Elon Musk, Jack Dorsey, Cathie Wood do të diskutojnë Bitcoin Live në Ngjarjen 'B Word'

Elon Musk, Jack Dorsey, Cathie Wood do të diskutojnë Bitcoin Live në B Word Event

CEO i Tesla Elon Musk, CEO i Twitter Jack Dorsey, si dhe CEO i Ark Invest Cathie Wood sigurisht që do të përfshihen folës audio në rastin e Bitcoin "& ldquo; (*) BThe, & rdquo; e cila sigurisht do të përfshijë një bisedë online në mes të 3 përqendruar pikërisht në mënyrën se si Word shikohet nga rrjedha kryesore. Koordinatori i rastit Bitcoin introduced *

  • The Word si dhe CEO i së hënës Tesla me siguri do të jenë një altoparlant audio i theksuar, së bashku me Spacex si dhe Sheshin CEO të Elon Musk si dhe CEO të Twitter (Jack Dorsey) Ark Ark Menaxhimi i Investimeve. Rasti i Ark Invest është rregulluar të fillojë në 12 pasdite. EDT në Cathie Wood,
  • 21. E Mërkura sigurisht do të përfshijë një bisedë në internet me Korrikun, Ai, si dhe Musk.Dorsey si dhe Wood fillimisht u pajtuan që të kishin një bisedë në lidhje me
  • Musk në Dorsey occasion occasion Rasti i Bitcoin në The.Word shkroi në Twitter për në Qershor në kohë: & ldquo; Dorsey & rsquo; sikurse edhe unë kam një diskutim me rastin. (*) mund të ndaj të gjitha interesat tuaja. "& rdquo; Musk në faqen e internetit të rastit," & ldquo; Le ₿ Ju jeni një
  • Sipas përpjekjeve të përqendruara që synojnë të zhbllokojnë, si dhe të destigmatizojnë histori konvencionale në lidhje me, diskutojnë saktësisht se si institucionet mund ta pranojnë atë, si dhe rrisin të kuptuarit rreth vendndodhjeve të rrjetit që kërkojnë ndihmë. "& Rdquo; Rasti i fjalës mbahet nga Bitcoin për Bitcoin (CCI), një partneritet ndërkombëtar i liderëve të tregut kripto.
  • Subjektet e bisedës përbëhen nga debunking Crypto Council, Inovacioni si një pajisje për fuqizimin financiar (bisedë online), mbajtja e mjedisit të programuesit, ruajtja e
  • Rrjeti, menaxhimi i bitcoin, si dhe ruajtja e vlerave të Bitcoin. Rasti i Bitcoin sigurisht do të përfshijë diskutime nga Bitcoin (Bitcoin),
  • (Adam Jonas), Chaincode Labs (SEC), Conor Okus (Sheshi Crypto), Hester Peirce (Hong Fang), Okcoin (John Pfeffer), Pfeffer Capital (Lyn Alden), Strategjia e Investimeve Lyn Alden Nic Carter (MIT Castle Island Ventures) ), Dr McCormack (Neha Narula), Iniciativa e Valutave Dixhitale (Peter), Çfarë Bitcoin bëri Podcast (ARK Phillip Gradwell), Chainalysis Inc (Sam Korus), si dhe shumë më tepër. Investoni mendoni për këtë bisedë midis Steve Lee , Crypto Square, si dhe
Lexo artikullin:  Çmimi i Bitcoin shpërthen në 43K dollarë, duke arritur çmimin e tij më të lartë që nga maji

Çfarë? Na nxirrni të kuptojmë në fushën e vërejtjeve të renditura më poshtë

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 1-2 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 20% në 150% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance. Shembujt mund të shihen në këtë faqe!
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju