Pavarësisht rënies së tregut të kriptove, vlera totale e mbyllur në urat ndër-zinxhirore kërcen 9% në 30 ditë

Ndërsa vlera totale e bllokuar në para të decentralizuara (defi) është 258 miliardë dollarë, TVL ndahet midis një morie zinxhirësh bllokues. Ky përbëhet nga rrjete blockchain si Ethereum (ETH), Binance Smart Chain (BSC), Solana (SOL), Orteku (AVAX), terra (LUNA), tron ​​(TRON), Fantom (FTM), dhe gjithashtu Polygon (MATIC) .

Sot, Ethereum rregullon 170.48 miliardë dollarë nga TVL prej 258 dollarësh në defi ose 65.89% të akumulimit. Zinxhiri i zgjuar i Binance regjistron 19.11 miliardë dollarë të shtunën, që është vetëm 7.40% e TVL. Solana rregullon një TVL prej 13.86 miliardë dollarësh këtë pushim të fundjavës ose 5.37% të të gjithë vlerës së mbyllur në defi.

Pavarësisht rënies së tregut të kriptove, vlera totale e bllokuar duke shfrytëzuar urat ndër-zinxhirore kërcen 9% në 30 ditë

Shumë prej këtyre rrjeteve defi përfitojnë nga një lidhje me Makinën Virtuale Ethereum (EVM) e cila u mundëson metodave të bëjnë pika të ndryshme si pishinat e likuiditetit të aksesueshmërisë dhe gjithashtu simbolet e rrezikut. Përdoruesit përfitojnë nga urat ndër-zinxhirore për të bashkangjitur vetitë e tyre me EVM dhe gjithashtu për të përdorur buxhetet e Web3 si Metamask, Safepal dhe gjithashtu të tjerë.

Pavarësisht rënies së tregut të kriptove, vlera totale e bllokuar duke shfrytëzuar urat ndër-zinxhirore kërcen 9% në 30 ditë

Afër një muaj më parë, më 29 tetor, Bitcoin com News raportoi për TVL prej 22.48 miliardë dollarësh në urat ndër-zinxhirore për Ethereum Që pas kësaj TVL në fakt është rritur me 9.56% në 24.63 miliardë dollarë me Axie Infinity &#x 2019; s Ronin Bridge kryeson grupin. Statistikat nga Dune Analytics zbulojnë se ka 135,148 depozitues të ndryshëm që përdorin rrjetet e urave ndër-zinxhirore në Ethereum.

(*30 *) Ronin, ura të tjera të ndryshme ndër-zinxhirore i bashkangjiten zinxhirëve bllokues si Orteku, Polygon, Arbitrum, Fantom, Optimism, Boba Network dhe gjithashtuHarmony Ndërsa Ronin &#x 2019; Ura e TVL është 7.4 miliardë dollarë, AVAX TVL e lidhur me inovacionin e urës së kryqëzuar është 6.7 miliardë dollarë. Urat si Arbitrum dhe gjithashtu Optimism përdoren si një mënyrë për të përfituar nga blerjet e Ethereum, por me tarifa të reduktuara.

Tarifat e Ethereum në fakt janë ulur në kohët aktuale pasi kostoja e zakonshme e eterit sipas l2fees.info është 9.64 dollarë për blerje. Por kostoja L2 (Layer 2) e ofruar nga Polygon Hermez është rreth 0.25 dollarë, Arbitrum është 2.78 dollarë për transferim dhe gjithashtu Optimism është 1.67 dollarë për blerje. Tarifat e L2 të ofruara nga Loopring janë 0.26 dollarë për transferim dhe gjithashtu klientët e Zksync me siguri do të paguajnë rreth 0.39 dollarë sot.

Lexo artikullin:  Gjatë shtatorit DBX do të Listohet në Shkëmbimet kryesore të Kriptove në Botë

Etiketat në këtë përrallë Urat e Arbitrumit, Ura e Ortekut, pafundësia e boshteve, Blockchain, Ura, Urat, Zinxhirët e kryqëzuar, Dmitriy Berenzon, ETH, Fantom, Ura e Anyswap Fantom, Urat e Harmonisë, Shumë zinxhirë, komuniteti me shumë zinxhirë, Optimizmi ERC20 Bridges, Ura Polygon ERC20, ronin, Solana

Çfarë e konsideroni nxitjen në përdorimin e urave të kryqëzuara gjatë 30 ditëve të fundit? Le të kuptojmë se çfarë e konsideroni këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju