Shkëmbimi i kriptove OKEx nis shpërndarësin DeFi dhe tregun NFT

OKEx po zgjeron ndikimin e tij të decentralizuar në para me një DeFi Hub dhe një treg për zhvillimin dhe marketingun e NFT -ve.

Shkëmbimi i kriptove OKEx nis shpërndarësin DeFi dhe tregun NFT

Shkëmbimi global i kriptove OKEx po rrit iniciativat e tij të parave të decentralizuara (DeFi) me hyrjen e DeFi Hub, një mjedis i decentralizuar i pronësisë elektronike që përbëhet nga një treg për simbolet jo të prekshme (NFT).

Sipas deklaratës së aSep 2, vendi i kriptove dhe shkëmbimi i nënprodukteve prezantoi DeFi Hub-in e tij me 2 pajisje paraprake, NFT Marketplace dhe DeFi Dashboard. Tregu NFT u lejon individëve të prejnë NFT-të e tyre për të ofruar me një tarifë fisnikërie të përcaktuar nga krijues

Përdoruesit me siguri do të kenë aftësinë për të importuar NFT nga sisteme të ndryshme të tjera të qëndrueshme si OKExChain në OKEx NFT Marketplace, ku ata mund të marrin, ofrojnë ose tregtojnë simbole të padëgjueshme "pa asnjë kosto absolutisht të paguar për OKEx".

Krejt i ri DeFi Hub kërkon një lidhje me Portofolin OKEx, një buxhet i decentralizuar me shumë zinxhirë i furnizuar nga shkëmbimi si një zgjerim i shfletuesit të uebit. Ajo siguron një pamje të natyrshme të pronave të decentralizuara të individëve në të gjithë rrjetet dhe procedurat e rëndësishme të blockchain me një atribut të DeFi Dashboard.

Duke nënvizuar kërkesën për një sistem të gjerë për tregun NFT me rritje të shpejtë, mbikëqyrësi i OKEx Lennix Lai deklaroi se DeFi Hub synon të rrisë nxitjen e simboleve të padëgjueshme me Tregun NFT “Ne gjithashtu kënaqemi duke lançuar DeFi Dashboard për të sjellë rinovimet e nevojshme për vizualizimin e individëve të profileve të tyre të kriptomonedhës, ”përfshiu ai.

Related: Regjistroni 900 milionë dollarë në muaj për shitjet NFT ndërsa Crypto Punks bëhen marramendës

Të përdorura gjerësisht si një mjet krejt i ri për të prodhuar arte elektronike, NFT-të janë përshkrime vërtet të veçanta të produkteve elektronike dhe fizike. Meqenëse ato janë të padëgjueshme si një para normale, vlera e tyre përcaktohet nga dëshirat e blerësve dhe një çmim shtatë-shifror për artin elektronik nuk është i pazakontë në globin NFT. Së fundmi, nevoja në rritje për këtë lloj krejt të ri të posedimit elektronik, tregjet kineze do të bëhen kufiri i ri jo vetëm brenda mjedisit kripto akoma në globin e gjerë të inovacionit. Muaji Alibaba, titani i blerjeve në tregun NFT

Lexo artikullin:  Tregtarët përdorin këtë model klasik tregtimi për të përcaktuar kur të "blejnë dip"

prezantoi një (*) për të mundësuar që pronarët e shenjave të ofrojnë licenca të shenjuara për të drejtat e tyre të autorit. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju