Shenjat DeFi rezervojnë fitime dyshifrore pas tubimeve të Bitcoin mbi 39,000 dollarë

Çmimi AMP, XVS dhe RSR panë shpërthime të forta pasi një shtrydhje e shkurtër i dërgoi çmimin Bitcoin brenda një niveli prej $ 40,000.

Shenjat DeFi rezervojnë fitime dyshifrore pas tubimeve të Bitcoin mbi 39,000 dollarë

Një ndjenjë e ripërtërirë e optimizmit është kthyer në ekosistemin e kriptovalutave më 26 korrik pasi rikuperimi i Bitcoin (BTC) mbi 38,900 dollarë ka shkaktuar një tubim në të gjithë tregun në altcoins. 

Të dhënat nga CryptoPumpNews Markets Pro dhe TradingView tregojnë se lëvizësit kryesorë gjatë 24 orëve të fundit janë Amp (AMP), Venus (XVS) dhe Të Drejtat e Rezervës (RSR).

Pesë nga shtatë fituesit kryesorë bien në sektorin e decentralizuar të financave (DeFi), një shenjë e mundshme që DeFi mund të nxehet për një tjetër drejtim të madh në 2021.

AMP / USD

Performuesi më i mirë gjatë 24 orëve të fundit ka qenë Amp (AMP), një protokoll dixhital kolateral që ofron siguri të menjëhershme, të verifikueshme për çdo lloj transferimi vlere.

Të dhënat nga TradingView tregojnë se pasi arritën një ultësi prej $ 0.048 në 25 Korrik, çmimi i AMP u mblodh 96% për të arritur një të lartë brenda ditës në 0.094 $ në 26 Korrik pasi vëllimi i tij i tregtimit 24-orësh kërceu më shumë se 800% nga një mesatare prej 20 milion $ në 280 milion dollarë.

XVS / USDT

Venus (XVS), një treg algoritmik parash i bazuar në Zinxhirin e Zinxhirit të Zgjuar dhe protokolli sintetik i qëndrueshëm i Bitcoin gjithashtu pa një përparim të fortë sot.

Siç shihet në grafikun e mësipërm, çmimi i XVS ka rritur 63% nga një minimum prej 17.13 dollarë më 25 korrik në një lartësi brenda ditës në 27.95 dollarë më 26 korrik pasi vëllimi i tij i tregtimit 24 orësh u rrit me më shumë se 600% në 180 milion dollarë.

Sipas të dhënave më të fundit të siguruara nga Venus, protokolli aktualisht ka më shumë se 3 miliardë dollarë në vlerë totale të mbyllur në platformë dhe mbi 1.8 miliardë dollarë likuiditet të disponueshëm.

RSR / USD

Fituesi i tretë më i madh të hënën ishte Reserve Rights (RSR), një platformë e qëndrueshme Bitcoin me dy shenja e përbërë nga Stervecoin Bitcoin (RSV), e cila mbështetet nga një shportë asetesh të menaxhuara nga kontrata inteligjente dhe shenja RSR e cila ndihmon për të mbajtur çmimi i RSV i qëndrueshëm përmes një sistemi të mundësive të arbitrazhit.

Lexo artikullin:  Bitcoin: Pse duhet të dini për këtë lëvizje historikisht të rëndësishme

Të dhënat e VORTECS from nga CryptoPumpNews Markets Pro filluan të zbulojnë një parashikim të fortë për RSR në 24 korrik, para rritjes së fundit të çmimeve.

Vota VORTECS, ekskluzive për CryptoPumpNews, është një krahasim algoritmik i kushteve historike dhe aktuale të tregut që rrjedhin nga një kombinim i pikave të të dhënave duke përfshirë ndjenjën e tregut, vëllimin e tregtimit, lëvizjet e fundit të çmimeve dhe aktivitetin e Twitter.

Siç shihet në grafikun më lart, Rezultati i VORTECS for për RSR u kthye i gjelbër në 24 korrik dhe u ngjit në një lartësi prej 76, rreth 28 orë para se çmimi i tij të rritej me 45% ditën tjetër.

Kërcimi në çmim pas azhurnimit të protokollit të 24 korrikut i cili tani lejon përdoruesit e aplikacioneve të "depozitojnë dhe tërheqin para të shtunave dhe të dielave nga ora 6:00 deri në 6:00 pasdite".

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju