Parcelat dixhitale të tokës që shiten për miliona në projektet Metaverse

metaverse

Rritja e parimit metaverse, si dhe i gjithë biznesi që po e merr seriozisht, ka filluar të ndikojë në shitjet, si dhe në normat e elementeve thelbësorë të lidhur me metaverset, si simbolet si dhe toka dixhitale. Këtë javë në fakt ka pasur shitje të parcelave dixhitale të tokës për para të panumërta në projekte të rëndësishme të ndikuar nga metaverset. Shitja e parë e këtij lloji u raportua në shkurt nga Axie Infinity, një video lojë online globit, ku 8 parcela toke u tregtuan për 888 ETH, ose 1.5 milionë dollarë.

(*) momenti i shitjes,

Në &#x 2019; Grupi s raportoi se kjo ishte shitja më e rëndësishme ndonjëherë në mesin e parcelave të tokës së tyre të origjinës. Klienti Axie Infinity specifikoi: The

&#x 2019; ripërjetimi i një minutë historike; rritja e vendeve dixhitale me sistemin e tyre të lirive civile të përcaktuara qartë dhe të pandryshueshme.

Ne toka ka vlerë kënaqësie, vlerë sociale, si dhe vlerë financiare Axie llojin e qarkullimeve të ardhshme të burimit.

la

Ngritja e Ante

në fakt kanë qenë shitjet aktuale, megjithatë, që në fakt e kanë lënë në hije edhe këtë në sisteme të ndryshme.

Aty shitja e një tjetër Historia e tokës u krye sot, me klientin që paguan 550 Axie Infinity me vlerë 2.3 milionë dollarë Ethereum shtëpinë dixhitale, duke dëmtuar dokumentin e mëparshëm. sepse, megjithatë nuk është i vetmi ekip që në fakt ka fituar nga ky bum aktual i pronave në internet. në Por, një tjetër detyrë e globit në internet, nënshkroi një shitje të një shtëpie Metaverse Group një dokument 2.43 milionë dollarë

kriptovaluta këtë javë.

Me këtë blerje nuk u bë nga një filial i tokens.com, i përkushtuar ndaj investimeve financiare në pronë të bazuar në metaverse.

Etiketat në projekte shumë më metaverse që përfshijnë globe online, e ardhmja duket sikur do të sjellë me siguri edhe më shumë nga këto investime financiare nga biznesi që favorizon kujdesin për tokën në internet sesa menaxhimin e paparashikueshmërive si dhe ndërlikimin e kujdesit për pasuritë e paluajtshme , edhe kur këto prona rezidenciale ose komerciale të marra janë shumë më të kushtueshme se prona Kriptomonedha në botën reale.

Lexo artikullin:  XRoad - E ardhmja e të dhënave është e decentralizuar

Çfarë, tokë dixhitale, në, Tregoni, në a e konsideroni bumin aktual

pronë dixhitale nga projektet online? (*) ne (*) zona e vërejtjeve të listuara më poshtë. (*) .

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju