Bitgeti i Shkëmbimit të Derivateve hap Programin Global të Ambasadorit për Dashuruesit e Kriptos

fillimi i shtypit

NJOFTIMI PËR SHTYP. Bit6 i Shkëmbimit të Derivateve Bitget ka nisur një Global Ambasador Program në njoftimin e tij më të ri. Çdo kripto të dashuruar, tregtarë të aftë, kripto Drejtuesit e lagjeve dhe KOL -të mund të aplikojnë për t'u kthyer në një Ambasadori Global e Bitget. Kandidatët e suksesshëm mund të kenë ndërveprim në përmirësimin e lagjes së Bitget dhe të ndajnë fitimet nga përparimi i tij.

Çfarë është një Ambasador Global?

12 muajt e mëparshëm ka dëshmuar një efikasitet të shkëlqyeshëm të Bitget në zgjerimin e tregut për shkak të përpjekjeve të tij në përputhje dhe lokalizim. Për të akomoduar përmirësimin e shpejtë të tregjeve në mbarë botën dhe për t'u shërbyer klientëve vendas, platforma fillon Programin Global të Ambasadorëve për të tërhequr shokë shumë efektivë për të vendosur lagjen e saj. Alternativa është e hapur për dashamirët e kriptove, tregtarët e aftë, drejtuesit e lagjeve të mediave sociale dhe KOL në të gjithë globin.

Ambasadorët Globalë, në mënyrë ideale, individë vendas, pritet të krijojnë komunitete vendase në emër të platformës dhe të prezantojnë shërbimet dhe produktet e saj tek klientët potencialë. Ata madje mund të mbledhin sugjerime nga klientët dhe të negociojnë avantazhe të personave më të lartë. Në këmbim të kontributit të tij ose të saj në funksionimin e lagjeve, Ambasadorët Globalë do të zbulohen në burime shtesë tregtare dhe do të marrin një tarifë shumë më të lartë se sa faza tipike e tregtisë.

"Ne jemi më shumë se të kënaqur të ndajmë përparimin tonë me shokët tanë. Ne në asnjë mënyrë nuk e anashkalojmë këtë, " thotë Sandra, CEO ndërkombëtar i Bitget në një intervistë me Blockchainus, “Njohuria në blockchain vazhdon të jetë në nivelet e saj të hershme. Në planin afatgjatë, do t'u siguronte individëve më të rinj alternativa edhe më të mira për t'i tejkaluar miqtë e tyre. Programi ynë i Ambasadorit Global synon të ndërveprojë me shokë të aftë në fusha krejtësisht të ndryshme për të zbuluar të ardhmen perspektivat, zhvillohen kolektivisht dhe ndajnë fitimet ".

Çfarë duhet të bëjë një Ambasador Global?

Me misionin e "Tregti më e mirë Jetë më e mirëe ”, Bitget i kushtohet ofrimit të blerjes dhe shitjes së ndërmarrjeve liberale, përfundimtare dhe të ndershme për klientët ndërkombëtarë. Për t'u kthyer në një Ambasador Global, duhet të pranoni këtë mision, dhe kulturat dhe vlerat thelbësore të Bitget. Kjo do të thotë, kur performoni në emër të platformës, duhet t'i përmbaheni ideve të "Drejtuar nga Klienti dhe Gjithmonë i Ndershëm, i Hapur për Bashkëpunim" - në çdo kohë vendosni klientët në radhë të parë, garantoni respektimin e udhëzimeve dhe rregullave ligjore, në asnjë mënyrë mos bëni diçka të keqe dhe në asnjë mënyrë mos dëmtoni ndjekjet e shokëve.

Ambasadorët Globalë gjithashtu pritet të marrin pjesë në programet e stërvitjes së produkteve të ofruara nga Bitget. Kjo do t'u mundësojë atyre të dinë më shumë në lidhje me shërbimet dhe produktet, në mënyrë që ata të dërgojnë mesazhin e duhur për klientët dhe t'i ndihmojnë ata me transaksionet e tyre. Ndërkohë, ata duhet të jenë energjikë në lagjen e tyre të mediave sociale, të krijojnë raste të zakonshme për të reklamuar Bitget. Ata gjithashtu duhet të bashkëpunojnë me ekuipazhin operacional për të ruajtur dinamikën e lagjes, për të ruajtur modelin e modelit dhe për t'iu përgjigjur pyetjeve të lehta të lidhura me biznesin të ngritura nga klientët.

Lexo artikullin:  2 kompani të kriptomonedhave blenë vende reklamimi për Super Bowl të vitit 2022

Ambasadorët madje mund t'i shtojnë vlerë Bitget duke krijuar materiale përmbajtje për të reklamuar ndërgjegjen e tij model dhe për të tërhequr klientë të rinj. Ata duhet të jenë në gjendje të rrisin vëllimet e blerjes dhe shitjes për ekuipazhin e tij ose të saj. Çfarë është shtesë, sepse ura midis klientëve dhe platformës, ata duhet të kalojnë dëshirat dhe sugjerimet e klientëve në Bitget dhe të japin rekomandimin e tyre konstruktiv.

Përfitimet e ndryshimit në një Ambasador Global

1.Fitoni deri në 50% të tarifës për çdo tregti të bërë nga klientë të rinj të regjistruar nga kodi juaj dallues i referimit

2.Merrni i zakonshëm shpërblimes of BFT si dividentë nga Bitget

3.Mundësi që anëtarët e lagjes të marrin shpërblime për regjistrim dhe depozita.

4.Mundësi që anëtarët e lagjes të fitojnë bonus nga garat e shitjes dhe blerjes

5.Merrni pjesë në raste të ndryshme shoqërore në emër të Bitget dhe arrini publicitet për burimet e pasura tregtare

6.Merrni pjesë në stërvitjen e zakonshme të produkteve për të marrë detaje praktike në lidhje me Bitget.

7.Marr unike Bitget mallra shpesh.

Pse të zgjidhni Bitget?

Themeluar në korrik 2018, Bitget është kthyer në derivatet me rritjen më të shpejtë në këtë planet, me mbi 1.6 milion klientë të regjistruar. Sipas CoinMarketCap, një uebfaqe e njohur botërisht për tregjet e kriptomonedhës, sasia tipike e blerjes dhe shitjes së Bitget ditës për ditë ka tejkaluar 5 miliardë dollarë, duke u vlerësuar e gjashta pas dy derivateve të aftë alternativë FTX dhe Bybit, dhe top3 shkëmbimet e plota konvencionale të plota: Binance , OKEx dhe Huobi.

Me mallin e tij modern dhe një ekosistem gjithnjë e më të fortë, Bitget ka fituar një bazë të shëndoshë mes garave të egra dhe homogjene në thjesht tre vjet. Pas fillimit të të ardhmave të margjinalizuara nga USDT, Trade One-Click Copy dhe Quanto Swap Futures, platforma prezantoi këtë prill blerjen e saj të plotë të xhepave të decentralizuar Bitkeep për të vendosur një bazë të qëndrueshme për përmirësimin e saj të ardhshëm në këtë seksion. Nuk ka pak dyshim se xhepat do të kthehen në një pjesë jetike të ekosistemit të tij dhe do të ndihmojnë Bitget të arrijë klientë shtesë ndërkombëtarë.

Lexo artikullin:  Crypto Derivatives Powerhouse Phemex nis konkursin tregtar me një grup çmimesh kolosale 750,000 dollarë

Si një nga shumë lojtarë brenda botës së kriptove, Bitget do të mbështesë idetë e bashkëpunimit dhe suksesit të përbashkët, duke bërë çmos për të ndarë fitimet me bashkëpunëtorët, për të ndërtuar një ekosistem të fortë me përpjekje të bashkuara dhe për të ofruar shërbime dhe produkte cilësore për klientët. "Bitget është në një pjesë të përmirësimit të shpejtë. Ne mirëpresim adhurues shtesë të kriptove në mbarë botën që të na vendosin. Duke rekrutuar Ambasadorë Globalë, ne kërkojmë individë që do të jenë shokët tanë dhe do të punojnë me ne për arritje reciproke, ”thotë Sandra, CEO i Bitget.

Nëse keni interes, mos hezitoni të kontaktoni me Bitget me anë të Ambassador@bitget.comMe Një mbikëqyrës i llogarisë do të prezantojë të dhëna shtesë në lidhje me këtë sistem dhe do t'ju ftojë për komunikim shtesë.

 

Kjo është një nisje për shtyp. Lexuesit duhet të bëjnë kujdesin e tyre të duhur më herët sesa të ndërmarrin ndonjë veprim që lidhet me firmën e promovuar ose ndonjë prej bashkëpunëtorëve ose kompanive të saj. Bitcoin.com nuk duhet të jetë përgjegjëse, në çast ose jo drejtpërdrejt, për çdo dëmtim ose humbje të shkaktuar ose pretenduar se është shkaktuar nga ose në lidhje me përdorimin ose mbështetjen në çdo material, artikuj ose kompani të diskutuara brenda shtypit Nisja.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju