Cryptopunks NFT Collection bashkohet me Axie Infinity dhe Opensea duke arritur 1 miliard dollarë në shitje

Cryptopunks NFT Collection bashkohet me Axie Infinity dhe Opensea duke arritur 1 miliard dollarë në shitje

Puna jo-argëtuese e shenjave Cryptopunks është aktualisht një koleksion NFT miliardë dollarësh pasi statistikat zbulojnë se shitjet e të gjitha kohërave arritën 1.095 miliardë dollarë, sipas informacionit të dappradar.com. Cryptopunks ka shumë dokumente në dappradar.com &#x 2019; s &#x 201C; shitjet kryesore &#x 201D; faqe në internet, në lidhje me shitjet NFT. Cryptopunks është thjesht e shënuar më poshtë Opensea ($ 3.54 B) dhe Axie Infinity ($ 1.68 B) në lidhje me shitjet e të gjitha kohërave.

Cryptopunks NFT Collection bashkohet me Axie Infinity dhe Opensea duke arritur 1 miliard dollarë në shitje

Shitja më e madhe e zbuluar më 28 gusht, është Cryptopunk # 8888 e cila kushtoi 888.8 eter ose 2.87 milion dollarë. Aty &#x 2019; Po kështu Cryptopunk # 9373 i cili kushtoi 499.99 eter të Shtunën ose rreth 1.63 milion dollarë duke përdorur kursin e këmbimit të monedhës ethereum (ETH) në kohën e shitjes.

Cryptopunk # 2310 kushtoi 380 ETH ose 1.23 milion dollarë, Cryptopunk # 9100 kushtoi 350 eter ose 1.14 milion dollarë, dhe Cryptopunk # 7674 kushtoi 342.69 eter ose 1.11 milion dollarë të Shtunën në mes të ditës (ET).

Sipas statistikave të tregut nonfungible.com, Cryptopunk thjesht renditet më poshtë Artblocks sot në lidhje me shitjet. Ndërsa Artblocks pa 24,454 shitje të cilat arrijnë në 228 milion dollarë, statistikat shtatë ditore zbulojnë se Cryptopunk ka parë vetëm 686 shitje, megjithatë në të njëjtën mënyrë 173 milion dollarë janë përpunuar.

Një njësi zotëron 254 kriptopankë, NBA -ja arrin në 671 milionë dollarë

Janë prodhuar 10,000 Cryptopunks dhe sot, 2,888 çanta të dallueshme mbajnë një minimum prej një Cryptopunk NFT One njësi ka një sasi totale prej 254 punk dhe 75% e pronarëve të punk posedojnë një minimum prej 2Cryptopunks Puna &#x 2019; Shitjet gjatë 7 ditëve janë rritur realisht 750% dhe Cryptopunks pa 144.605 milionë dollarë shitje në mesin e 343 investitorëve.

Në lidhje me shitjet e të gjitha kohërave, Cryptopunks 1.095 miliardë dollarë është shumë më tepër se pjesa e mbetur e vendeve të punës të ofruara në dappradar.com. NBA Top Shot ka 671 milionë dollarë në shitje të të gjitha kohërave, Rarible ka 197 milionë dollarë dhe Superrare ka 103 milionë dollarë më 28 gusht.

Çfarë mendoni për Cryptopunks që prekin 1 miliard dollarë në shitjet e të gjitha kohërave? Le të kuptojmë se çfarë mendoni për këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju