Gjatë shtatorit DBX do të Listohet në Shkëmbimet kryesore të Kriptove në Botë

fillimi i shtypit

NJOFTIMI PËR SHTYP. TALLIN, ESTONI -Trasti më tërheqës i kësaj vjeshte është përcaktimi i shenjave DBX, që do të jenë atje në mbarë botën në fillim të sezonit.

Shumëpritur artikulimi i DBX do të ndodhë në 7 nga shkëmbimet më të njohura në botë. Lajmi i shkëlqyeshëm është se ju mund të blini, promovoni dhe ndryshoni shenja siç duhet tani. Dikush i ka blerë ato tashmë gjatë parashitjes.

Tjetra, ju ndoshta mund të shihni regjistrimin e plotë të shkëmbimeve të kriptomonedhës, vendi ku kriptomonedha do të jetë atje:

EKOSISTEMI DIGJITAL DBX

BitMart (nga 10 shtator 2021), ndër 20 shkëmbimet kryesore më të mëdha në planet;

Lbank (nga 15 shtator 2021), ndryshimi kinez, i identifikuar në të gjithë botën;

WhiteBit (nga 20 shtator 2021), ndryshim i licencuar në Estoni;

Latoken (nga 25 shtator 2021), një platformë e përfshirë në top 10, që i atribuohet qarkullimit që nga viti 2019

Probit (nga 30 shtator 2021), një nga të gjitha shkëmbimet më të mëdha në Evropë, fitues i shumë çmimeve.

Më shumë informacion në lidhje me DBX

Ecshtë ekosistemi më i fundit dixhital midis rrjeteve monetare të decentralizuara nga kolegët. Për shkak të transaksioneve të menjëhershme pa emër, kriptomonedha jonë nuk ka një qeveri apo server, që funksionon si një ndërmjetës. Përdoruesit mund t'i bëjnë të gjitha gjërat vetë.

Përfitimet e DBX

Investitorët mund të mbështeten në këtë kriptovalutë për shkak të një sistemi shumë të decentralizuar që u krijua bazuar kryesisht në ruajtjen e informacionit në një blockchain të shpërndarë. Kjo ndodh gjatë gjithë rrjedhës së, në mënyrë që të gjitha gjërat e shkruara të parandalojnë falsifikimin e monedhave ose shpenzimin e dyfishtë. Për më tepër, tregtarët kanë alternativën për të bërë transaksione pa emër.

Cilat janë përfitimet e DBX mbi kriptovaluta të ndryshme?

  1. Kthimi i financimit. Që nga dita e parë ju ndoshta mund të rrisni portofolin tuaj të financimit. Ky fitim ofrohet për shkak të kursimeve financiare Masternode nga muaji në muaj.
  2. Zhvillimi i projektit. Ky ekosistem po rritet gjatë gjithë kohës. Qëllimi është që siguria e investimeve të mbështetet në larminë e nismave të krijuara.
  3. Perspektivat e zhvillimit të aseteve. Ju mund të rrisni ndjeshëm pronat tuaja të financimit për shkak të ekosistemit dixhital.
  4. Diversifikimi i rrezikut. DBX mund të paraqesë diversifikim rreziku për të gjithë klientët në të gjithë botën. Simpleshtë e thjeshtë të ndalosh DBX, ndërsa kjo rezolutë nuk do të ketë efekt në monedhat e tua fiat në asnjë aspekt.
  5. Administrim i përshtatshëm. Menaxhoni gjërat tuaja përmes një portofoli elektronik.
Lexo artikullin:  Minierat e Bitcoin vlerësohet të përfaqësojnë 0.9% të emetimeve globale të karbonit në 2030

Mos neglizhoni për nisjen e argumenteve DBX në 7 shkëmbime nga 1 shtatori deri më 5 tetor. Bitforex do të jetë një shërbim interneti për IEO. https://www.dbx.so

 

Kontakt i medias:

Kompania- DBX

Telegram- DBX

email- cryptonetwork@dbx.so

 

Kontakti PR

emrit ndricuese Trideep Roy

Uebfaqe- Agjencia e Mbulimit të Lajmeve

Email- contact@newscoverage.comppania

Telegram- Trideep Roy

 

Kjo është një nisje për shtyp. Lexuesit duhet të bëjnë kujdesin e tyre të duhur më herët sesa të ndërmarrin ndonjë veprim që lidhet me firmën e promovuar ose ndonjë prej bashkëpunëtorëve ose kompanive të saj. Bitcoin.com nuk është përgjegjës, në çast ose jo drejtpërdrejt, për çdo dëm ose humbje të shkaktuar ose pretenduar se është shkaktuar nga ose në lidhje me përdorimin ose mbështetjen në çdo material, artikuj ose kompani të diskutuara në lansimin e shtypit Me

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju