Dvision pret Konferencën Metaverse për Përvjetorin e BSC

Dvision pret Konferencën Metaverse për Përvjetorin e BSC pres-relis

NJOFTIMI PËR SHTYP. Grupi i Rrjetit Dvision po mban një konferencë të shtuar të së vërtetës për të nderuar përvjetorin fillestar të komunitetit Binance Smart Chain (BSC) muajin tjetër. Ngjarja me siguri do të fillojë më 2 dhe 7 Shtator, duke zgjatur 6 ditë me një orar të mbushur me veprime që duhet të zgjasë rreth 4-5 orë në ditë.

I quajtur &#x 201C; Përvjetori i Binance Smart Chain 1 në Dvision Metaversarve &#x 201D;, rasti me siguri do të llogaritet me 30 detyra të mrekullueshme në GameFi, si dhe dhoma NFT përmirësoi komunitetin BSC, i përbërë nga StepHero, Alpaca Finance, MyDefiPet, Cryptoblades, Bunny Park si dhe shumë të tjerë, që janë zbuluar në faqen e tyre të internetit të rastit. Rasti metaverse sigurisht që do të kryhet në sallën unike Binance të zhvilluar brenda Botës së Dizionit

Përvjetori i BSC parashikohet të ofrojë detyra të ndryshme, raste në lojë, si dhe transmetime ajrore të financuara nga detyra të përfshira. Pjesëmarrësit me siguri do të kenë aftësinë të përfshihen në testet e lojës, të marrin njohuritë e tyre gjatë gjithë rastit të vallëzimit në sallën e konferencave, si dhe të shkojnë pas personaliteteve të krijuara në mënyrë arbitrare, në mënyrë që të shpërblehen nga gjëra të veçanta NFT, si dhe simbole shoqëruese. E fundit por jo më e rëndësishmja, &#x 201C; Gërmimi i Tokës &#x 201D; rasti me siguri do të lejojë çdo individ të lopojë vende specifike gjatë gjithë rastit për të fituar përfitime shoqëruese. Në përgjithësi, parashikohet të jetë një ngjarje përvjetore jashtëzakonisht e kënaqshme si për detyrat e partneritetit ashtu edhe për pjesëmarrjen në pjesëmarrës.

Karakteristikat e konferencës

Rrjeti Dvision në fakt ka bërë hapa të mrekullueshëm në inovacionin e tij metaverse, i cili sigurisht do të shfaqet në ekranin e plotë në të gjithë Binance Smart Chain 1 Vjetori nëDvision Metaverse Karakteristikat e Konferencës sigurisht që do të ndryshojnë nga tiparet e ngarkimit në NPC, si dhe alternativat e shlyerjes, duke treguar saktësisht se si Mund të jenë raste të sofistikuara dixhitale, veçanërisht në kohët post-pandemike.

Karakteristika e të folurit me siguri do të lejojë klientët të angazhohen me personazhet e tyre, duke lejuar që rrjetet dixhitale të transmetohen si informacion nga shërbimet tek klientët në mënyrë të përsosur. Një veçori e rregulluar e ndërveprimit të informacionit sigurisht që do të ofrohet gjithashtu së bashku me Ngarkimet e Skedarëve PDF, gjë që sigurisht do të rrisë qarkullimin e informacionit.

Lexo artikullin:  Adidas zbulon koleksionin origjinal NFT me Punks Comics, Gmoney, Bored Apes

Ndërtuesit në konferencë sigurisht që do të publikojnë produkte të videoklipeve që mund të arrihen me klientin &#x 2019; s karakterit. Ky atribut sigurisht që do të ofrojë një stil, si dhe argëtim për rastin, i cili sigurisht do të mbajë cilësi të lartë 4k të fotografisë. Sigurisht që do të ofrohen gjithashtu Konferenca Video ku bizneset kryesore botërore sigurisht që do të kënaqin.

Asnjë Metaverse nuk është i plotë pa një NPC. Rasti i festimit të ditëlindjes Binance sigurisht që do të përfshijë shërbimin ndaj klientit të bazuar në AI, i cili sigurisht do të ofrojë kujdes të besueshëm ndaj klientit për të gjithë mysafirët. Dhomat individuale sigurisht që do të kenë gjithashtu ndjekjet e tyre të mahnitshme, të cilat mund të fillojnë nga çdo lloj pjesëmarrësi që varet nga puna.

Rreth Zinxhirit të Zgjuar Binance

Zinxhiri Smart Binance i lëshuar përafërsisht një vit më parë për të ofruar një ilaç të lirë dhe të besueshëm për sektorin e Financave të Decentralizuara (DeFi) si dhe Tokenit Jo-Fungible (NFT). Që prej asaj kohe, komuniteti i mençur i marrëveshjeve ka grumbulluar sukses të madh, si dhe ka marrë në të vërtetë shumë detyra DeFi, si dhe NFT.

Zinxhiri Smart Binance është një bashkësi marrëveshjeje e urtë e bazuar në EVM e prodhuar për të reaguar ndaj Ethereum &#x 2019; s zgjerimi i bllokimit si dhe kostot e larta të gazit. Ai jep kohë më të shpejtë të marrëveshjeve, si dhe çmime më të lira të gazit duke përdorur shenjën BNB $.

BSC përdor Vërtetimin e Autoritetit të Përbashkët (PoSA) e cila përfshin aspekte të Vërtetimit të Autoritetit (PoA) si dhe Vërtetim të Deleguar të Aksionit (DPoS). Ka njëzet e një vërtetues që mbështeten në gjenerimin e blloqeve, si dhe, në këmbim, marrin tarifa të marrëveshjes së BNB $ si një nxitje.

Rreth Rrjetit Dvision

E ndërtuar në BSC, The Dvision Network është një metaverse e bazuar në blockchain, një vend ku çdo individ mund të zhvillojë personazhet e tij si dhe të marrë pjesë në një komunitet online ku çdo gjë është e realizueshme, e përbërë nga video lojëra, raste, si dhe panaire. Përvjetori i parë i &#x 201C; Binance Smart Chain in Dvision Metaversarve &#x 1D; është thjesht më i azhurnuari në një linjë të gjatë rastesh efektive dixhitale.

Lexo artikullin:  Studimi tregon se pjesa e tregut të Altcoins është rritur trefish që nga viti 2014

Përdoruesit gjithashtu mund të zhvillojnë NFT -të e tyre pa ekspertizë ose përvojë të përparimit të mëparshëm, duke u dhënë atyre një shkëmbim të decentralizuar ku mund të ofrohen, si dhe të fitohen drejtpërdrejt, duke zhvilluar një rrjedhë fitimesh për krijuesit. Shenja e energjisë DVI mundësohet nga sistemi, duke tregtuar në shkëmbime të rëndësishme qendrore si dhe të decentralizuara.

 0;

Ky është një njoftim për lajme. Lexuesit duhet të bëjnë këmbënguljen e tyre të duhur para se të ndërmarrin çdo lloj aktiviteti që lidhet me firmën e reklamuar ose me ndonjë nga bashkëpunëtorët ose zgjidhjet e saj. Bitcoin com përjashtohet, drejtpërdrejt ose tërthorazi, për çdo lloj dëmtimi ose humbjeje të shkaktuar ose pohuar të jetë sjellë nga ose rreth përdorimit ose varësisë nga çdo lloj materiali, artikujsh ose zgjidhjesh të diskutuara në lansimin e gazetarisë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju