Pishina e Likuiditetit DeFi: Një udhëzues për shenjën e pishinës së likuiditetit

DeFi nuk është një term i pazakontë në sistemin ekzistues monetar për shkak të ndikimit të tij në rritje në tregun monetar. Ai ofron mundësi për kufizimet e financimit standard. Ajo motivon një marrëveshje monetare të hapur dhe të decentralizuar që fitoi '& rsquo; t varen nga ndërmjetësuesit, si bankat, kompanitë e sigurimeve, agjencitë e tregut ose aksionet. Në vend të kësaj, ajo lejon përdorimin e rrjeteve të decentralizuara për të ofruar shërbime për përdoruesit. Përkundër realitetit që kriptomonedha lejon marrëveshje të decentralizuara, ajo përballet me të njëjtat vështirësi që në të vërtetë ka parandaluar vazhdimisht; ndërmjetës! Pra, kjo prodhoi futjen e pishinave të likuiditetit DeFi.

Ne e kuptojmë që disa individë nuk janë të njohur me DeFi, pishinën e likuiditetit dhe si funksionon. Ky artikull i shkurtër do të ofrojë një udhëzues të lehtë për programet e pishinës së likuiditetit dhe aksionet e likuiditetit.

Cilët faktorë përcaktojnë pishinën e likuiditetit DeFi?

Qëllimi i DeFi është të sigurojë financim të hapur dhe të lërë ndërmjetës nga çdo lloj marrëveshje e bërë e cila konsiston në; kreditë dhe mbulimet e sigurimeve. Ajo kërkon të rrisë shkathtësinë kur blerësit dhe shitësit kryejnë marrëveshje. Sidoqoftë, likuiditeti në të vërtetë ka qenë vazhdimisht një kufizim i rëndësishëm i kriptomonedhës dhe blockchain. Kjo prodhoi prezantimin e pishinës së likuiditetit DeFi.

Pishina e likuiditetit DeFi është projektuar në një '& lsquo; marrëveshje e mençur & rsquo; e cila lejon blerësit dhe shitësit të kryejnë marrëveshje dhe të përcaktojnë normat në mënyrë që të arrijnë drejtësinë. Ai mbështet DeFi duke e bërë atë praktik dhe efektiv për përdoruesit. Termi '& lsquo; likuiditeti & rsquo; përshkruan sa e thjeshtë është të transformohet me koston ideale. Kur bëhet fjalë për kriptomonedhën, likuiditeti përshkruan se sa e thjeshtë është të ofrosh dhe blesh kriptovaluta pa çuar në humbje të vlerës. Vlera e këmbimit të kriptomonedhës rritet kur norma e likuiditetit është e lartë dhe kjo është arsyeja pse pishina e likuiditetit përshkruhet si themeli i kriptomonedhës.

Ka aspekte të ndryshme që çojnë në rritjen dhe uljen e normës së likuiditetit të pishinës. Ato përbëhen nga; tregu, krijuesit e tregut dhe më shumë investime financiare.

  1. Tregu:

Mungesa e aksesit të gjerë dhe efektivitetit të tregut ndikon negativisht në likuiditetin e kriptomonedhës dhe kjo si rezultat pengon ndërveprimin. Kur tregu nuk është efektiv i përshtatshëm, atëherë përfundon se është e vështirë për të kryer marrëveshje ndërmjet kriptomonedhave. Për të rritur normën e likuiditetit, kuletat nuk duhet të ndahen në shkëmbime thjesht rajonale. Sa më lehtë të fitohet hyrja në shkëmbimet në të gjithë botën, aq më të mëdha janë normat e likuiditetit. Pra, tregu duhet të jetë i hapur në mënyrë që individët të mund të bëjnë tregti me kriptovaluta të ndryshme.

Lexo artikullin:  Gëzuar Hippos NFT: Një rënie e koleksionit Pioneer

Merrni 110 USDT Futures Bonus falas!

  1. Krijuesit e tregut:

Aspekti domethënës që identifikon shndërrimin e thjeshtë të kriptovalutave në para janë krijuesit e tregut. Ato përbëhen nga; kompanitë tregtare dhe blerësit. Sidoqoftë, nuk janë vetëm kompanitë tregtare, megjithatë kompanitë që mund t'i përdorin lehtësitë në dobi të tyre në mënyrë që të arrijnë një treg personeli.

  1. Më shumë investime financiare:

Që një treg të jetë likuid duhet të ketë individë të gjithë të vendosur për tregti. Kur individët vazhdojnë të blejnë tregun dhe sigurohen që ka shkëmbime në mbarë botën kur bëhet një marrëveshje, pishina e likuiditetit rritet. Kur ka para, individët do të dëshirojnë të tregtojnë pa pasur nevojë të shqetësohen për koston që do të ndikohet. Prandaj, pishina e likuiditetit do të rritet.

Si mund të zbatohet DeFi?

Monedha të qëndrueshme:

Stablecoins përdorin DeFi pasi trajtojnë zotërimet që nuk janë të lidhura me kriptovaluta për të parandaluar ndryshimin e kostos dhe ato konsistojnë në edukim ose marrëveshje në dyqane standarde.

Ndërsa ka furnizues të ndryshëm të pishinave të likuiditetit, Edgecoin kuptohet të jetë monedha e vetme e qëndrueshme që bëhet veçanërisht për pagesa të decentralizuara për tarifat mësimore që do të pranohen nga universitetet në mbarë botën. Prandaj, ajo zhvillon një treg të lirë dhe një sistem tregu të lirë me gradecoin si monedhën e tyre të ndryshme DeFi. Disa nga funksionet e çuditshme të Edgecoin janë marrëveshje të shpejta, më pak shpenzime, ai siguron një sistem të mbrojtur në mbarë botën.

Edgecoin ka një program të aksioneve të likuiditetit me parullën “& ldquo; bëj ”ndërsa zbuloni & rdquo;. Kjo tregon se kur aksiononi Edgecoin do të merrni 34%Gradecoin Gradecoin është shenja e qeverisjes së Edgecoin dhe ka 2 shenja në përgjithësi. Një avantazh tjetër i programit staking është shkalla e madhe e nevojës që e bën shumë më të lehtë mbështetjen e kostos dhe qasjes në botë '& rsquo; në fillim Bitcoin Bitcoin udhëzues. Reallyshtë vërtet e thjeshtë të fillosh; gjithçka që ju nevojitet është desktopi juaj, shkoni në faqen edgecoinpay.com dhe kunji.

Lexo artikullin:  Genesis Digital Assets zbulon një kapital prej 431 milion dollarësh - Firma Miniere synon 1.4 Gigawatt deri në vitin 2023

Përfitimet e Edgecoin

Një nga avantazhet që ofron Edgecoin është një sistem pagese i hapur që lejon organizatat të bëjnë marrëveshje që lidhen me arsimin. Kjo përbëhet nga; pagesa për libra, tarifa regjistrimi dhe strehim. Pra, marrëveshjet në fakt janë thjeshtuar përmes një platforme pagese të decentralizuar.

Edgecoin po ofron mundësi për sistemin standard monetar duke garantuar shpejtësinë dhe po ashtu duke garantuar që individët të kenë akses në objektet mësimore. Kohët e fundit u zbulua bashkëpunimi me Kolegjin e Studimeve të Avancuara të Dublinit (DCAS), i cili tani e tutje pranon shenjat Edgecoin si një lloj pagese, dhe më shumë universitete janë rreshtuar.

Përveç të gjitha këtyre, Edgecoin ju lejon të merrni një Monedhë të Klasës e cila është një monedhë në tregun DeFi kur mbani aEdgecoin E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shkoni në faqen edgecoinpay.com dhe të filloni të grumbulloni EdgeCoin tuaj për të marrë 34% të GradeCoin para se të zvogëloni sasinë e GradeCoin që merrni për bast.

Ndiqni këto veprime të thjeshta:

- shkarkoni shfletuesin e internetit Brave ose Chrome
-lidhni portofolin tuaj përmes Metamask
-zgjidhni monedhat që dëshironi të depozitoni dhe filloni të blini brenda Edgecoin
-merrni monedhat tuaja W-Edge të ndjekura me 34% të GradeCoin tuaj në 0.20 të vendosur në portofolin tuaj që keni zhvilluar për të depozituar.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju