Protokolli i Rendimentit DeFi mundëson kthimin, bujqësinë dhe staking V2 në Zinxhirin inteligjent Binance

financuar

Në ditët e sotme, ka shumë mënyra të ndryshme të arsyeshme për të gjeneruar të ardhura nëpërmjet përdorimit të kriptomonedhave. Në të kaluarën, shumë investitorë me siguri do të kishin dashur të mbanin vetëm monedhat e tyre ose &#x 2018; mbaj &#x 2019; për aq kohë sa të jetë e mundur për të marrë kthime të konsiderueshme nga investimet e tyre financiare. Megjithatë, me kalimin e kohës, u shfaqën qasje krejt të reja si minierat, grumbullimi, bujqësia dhe akoma më shumë, ku shumë prej tyre aktualisht po fitojnë shumë më tepër në krahasim me sasitë e tyre të mëparshme.

Çfarë është Protokolli i Rendimentit DeFi?

Protokolli i Rendimentit DeFi (DYP) është një sistem dallues që ofron opsione që i referohen vendosjes, kultivimit të rendimentit dhe gjithashtu simboleve të pandryshueshme (NFT). Ai i lejon individët të përdorin në mënyrë efektive DYP &#x 2019; Kapacitete dhe pajisje të avancuara tregtare në një stil të qetë.

E thënë thjesht, DYP u mundëson individëve të saj të ofrojnë likuiditet dhe të kompensohen për iniciativat e tyre. Njëkohësisht përfitimet mund të vijnë duke përdorur ETH.

E re, sistemi po funksionon gjithashtu në drejtim të ruajtjes së sigurisë së kostos së tij simbolike së bashku me përdorimin e mbrojtjes për individët e përfundimit duke përdorur asimilimin e tij &#x 2018; antimanipulim &#x 2019; element.

Kështu, pishinat dhe DYP i kanë njoftuar të gjithë se plani i pishinave krejt të reja për funksionet e bujqësisë, duke vënë në këmbim blerjen e Binance Smart Chain BSC (Çdo) aktualisht janë prezantuar. Për më tepër, individët aktualisht janë të kualifikuar për të bërë 50% Prill, duke pasur parasysh se ata përdorin pishinat e notit. dhe, individët mund të bëjnë 100% APR nevojë që ata zgjedhin për të përdorur pishinat e kthimit,

Optimumi prej 500% APY nëse përdoren pishinat bujqësore.

detajet e dhëna më poshtë janë një përmbledhje e qasjeve kryesore të fitimit të dhëna nga DYP për individët e saj. Bujqësia

Farming DYP dhe në fakt është kthyer me shpejtësi në një nga qasjet tipike më të spikatura për fitimin e të ardhurave nëpërmjet kriptomonedhave. dhe ata që mendojnë për bujqësi me DYP, ata me siguri do të kërkonin që të eliminohej likuiditeti i tyre dhe të merren pronat e tyre të depozituara. dhe teknika funksionon për ata që dëshirojnë të rrezikojnë dhe të blejnë zotërimet e tyre të gjitha menjëherë, pasi individët në teori mund të vënë bast simbolet e tyre DYP

Përdorni gjithashtu altcoin të tjerë të ndryshëm si BUSD ose ETH për funksione bujqësore. V2 dhe, duke përdorur një zotërim të vetmuar, likuiditeti kontribuohet menjëherë në PancakeSwap Staking marrëveshja Keep merr një pagesë paraprake duke përdorur aplikimin e një zotërimi. dhe në mendje se duhet të përdoret një minimum prej një zotërimi të qëndrueshëm për të filluar fitimin, dhe këto përbëhen nga ato që nuk janë të kufizuara në BNB, CAKE, BUSD, ETH Pas shumë më tepër.

Lexo artikullin:  Sinjali Bullish Bitcoin: Rënia e Rezervës së Bursës BTC

Në këtë, individët me siguri do të kualifikohen më pas për të bërë përfitime DYP/ETH/WBNB. Nëse urdhërohet të ruhet efektivisht siguria e kostos së tokenit, marrëveshja inteligjente sigurisht që do të përpiqet të transformojë pagesat iDYP në WBNB çdo 24 orë.

Për më tepër, kostoja e iDYP do të ndikohet me mbi 2.5%, pas kësaj sasia më e lartë e mundshme e iDYP që nuk po ndikon në kosto sigurisht që do të kalonte në WBNB, me sasinë e mbetur të dhënë në përputhje me ditën &#x 2019; s shpërblimet. Mbani, nëse ka ende ndonjë lloj përfitimi të iDYP të pashpërndarë pas një jave, administrata e DYP-së do të zgjedhë pas kësaj nëse iDYP-ja e mbetur do të shpërndahet me siguri te pronarët e ndryshëm të tokenave ose nëse sigurisht që do të karbonizohet.

Përveç kësaj, kini parasysh se çdo shenjë e derdhur do të merret nga qarkullimi i gjakut.

, kur individët hedhin poshtë, ata do të fitojnë sasinë totale në zotërimin fillestar të paradhënies duke shkrirë simbolet LP.

Përdoruesit DYP Ka gjithashtu në gjendje të vënë bast simbolet e tyre DYP siç u theksua më parë. Humbja e Përhershme nuk është në asnjë. në mënyrë që të fillojnë të fitojnë, individët kërkojnë të shpërndajnë simbolet DYP direkt në marrëveshjen e aksioneve. DYP gjithashtu i lejon individët të zgjedhin midis 2 qasjeve të aksioneve, me pagesa që variojnë nga 25% prill në 50% prill, në varësi

Për më tepër, periudha e bllokimit, e cila mund të ndryshojë nga 0 ditë në 90 ditë. Për më tepër, &#x 2018; Sistemi RIINVEST &#x 2019; konsiston në hyrjen në pishina të pishinave, duke u mundësuar individëve që të përfshijnë menjëherë përfitimet e tyre të përditshme në pishinën e notit me bast. Referimi, i &#x 2018; DYP The &#x 2019; Programi u jepet edhe individëve, ku nëse individët e referojnë DYP-në te miqtë e tyre të ngushtë, pas kësaj ata do të marrin shpejt 5% të fitimeve të tyre çdo herë që vënë bast DYP.

rekomandimet gjithashtu nuk përfshijnë asnjë lloj tarife gazi.

Një nga faktorët kryesorë në lidhje me pse individët mund të zgjedhin këtë zgjedhje është se është e mundur të bëhet 100% APR në DYP kur transferojnë CAKE, BTCB, BUSD, ETH ose WBNB. Fillimi i rikthimit fiton, individëve u kërkohet të paguajnë një minimum prej pasurive të qëndrueshme drejt e në marrëveshjen ekuivalente Më pas. dhe, të gjitha zotërimet me siguri do të shkëmbeheshin DYP plus iDYP

Lexo artikullin:  Përpjekja e vazhdueshme për të liruar Ross - Peticioni i Clemency i Ulbricht mbyllet në gjysmë milioni nënshkrime

Për më tepër, pasi kjo u zhvendos menjëherë në një marrëveshje të basteve. dhe, shpërblimet ofrohen në internet në mund të merren çdo ditë.

Nisja dhe individët janë gjithashtu të kualifikuar për të marrë të gjitha shumat e depozituara (në DYP) kur të nxjerrin.

Kur mendohet për suksesin e përgjithshëm dhe ato detaje dhe procedura, bëhet e qartë se pse Binance Smart Chain është kujdesur saktësisht se si DYP është kujdesur në të vërtetë për të marrë shumë kontroll. dhe qëndron ndër opsionet kryesore për njerëz të ndryshëm të lidhur me industrinë e kriptomonedhave dhe blockchain-it, Protokollin e Rendimentit DeFi, kështu që

Siç u ruajt një fitore shumë e nevojshme në sytë e avokatëve të saj, shumë falë nisjes efektive të pishinave krejt të reja. Për më tepër, në këtë minutë, mbi 15 milionë dollarë u transferuan direkt në këto pishina krejt të reja në shumë më pak se një një ditë pasi u bë nisja. dhe, DYP trajtoi t'u paguante 15,611 AVAX, 7,641 BNB në 9,009 ETH individëve të saj korrespondues, duke e çuar kështu totalin në më shumë se 44 dollarë, gjë që e bën të qartë të shihet se pse shumë prej tyre qëndrojnë të favorshëm

Etiketon këtë sistem sot.DeFi

Ky në këtë përrallë Mëso është një mesazh i financuar. Lexoni saktësisht se si të arrini tregun tonë të synuar pikërisht këtu.

ju lutemi vini re të renditur më poshtë.(*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju