Ringjallja e tregut të kriptove: Shenjat e këmbimit që tejkalojnë BTC

Sidoqoftë, ashtu si në ciklin e fundit të demit, disa monedha qendrore të këmbimit (ose shenja që sigurohen nga shkëmbimet e kriptomonedhës) edhe një herë duket se po ekzekutohen shumë më mirë sesa bitcoin. Ky efikasitet i mundjes së bitcoin nga shenjat e këmbimit përfaqësohet nga Binance &#x 2019; s monedhë BNB, e cila në kohën e shkrimit ka fituar në të vërtetë 20% në thjesht 7 ditë.

Ringjallja e tregut të kriptove: Shenjat e këmbimit që tejkalojnë BTC

Siç sugjeron informacioni, kostoja e monedhës BNB tejkaloi shkurtimisht $ 500 më 23 gusht para se të binte pak poshtë, pas kësaj u rrit edhe një herë për të pluskuar, si dhe rreth $ 500. Shenja &#x 2019; s rritje mbi 500 dollarë &#x 2014; që është hera e parë që kjo ka ndodhur në të vërtetë duke pasur parasysh që 18 maj 2021 &#x 2014; respektuar BNB &#x 2019; zhytje mbi 10% në thjesht 24 orë.

Me këtë kosto, shenja BNB &#x 2019; Kapitalizimi i tregut prej mbi 77 miliardë dollarësh është i mjaftueshëm për të parë që shenja e këmbimit të vlerësohet si prona e katërt më e madhe e kriptove. Ky vlerësim bën shenjën BNB, e cila aktualisht është rritur me 4% në 1200, shenja më e madhe e këmbimit pa dyshim.

Shenja e mëposhtme qendrore e shkëmbimit më e mirë e renditur, shenja FTX &#x 2014; kapitalizimi i tregut të të cilit ishte 4.77 miliardë dollarë në kohën e krijimit të &#x 2014; kishte një fitim prej rreth 4% në nën 24 orë, si dhe mbi 7% në 7 ditë. Sidoqoftë, ashtu si BNB, shenja FTX &#x 2019; s Fitimet e vitit 2021 të mbi 700% bitcoin xhuxh &#x 2019; s 67% fitime nga viti në vit.

Në realitet, nga 13 shenjat e sistemuara të këmbimit të shënuara, vetëm shenjat Qash, Bibox, si dhe QTF kanë pasur fitime vjetore që janë të listuara nën 100%. Nga ana tjetër, nga 13, vetëm 2 monedha qendrore të këmbimit, WRX (2,328%) si dhe Kucoin &#x 2019; s KCS (1,934%), në fakt e kanë tejkaluar shenjën BNB.

Lexo artikullin:  Ligjvënësit paraguaianë paraqesin një 'Bill Bill' shumë të ndryshëm nga sa pritej

Ngritja e shenjave të shkëmbimit të centralizuar

Duke vërejtur pse shenjat e sistemuara të këmbimit po tejkalojnë disa nga kriptot e shquara, CEO i Kucoin Johnny Lyu informoi Bitcoin com News se kjo mund të ketë të bëjë me investitorët &#x 2019; duke ndryshuar kuptimet. Lyu mbante në mend:

&#x 3000; Tregtarët po zgjedhin në mënyrë të konsiderueshme shenjat qendrore të këmbimit pasi këto aktualisht duken tepër tërheqëse për sytë. Efikasiteti monetar i vetë shkëmbimeve të kriptove, artikuj krejt të rinj së bashku me listën e shenjave të reja përfshijnë të gjitha në tërheqjen në zgjerim të shenjave të këmbimit.

Sidoqoftë, kur bëhet fjalë për shenjën e KCS, Lyu këmbëngul që kompania e tij &#x 2019; Teknika e përdorimit të fitimeve për të shpenguar shenjat nga tregu i dytë është gjithashtu e rëndësishme për pronën kripto &#x 2019; një rritje e mahnitshme e kostos.

Tani, me ekspertë të shumtë të kriptove &#x 2014; i përbërë nga zhvilluesi S2F &#x 2014; duke parashikuar që BTC me siguri do të arrijë një nivel krejt të ri të të gjitha kohërave, të tjerë si Lyu bëjnë thirrje që shenjat qendrore të këmbimit me siguri do të mbeten për të kryer shumë më mirë se bitcoin.

A i shihni argumentet qendrore të këmbimit që mbeten për të tejkaluar bitcoin? Na tregoni se çfarë supozoni në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju