'Valuta' e Damien Hirst-it NFT bie më shumë se 6X të abonuar

Koleksionistët tani do të duhet të kërkojnë NFT të Damien Hirst në tregjet dytësore pasi rënia u pajtua me më shumë se 6 herë.

'Valuta' e Damien Hirst-it NFT bie më shumë se 6X të abonuar

Rënia e NFT e artistit kryesor modern Damien Hirst e quajtur "Monedha" në të vërtetë është nënshkruar nga më shumë se 6 herë.

Rënia e valutës përfshin 10,000 vepra arti të dallueshme të pikave të gjalla me një NFT që përputhet për secilën pjesë. Aplikimet për rënien e NFT u mbyllën më 22 korrik dhe Heni Group, i cili priti shitjen, zbuloi se 32,472 individë bënë një kërkesë për një total prej 67,023 NFT. Kjo sugjeron që aplikacione të shumta ose do të zvogëlohen ose nuk do të jenë të suksesshëm me kusht që të ofrohen vetëm 10,000 NFT.

Shumë koleksionistë tani do të duhet të kërkojnë NFT në tregjet dytësore.

NFT-të ishin me çmim $ 2,000 secili dhe rënia përbëhet nga një funksion interesant, pasi artisti po siguron koleksionistët një vit për të zgjedhur nëse duan të djegin NFT në këmbim të veprës fillestare të artit, ose të mbajnë NFT dhe të dëmtojnë artin fillestar punojnë

Artisti i njohur botërisht fillimisht u fut në zonën e kriptove në shkurt të këtij viti pasi ai filloi të pranonte pagesa në Bitcoin dhe Ethereum për punë arti nga një koleksion i pikturave me temë lulet e qershisë.

Në përpjekjen e tij krejt të re NFT, artisti po kontrollon parimin e vlerës prapa parave dhe artit, në të cilin ai pohon se vlera e tyre identifikohet nga fenomenet shoqërore të tilla si besimi dhe besimi.

Për të ilustruar lirshëm para në punë artistike, ekziston një fotografi holografike e Hirst në secilën pjesë, dhe një nënshkrim në pjesën e pasme, së bashku me pak mesazhe private për të përfaqësuar një numër identifikimi.

Lexo artikullin:  FreeTON zbulon shkëmbimin e TON 2.0

"Unë kurrë nuk i kam kuptuar paratë në të vërtetë, është sikur ti shikon paratë, në formën e tyre themelore […] të gjitha këto gjëra, art, tregti parash, të gjitha janë eterike," deklaroi Hirst në një video që kalon rënien.

Related: Regjistroni aktivitetin e rrjetit dhe një bum të 2-të NFT dërgojnë normë WAX më të madhe

Çdo vepër arti private quhet "Tender" dhe artisti sapo njoftoi Crypto -nPumpLajmi se ai do ta "donte" nëse një koleksionist do të kishte aftësinë të përdorte veprën e artit si monedhë reale për shkak të vlerës së saj si një NFT. Megjithatë, ai beson se shumë njerëz do të zgjedhin për të mbajtur punën e artit.

Duke folur me Squawk Box të CNBC në 21 korrik, Hirst përmendi se ai beson se llojet e artit dixhital të tilla si NFT do të tejkalojnë galeritë e artit fizik, pasi ai mbante në mend se NFT që portretizojnë "vepra të mira arti" mund të aftësohen shpejt kudo:

“Unë mendoj se arti dixhital ndoshta do të zgjasë shumë më tepër se galeritë. Dua të them, ju ndoshta nuk do të shkoni në galeri. Ne do të rrimë në bare duke i treguar njëri-tjetrit atë që kemi blerë kohët e fundit në telefonët tanë, dhe kjo është ajo që bëjmë tani. "

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju