DOJ i thotë FBI-së si dhe të tjerëve: 'Stop nënshkrimit të shënimeve të vlerësimit për Binance'

DOJ

Binance, shkëmbimi kryesor i kriptovalutave, duket se në të vërtetë ka rënë nga eleganca me kompanitë e qeverisë federale amerikane. Shkëmbimi në përgjithësi kërkoi shënime admirimi në lidhje me punën e saj në ekip me hetime kriminale. Tani, sipas 2 individëve me mirëkuptim në këtë çështje, Departamenti i Drejtësisë (DD) bëri që policia kryesore të linte autorizimin e këtyre shënimeve falënderuese.

Binance i përdori këto shënime nga FBI si dhe IRS si verifikim publik se është një biznes i drejtë. Por Binance është e detyruar nga rregullorja të ndihmojë këto organizata në sondat e tyre. Nga pozicioni i DD, Binance '& rsquo; Sigurisht që do të ndihmojë nuk ka asnjë lidhje me këtë të vërtetë, kështu që shënimet e admirimit nuk janë të nevojshme.

Një përfaqësues i Binance informoi Bloomberg se:

Angazhohuni me autoritetet rregullatore si dhe policinë në një stil kolektiv për të luftuar krimin kibernetik si përbërës i iniciativës sonë të përsëritur për të ndihmuar që tregu të bëhet një vendndodhje shumë më e mirë. Shkronjat ne & rsquo; kemi marrë njohjen e mbështetjes sonë promovojnë veten e tyre.

Faleminderit Shënime Ekzistojnë

Në çdo lloj situate, policia i ka zgjatur këto shënime në Binance në të kaluarën. Binance në të vërtetë ka zbuluar raste të shumta të këtyre shënimeve të admirimit nga autoritetet në të kaluarën. Por disa prej tyre kanë shprehje jashtëzakonisht të krahasueshme.

Robert Gonzalez, një hetues në divizionin e autoriteteve të Kalifornisë, pretendoi që Binance dërgoi një lloj paraqitje të këtyre letrave, megjithatë ai bëri disa modifikime para se ta autorizonte atë. Gjithashtu, Gonzales specifikoi për Bloomberg se Binance vazhdimisht punonte së bashku me të në lloje të shumta.

Letrat nuk ka të ngjarë të ndihmojnë Binance me provimet që kompanitë po rregullojnë në lidhje me shkëmbimin. Sipas disa burimeve, DD si dhe IRS po depërtojnë në Binance për pastrimin e parave, si dhe pasiguritë e krimit të detyrimeve tatimore, si dhe kanë pyetur në të vërtetë për policët e Binance sepse lastMay Binance nuk ka vende pune në SH.B.A. zhvilloi një biznes tjetër për klientët e saj amerikanë, të quajturBinance us.

Lexo artikullin:  Fraktali i tabelës Bitcoin rekomandon që norma e BTC të rritet në një minimum prej $ 80K deri në shtator

Çfarë mendoni për këto admirim mban në mendje të kërkuar nga Binance? Na tregoni në zonën e vërejtjeve të renditura më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju