Rënia e tregut të kriptove e largon dyshemenë nga NFT-të me çip blu, shitjet javore ulen me 64%

  • Shitjet e NFT në fakt kanë rënë 64.84% më pak se një javë më parë gjatë 7 ditëve të fundit. Pothuajse çdo koleksion i shquar NFT ka rënë ndjeshëm kur ka të bëjë me shitjet javore.
  • Përndryshe, shitjet janë ulur me 90.31%, shitjet e BAYC kanë rënë me 63.73%, shitjet e Mutant Ape Yacht Club (MAYC) janë ulur me 65.73%, si dhe shitjet e Cryptopunks janë nën 3.39% këtë javë të kaluar.
  • Vlera e dyshemesë NFT ka rrëshqitur shumë në vlerë gjatë 24 orëve të mëparshme pasi masakra e tregut të kriptove në fakt nuk ka respektuar antiket elektronike. BAYC &#x 2019; Vlera e dyshemesë sot është 2.9% e reduktuar në 97 eter ose 191 mijë dollarë.
  • Kriptopunkët aktualë &#x 2019; Kati NFT në fakt ka rënë 7% si dhe vlera e dyshemesë së Cryptopunk NFT më pak e kushtueshme është 48.85 eter ose 96 mijë dollarë. NFT-të e Moonbirds janë ulur 10.9% gjatë ditës së fundit, si dhe vlera e dyshemesë është 21.5 eter ose 42 mijë dollarë.
  • 1.7 miliardë dollarë në sasi të shitjeve NFT u regjistruan në kasetë 7 ditë më parë, si dhe sot &#x 2019; Sasia është 631.5 milionë dollarë.
  • Koleksioni NFT Azuki zuri vendin kryesor të shitjeve sot me 102 milionë dollarë në sasi shitjesh, që është një rritje prej rreth 208.55% duke pasur parasysh se së fundmi &#x 2019; Shitjet e Azuki. Statistikat 24-orëshe zbulojnë Azuki &#x 2019; Kati me vlerë këtë pushim të fundjavës është 14.16 eter ose 27.8 mijë dollarë, që është 0.3% më pak se një ditë më parë.
  • Doodle &#x 2019; Vlera e dyshemesë NFT në fakt është rritur me 2.5% gjatë ditës së mëparshme, si dhe aktualisht, vlera e dyshemesë NFT Doodle është 13.95 eter ose 27.4 K dollarë.
  • 16 blockchain të ndryshëm panë ulje të shitjeve duke pasur parasysh se kohët e fundit përveç shitjeve NFT të bazuara në Tezos, u rritën me 15.07% sot.
  • Metrikat nga programi cryptoslam.io, NFT-ja më e kushtueshme e tregtuar sot ishte BAYC 7,520, e cila u tregtua 21 orë më parë për 115 eter ose 238 mijë dollarë.

Etiketat në këtë përrallë shitjet 7-ditore NFT, Azuki, Azuki NFT, Bored Ape Yacht Club, cryptopunks, cryptoslam.io, Doodles, Ethereum, Vlerat e dyshemesë, MAYC, nft, koleksioni NFT, koleksionet NFT, vlerat e dyshemesë NFT, shitjet NFT, Sasia e shitjeve NFT, shitjet javore NFT, NFT, Token jo i këmbyeshëm, Të tjera, shitjet, Vëllimi i shitjeve

Lexo artikullin:  Raport: Blockchain ndër teknologjitë që do të prioritizohen nga vendimmarrësit e IT të Arabisë Saudite në 2022

Çfarë mendoni se ia vlen të ulet dyshemeja e shquar NFT? Le të kuptojmë se çfarë e konsideroni këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Xhemi Redman

Jamie Redman është drejtuesi i lajmeve nëBitcoin com News si dhe një reporter i teknologjisë ekonomike që jeton në Florida Redman ka qenë në fakt një pjesëmarrës energjik i lagjes së kriptomonedhave duke pasur parasysh atë 2011. Ai dëshiron Bitcoin, kod me burim të hapur, si dhe aplikacione të decentralizuara. Që nga shtatori 2015, Redman në fakt ka kompozuar më shumë se 5,000 artikuj të shkurtër përBitcoin com News në lidhje me procedurat e turbullta që dalin sot.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju