TELEVISIONI I Decentralizuar Avancon pasi Cudos lidhen me Satorin si dhe seritë me kripto-temë "Prisni për jetën e dashur"

Arti imiton jetën në mesin e shprehjeve aktuale të botës së blockchain si një histori që përfshin një pronar biznesi që fillon të shfaqë një zhvillim të një detyre blockchain në drejtim të auditorit & rsquo; shfaq.

Cudos, një shtresë e decentralizuar 1 si dhe shtresa 2 rrjet blockchain, në fakt ka shoqëruar koleksionin e sinqertë të TELEVISIONIT “& ldquo; HODL & rdquo; si dhe procedurën e ndërveprimit të ndjekësve Sator për të siguruar një përvojë me vlerë të shtuar për audiencën me sistemin e minierave.

Shkurtimisht për Hold For For Dear Life, “& ldquo; HODL & rdquo; me siguri do të përqëndrohet në Aveer, një detyrë simbolike e quajtur pas një shoku të derdhur, duke rrëfyer sa vijon qesharake, si dhe dramatizimin. Koleksioni i decentralizuar TELEVISION është gati të transmetohet në 2022, duke shfrytëzuar ndikimet nga jeta e vërtetë e kriptove duke përfshirë një orar të individualiteteve aktuale të kriptove së bashku me një listues A të Hollivudit që do të shpallet së shpejti që sigurisht do të tregojë funksionin e Satoshi Nakamoto.

Puna imagjinare e gatshme për t'u krijuar nga Beacon Pictures si dhe e shpërndarë në një stil të decentralizuar po bashkë-shkruhet nga Chris Martin, i cili gjithashtu funksionon si CEO iSator Sator, i cili furnizon simbolet e ndërveprimit të ndjekësve (SATOR) për tregjet e synuara, sigurisht stimuloni “& ldquo; HODL & rdquo; shikueshmëri duke lidhur audiencën me programin '& rsquo; suvenire s. Përdoruesit që shkarkojnë dhe instalojnë (*) & rsquo; Aplikimi, si dhe shikimi i përmbajtjes së përshtatshme në internet ose bashkimi me testet ndërlidhëse të ndërlidhura, si dhe lojërat video fitojnë shanse për të mbledhur NFT, stimuj, si dhe për të fituar sistemin '& rsquo; shenja autoktone SATOR. Lidhja e satorit mes këtyre punëve sigurisht që do të shohë koleksionin TELEVISION që do t'i prezantojë auditorët

Me vendet në shfaqje. Aplikacioni i minierave Cudo Miner i krijuar nga Kjo është bërë për të ndihmuar individët të përfitojnë nga fuqia shtesë e kompjuterit për të krijuar simbole duke përdorur një sistem që ndryshon menjëherë veten për të nxjerrë një nga monedhat më të suksesshme, si dhe për të përfituar sa më shumë nga individët. direkt brenda

Lexo artikullin:  Elon Musk, Jack Dorsey, Cathie Wood do të diskutojnë Bitcoin Live në Ngjarjen 'B Word'

The '& rsquo; mjedisi ekzistues që furnizon me kërkesë zgjidhje të decentralizuara kompjuterike cloud me origjinë nga lagja '& rsquo; s burime shtesë llogaritëse si dhe grafike. Cudos synon të luajë një funksion më të madh në biznesin e shfaqjes, me kusht që burimet e konsiderueshme të nevojshme për të bërë videoklip gjatë gjithë procedurës së post-prodhimit, veçanërisht pasi zhvendoset në drejtim të burimeve të decentralizuara. Cudos Network i referohet bashkëpunimit të ri, " & ldquo; HODL & rdquo; audiencat që shkarkojnë dhe instalojnë

Në '& rsquo; aplikimi i minierave sigurisht që do të fitojë simbolet SATOR për të ofruar në suvenire elektronike NFT ose shanse për t'u shfaqur në koleksionin TELEVISION '& rsquo; tregime.Cudos HODL nuk është & rsquo; përpjekja e parë e tregut për të sjellë një koleksion televiziv me temë kripto në tregjet e synuara shumë më konvencionale. “& Ldquo; Fillo

, & rdquo; një program i fokusuar në kripto që debutoi në Up, një zgjidhje pa kosto për transmetimin e Crackle, konkurroi 3 periudha para se të ndërpritej. Sony Pictures Entertainment Një program faktesh i organizuar i titulluar “& ldquo;

& rdquo; që u përgatit për t'iu përmbajtur pronarëve të rinj të bizneseve kripto që bashkëjetojnë në Kronikat e supozuara të Kriptës së Kalasë të krijuara nga krijuesi Crypto Castles u përfundua para se të ishte lansuar ndonjëherë. Jeremy Gardner sugjerimi i kriptotainmentit nuk është & rsquo; Gjithmonë të reja, këto raste tregojnë thjesht saktësisht se sa e vështirë ka qenë në të vërtetë që kriptovaliteti të përshkojë një kënaqësi shumë më konvencionale, si dhe pengesat që ndesh tregu ndërsa përpiqet të zhvillojë edhe më shumë joshjen masive.

Ndërsa besoni se do të tregoni

OBSH? Satoshi Nakamoto na kuptoni në zonën e vërejtjeve të listuara më poshtë. Le të

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju