Platforma e Decentralizuar e Financimit të Turmës Rocket Launchpad fillon në Ekosistemin Tezos

Platforma e Decentralizuar e Financimit të Turmës Rocket Launchpad fillon në Ekosistemin Tezos shtyp

Njoftimi për shtyp: Rocket Launchpad po lançon një platformë IDO të bazuar në Tezos, duke lejuar përdoruesit të investojnë në projektet më të fundit të bazuara në Tezos.

Tortola, Ishujt e Virgjër Britanikë - Kohët e fundit, ekosistemi Tezos ka parë disa partneritete të profilit të lartë, duke përfshirë bashkëpunime me McLaren dhe Red Bull Racing. Që nga fillimi i tij, numri i projekteve që aktualisht përdorin Tezos është rritur në gjithsej 135. Ndërsa popullariteti i tij vazhdon të rritet, nevoja për një mjet efikas për të mbështetur projektet e fazave të hershme po fillon të shfaqet në mënyrë të qëndrueshme brenda ekosistemit. Hapësira e lëshimit të raketave po jep zgjidhjen për zhvillimin e projekteve të bazuara në Tezos, me synimin për të mbajtur dhe rritur ritmin e shpejtë të zhvillimit të ekosistemit.

Rocket Launchpad është një platformë e decentralizuar e Ofrimit Fillestar DEX (IDO) e ndërtuar në blockchain Tezos. Ai siguron një metodë efikase dhe të sigurt për të investuar në numrin në rritje të shpejtë të projekteve Tezos. Platforma është vendosur të nisë në gusht, me një shitje simboli përkatës për shenjën e saj amtare, $ RCKT.

Çfarë është Rocket Launchpad?

Hapësira e lëshimit të raketave u mundëson përdoruesve të marrin pjesë në para-shitjet dhe bujqësinë e hershme të likuiditetit për projekte në ekosistemin Tezos duke përdorur një ndërfaqe të lehtë për t’u përdorur. Fusha e nisjes gjithashtu do të verifikojë plotësisht kodin e secilit projekt, duke siguruar që çdo projekt të jetë i sigurt, i shkallëzuar dhe të arrijë objektivat e themeluesve. Rocket Launchpad synon të shfrytëzojë këtë siguri për të hapur një bankë më të madhe burimesh për investime dhe mbështetje për ekosistemin.

Në mënyrë të veçantë, investitorët e fazës së hershme që përdorin Rocket Launchpad do të hasin në një sistem i bazuar në nivele - i quajtur "Rover Missions" - i cili funksionon si platformë për pjesëmarrjen në nisjet e IDO. Sistemi i bazuar në nivelet e Misioneve Rover i lejon përdoruesit të kenë qasje në IDO-të e reja të projektit të bazuara në Tezos duke fituar $ RCKT të tyre. Sa më shumë $ RCKT të aksioneve një përdorues, aq më të larta janë shanset e tyre për të fituar akses para shitjes në një pishinë nisëse.

Natyrisht, secila nga tre nivelet kryesore janë me temë hapësinore dhe përfshijnë:

  • Triangulum - Aksioni deri në 25,000 RCKT për t'u kualifikuar,
  • rruga e Qumështit - Aksioni deri në 250,000 RCKT për t'u kualifikuar,
  • Andromeda - Aksioni deri në 2,500,000 RCKT për t'u kualifikuar.

Me të gjitha projektet e verifikuara përmes Raketës ajrosëse procesi i paraqitjes, IDO -të e nisura në Rocket Launchpad mbeten të sigurta për të gjithë investitorët e interesuar. Rocket kurrë nuk merret me ndonjë fond në mënyrë që të sigurohet se përdoret qasja më e decentralizuar e mundshme. Për më tepër, Rocket Launchpad përdor Të Crunchy's Frigorifer i thellë, i cili garanton që projektet e regjistrimit në platformë mbeten një proces i pabesueshëm dhe i decentralizuar.

Së fundi, kur një projekt ndërmerr një IDO duke përdorur Rocket Launchpad, platforma kërkon që ata të bllokojnë midis 30% dhe 75% të likuiditetit të ofruar në frigoriferin e thellë të Crunchy për një periudhë të paracaktuar kohe. Në fakt, kjo garanton që pronarët e IDO nuk mund të ikin me ato fonde për atë periudhë të caktuar kohe.

Rocket Launchpad po drejton Ekosistemin Tezos

Lexo artikullin:  Institucionet vazhdojnë të shkarkojnë ekspozimin e drejtpërdrejtë të BTC, përkundër kthimit të kostos

Ne te vertete, Hapësira e lëshimit të raketave tashmë ka parë suksesin e saj të parë para IDO. Në korrik 2021, Rocket Launchpad nisi GOeureka Travel, një projekt që kërkon të revolucionarizojë mënyrën e rezervimit të udhëtimit. Shenja e tij amtare, $ GOT, synon të rrisë efikasitetin e kostos për entuziastët e udhëtimit duke përdorur një strukturë fikse 5% të komisionit. Duke ndihmuar pionierin në këtë sipërmarrje, Rocket Launchpad pa ofertën maksimale prej 97,251 $ XTZ (me vlerë 278,000 dollarë në atë kohë) të shkëmbyer me $ GOT gjatë fillimit të IDO-duke shënuar shitjen e parë të platformës ndonjëherë.

Për më tepër, në bashkëpunim me gif.games, Rocket Launchpad formoi "Ekipi i ëndrrave". IDO-ja e parë e planifikuar do të nisë në platformë në mes të gushtit, me 20,000,000 dollarë GIF në ofertë për të mbledhur një total prej 100,000 $ XTZ. Ky IDO do të jetë i arritshëm për përdoruesit përmes modelit të sipërpërmendur të nivelit të aksioneve.

E ardhmja e Rocket Launchpad

Për Rocket Launchpad, viti ka qenë i mbushur me objektiva zhvillimi. Në tremujorin e dytë të vitit 2, ekipi arriti qëllimin e tyre për të përfunduar shitjen fillestare private $ RCKT, përfundimin/testimin e kontratës inteligjente dhe projektin IDO në bord. Këto piketa vendosin terrenin për zhvillimin e hartës së tyre të TM2021 dhe T3.

Në tremujorin e ardhshëm, aksionet e RCKT $, aksionet e LP (30% APY), marketingu dhe nisja e parë e planifikuar e IDO ($ GIF) janë vendosur për ngritje. Për të vulosur të ardhmen e Rocket Launchpad dhe krijimin e tij në ekosistemin Tezos, TM4 do të shohë kontrata inteligjente të audituara plotësisht, kontrata të mbështetura nga sigurimet dhe një pishinë financimi IDO të shërbimit të pjekjes.

 

Për më shumë mbi Rocket Launchpad dhe sesi platforma e tij IDO po drejton Ekosistemin Tezos, vizitoni .

 

Ndiqni Rocket Launchpad më Twitter.

Bashkohuni me komunitetin Rocket Launchpad në telegram.

Qëndroni të azhurnuar përmes Rocket Launchpad's Mosmarrëveshje.

Lexoni blogun e Rocket Launchpad në Medium.

 

Kontakt i medias:

Emri i kontaktit: Colin Cooley

Email -i i kontaktit: support@rocketlaunchpad.io

ROCKET LAUNCHPAD është burimi i kësaj përmbajtje. Kjo njoftim për shtyp është vetëm për qëllime informative. Informacioni nuk përbën këshillë investimi ose ofertë për të investuar

 

Lexo artikullin:  Paraqitni kriptovalutën tuaj pa probleme me TransCrypt

Ky është një njoftim për shtyp. Lexuesit duhet të bëjnë kujdesin e tyre të duhur para se të ndërmarrin ndonjë veprim në lidhje me kompaninë e promovuar ose ndonjë nga bashkëpunëtorët ose shërbimet e saj. Bitcoin.com nuk është përgjegjës, direkt ose indirekt, për ndonjë dëmtim ose humbje të shkaktuar ose pretenduar të jetë shkaktuar nga ose në lidhje me përdorimin ose besimin në ndonjë përmbajtje, mallra ose shërbime të përmendura në njoftimin për shtyp.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju