biznesit të minierave Bitcoin në të vërtetë kanë lëvizur në The Lone Star State për të kryer një kompani. Teksasi nuk duhet të jetë një befasi. Bitcoin në mënyrë efektive mund të jetë vendi i përsosur për minierat e Guvernatorit të Teksasit Greg Abbot, për shkak të faktorëve të dukshëm të tillë si rrjeti i tij i energjisë i dekontrolluar, rritja e burimeve të rinovueshme dhe politikanëve që janë hapur pro-kriptos. Teksasi kohët e fundit postoi në Twitter kënaqësinë e tij se si "udhëheqësi i kripto", po përfundon duke qenë i pari

Megjithatë, me shtimin aktual të kiosqeve të kriptovalutave të ofruara në supermarkete. Teksasi, ndërsa të gjithë këta përbërës e bëjnë Bitcoin interesant minatorët e Teksasit që kërkojnë të fillojnë një biznes, lagjet rurale që kërkojnë zhvillim financiar në të vërtetë kanë përfunduar duke qenë një funksion tjetër më pak i përfolur që po tërheq biznesin e minierave në

Qarqet Bitcoin Bitcoin mirëpritur

Minatorët Chad Harris për të rritur ekonominë Whinstone Inc, drejtor i Amerikës së Veriut. - operatori i qendrës më të madhe të kriptove në Crypto - informoi Rockdale PumpLajmet se grupi i tij kishte të bënte me Teksasin, Whinstone për të ndërtuar Kinën pasi kontrollonte dështimin e Bitmain

“Sapo erdhëm në Rockdale, nuk donim të largoheshim. Ne e ndërtuam Whinstone në 183 ditë. Ne filluam në janar 2020 dhe ndezëm objektin në qershor 2020. Tani kemi tre ndërtesa, nënstacione 300 megavat dhe po zgjerojmë 400 megavat shtesë me katër ndërtesa të reja. "

Ndërsa qendra e minierave në 2019: Teksasi bollëku i erës dhe rrjeti i energjisë i dekontrolluar në Harris kanë ndihmuar në të vërtetë rritjen e biznesit, Whinstone gjithashtu shoqëron një pazar të suksesit të Rockdale me Milam County - një qytet i vogël në

Dhe me një popullsi prej afër 6,000 individësh. Harris edhe pse mund të mos ishte e dukshme, Whinstone ndau se avantazhi më i madh për Teksasin, përveç shpenzimeve të energjisë në "Whinstone është unik nga kompanitë e tjera të minierave, sepse ne kemi stafin tonë të përbërë nga 120 punonjës, të gjithë me kujdes shëndetësor të paguar dhe përfitime 401k. ” Ai shtoi, "Ne gjithashtu përdorim stimuj për punonjësit e Teksasit dhe i dërgojmë punëtorët tanë në Kolegjin Temple të Teksasit për të trajnuar dhe për t'u çertifikuar në zona si ndërtimi, burimet njerëzore dhe më shumë."

Në përgjithësi, në të vërtetë ka qenë forca e punës e shtetit. Texas, Ndërsa përfshin 254 qarqe, që ndryshon në popullsi nga më shumë se 4 milion individë në disa vende me thjesht mbi 100 individë. Shtetit Texas të

Për furnizime një sërë programesh rajonale të avancimit për të rritur ekonominë në lagje të veçanta, rritja e biznesit të minierave të kriptove po bën një efekt të vërtetë. Shefi i gjyqtarit të vendit Milam Steve Young, Crypto informoi Whinstone PumpLajmi se Rockdale në fakt ka përfunduar të jetë një pjesë e rëndësishme e Qarkut Milam dhe Ai "Whinstone ka bërë një përpjekje të përqendruar për të qenë pjesë e komunitetit duke u përfshirë në aktivitete lokale." I përshkruar nga i riu, Harris e mbajti edhe më shumë në mendje se Whinstone dhe grupi themelues i Qarkut Milam kishin të bënin me Bitcoin me pak fonde, megjithatë me nerv dhe vendim, ata krijuan operacionin më të madh të minierave të Amerikës së Veriut në

Lexo artikullin:  Elon Musk thotë se Bitcoin mund të ketë arritur tashmë standardin e tij në energjinë e rinovueshme

Ndërsa Whinstone Bitcoin mund të ketë qenë ndër qendrat e para të minierave Peter Wall që e ka arritur këtë, të tjerët po bëjnë të njëjtën gjë. Argo Blockchain, CEO i Crypto, informoi Argo PumpLajmet se Qarku Dickens ka filluar në të vërtetë në një qendër minierash kriptovalutash 200 megavat të përqendruara jashtëzakonisht të qëndrueshme në energji, në Teksas,

Wall Argo mbajti në mend se Teksasi Perëndimor në të vërtetë ka qenë i intriguar fillimisht në kripto minerare në Argo për shkak të burimeve të rinovueshme fqinje të shumta, duke lejuar "Meqenëse nuk ka ngarkesë lokale, ne jemi duke përmirësuar ekonominë për gjeneratorët e rinovueshëm në zonë dhe duke lejuar që edhe më shumë zhvillim i rinovueshëm ”, Wall që të ketë aftësinë për të pritur gjenerim të qëndrueshëm në faqen e internetit.

Po aq i komentuar. Muri si vendimtar, Qarku Dickens përshkroi se "Zona e Kualifikuar e Mundësive", është një domethënie e Murit që zona është një lagje e pikëlluar që përjeton kushte të vështira financiare.

“Operacionet e Argo-s në Dickens County do të mbështesin komunitetin lokal. Ne besojmë se mund të ringjallim komunitetin përmes krijimit të vendeve të punës dhe do të vazhdojmë të shqyrtojmë mundësitë për të mbështetur dhe zhvilluar më tej Qarkun duke krijuar Dickens County si një udhëheqës në ripërcaktimin e energjisë për një të ardhme më të gjelbër, më të pastër dhe të ripërtëritshme. "

Sipas hollësishme: Wall to Argo, zhvillimi i operacioneve minerare të Argo do të veprojë si një shans i madh zhvillimi si për Dickens County ashtu edhe për lagjen e Wall Argo të përbashkët që qendra e In parashikohet të përfundojë në gjysmën e parë të vitit 2022. Teksasi Perëndimor përveç strukturës në Argo, Shtetet e Bashkuara në të njëjtën mënyrë gjithashtu kanë filluar të bëjnë një kërkesë për një publik që shkon në Shqipëri

Duke u bashkuar. Rrëzoni gradat e Argo dhe Bitcoin Mining, Operacionet Core Scientific të mëdha Crypto informuan Blockcap PumpLajmet se është vendosur të marrë Austin, një biznes minierash BTC me seli në Teksas, Core Scientific Nasdaq është vendosur gjithashtu për një listë publike në

Darin Feinstein shpejt. Core Scientific, bashkë-themelues i Crypto, një biznes i objekteve blockchain, informoi Teksasin PumpLajme që biznesi u tërhoq për Megjithatë për të gjithë faktorët e dobishëm të përbërë nga sasi të mëdha toke, burime të rinovueshme dhe burime të qëndrueshme. Teksasi, lagja Core Scientific ishte gjithashtu një element i rëndësishëm për Teksasin për të zgjeruar operacionet e tij

Feinstein Guvernatori i Teksasit Abbot mbajti në mendje se "mjedisi miqësor i biznesit botëror i klasit botëror që jo vetëm inkurajon sipërmarrjen dhe teknologjinë, por ka qenë mirëseardhës për industrinë e bllokimit". Sipas të vërtetë ka prodhuar një Feinsteint për Guvernatorin Abbot, udhëheqës miqësorë ndaj kriptos si

Kjo është thelbësore për të liruar kapitalin prapa. Bitcoin është një pikë thelbësore, duke menduar për sasinë e kapitalit që nevojitet për kompaninë minerare. Shembull Digiconomist, Indeksi i Konsumit të Energjisë Bitcoin "Një strukturë e minierave kripto kërkon shumë kapital dhe ju duhet të bëni zgjedhje të mira kur bëhet fjalë për partnerët e biznesit dhe rritjen afatgjatë", përafroi që një marrëveshje personi BItcoin merr 1,720 kWh për të përfunduar, e cila është e krahasueshme me praktikisht 59 ditë pushtet për familjen tipike amerikane. Deklaroi Harris

Me mendjen e suksesit afatgjatë të Lone Star State, operatori i energjisë elektrike i Këshillit të Besueshmërisë Elektrike - Texas of Whinstone, ose ERCOT - në të vërtetë ka filluar të paguajë Teksasin për një kontratë për të ndaluar blerjen e energjisë për tërë nevojën e shtuar të energjisë, e cila zakonisht ndodh në verërat e nxehta Harris.

“Historikisht, në tregun ERCOT gjatë disa viteve të fundit, ne mund të presim që të ulej ndërmjet 50-72 herë gjatë qershorit deri në shtator, bazuar në kushtet e rrjetit. Mendoni për një minator Bitcoin si një termocentral virtual, ne fjalë për fjalë mund të sigurojmë energji (duke mos e marrë atë) brenda 5 sekondave të një klikimi të një butoni. Aty ku furnizuesit e gjeneratës tradicionale mund të marrin orë të tëra për t'u furnizuar me kërkesën shtesë. "

Texas përshkroi:

Edhe është tërheqës, megjithatë tregu minerar merret me vështirësi të reja. Bitcoin me mjedisin e tij tërheqës dhe depozitat natyrale të bollshme, biznesi i rëndësishëm i minierave në Teksas aktualisht ka të bëjë me

Lexo artikullin:  Qyteti i Tenesit dëshiron të pranojë pagesa të tatimit në pronë në Bitcoin

Sipas tyre, do të merren me vështirësi të reja që janë rritur në të vërtetë nga pandemia e COVID-19. Harris për “Mallrat si transformatorët, telat dhe pjesët e tjera janë vërtet të vështira për tu blerë tani. Ne ishim përpara lojës dhe filluam të porosisim furnizime 6-8 muaj më parë për të zgjeruar Whinstone këtë verë. Ne kemi porositur gjithçka tetorin e kaluar. ”

Anketa e fundit e Librit Beige të Rezervës Federale zbuloi se bizneset po fajësonin ndërprerjet e COVID-19 në prodhimin dhe logjistikën e zinxhirit të furnizimit si arsye për mungesat e mallrave dhe rritjen e çmimeve për gjëra të tilla si produktet bujqësore dhe materialet e ndërtimit. “Dorëzimi për produktet në ndërtesat e parainxhinierisë do të vijë në 32 javë në vend të 14 javëve. Transformatorët e mëdhenj në nënstacione kërkojnë 64 javë për të mbërritur. Çdo kompani që dëshiron të ndërtojë një strukturë minerare kripto sot do të ketë një problem të materialit të shpërndarjes, ", pengesa më e madhe me të cilën aktualisht merret tregu i minierave kripto është mungesa e produkteve. Tha Harris

Industria e lidhur: Një transformim i gjelbër në minierat e kriptos?

Megjithëse kjo përgjigjet për thirrjet e zgjimit, siç është e vërtetë, është thelbësore të kihet parasysh se minierat e kriptovalutave janë kryesisht të decentralizuara. Bitcoin të tillë, qendrat e rëndësishme të minierave Bitcoin nuk janë lojtarët e vetëm që shtojnë shkallën e hashashit.

Për më tepër realiteti, programet e informacionit që qarkullojnë me normë hash janë progresive në favor të minatorëve të vegjël, konfidencialë. Kina, biznesi i madh i minierave ka fituar në të njëjtën mënyrë nga kufizimi i Bitcoin në minierat Sam Tabar. Bit Digital, oficeri kryesor i teknikës në Crypto-një minator i listuar publikisht-informoi Kinën PumpLajmet se kufizimi i minierave të Bitcoin në Shtetet e Bashkuara çoi në një dhuratë të paqëllimshme në "Tani, Meka e brezit të Bitcoin është zhvendosur nga Kina në Amerikën e Veriut, së bashku me investimet masive kapitale, inovacionin e energjisë dhe vendet e punës".

(*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju