Enjin përgatitet të përdorë NFT për të reklamuar qëndrueshmërinë si dhe të drejtat e barabarta si pjesëmarrëse në marrëveshjen e KB

Firma më parë pretendonte se ishte e përgatitur për të bërë të mundur për NFT-të neutrale ndaj karbonit deri në 2030 si dhe pohoi se bllok-zinxhiri i saj JumpNet aktualisht është negativ i karbonit.

Enjin planifikon të përdorë NFT për të promovuar qëndrueshmërinë dhe barazinë si anëtare e paktit të KB

Marrëveshja Globale e Kombeve të Bashkuara, një marrëveshje jo-detyruese që synon motivimin e shërbimeve për të përqafuar plane të qëndrueshme, me përgjegjësi shoqërore, në të vërtetë ka aprovuar token jofungjel (NFT) si dhe sistemin e lojërave të bllokuara PC të Enjin si individ.

Enjin prezantoi të martën se sigurisht që do të kontrollonte mjetet për të përdorur NFT për të reklamuar qëndrueshmërinë si dhe të drejtat e barabarta si përbërës të marrëveshjes së KB. Firma rekomandoi përdorimin e inovacionit për të luftuar modifikimin e mjedisit duke e përdorur atë në firmat e kapjes së karbonit si dhe uljen e pavlefshmërisë së gamës së gjerë ndërkombëtare duke u mundësuar krijuesve akses të palejueshëm në mbarë botën në tregjet NFT.

"Ndërsa kemi një kohë të vështirë për t'u rikuperuar nga pandemia ndërkombëtare, si dhe efektet e saj, ne po përjetojmë një zhvillim të shpejtë të teknologjive moderne si AI, si dhe blockchain", pohoi kreu i Qendrës për UA si dhe Robotikë në Krimi Ndërrajonal i Kombeve të Bashkuara si dhe Instituti i Kërkimit të Drejtësisë, Irakli Beridze “Më shumë se kurrë, ne duhet të shfrytëzojmë dhe shfrytëzojmë potencialin e këtyre teknologjive të reja për të siguruar që jemi të pajisur më mirë dhe më të bashkuar në të ardhmen, në mënyrë që të bëjmë planeti një vend më i jetueshëm, më i drejtë për të gjithë. ”

Kombet e Bashkuara kanë renditur 17 qëllime për zhvillimin e qëndrueshëm që shpreson të arrijnë deri në vitin 2030, përfshirë uljen e pabarazisë, sigurimin e arsimit cilësor dhe inkurajimin e konsumit dhe prodhimit të përgjegjshëm. Esther Chang, drejtor ekzekutiv i Rrjetit Global të Kompaktit Singapor, tha se përfshirja e Enjin me paktin e KB mund të ndihmojë në përmbushjen e këtyre qëllimeve, pasi "teknologjia luan një rol të rëndësishëm".

Firma aktualisht ka nënshkruar aktualisht me përpjekjet që synojnë drejt metodave më të gjelbërta, ekstreme të qëndrueshme, të përbërë nga Marrëveshja Klimatike e Crypto, në të cilën individët i kushtohen kryerjes së shkarkimeve neto-zero nga përdorimi i energjisë elektrike. Enjin pohoi se ishte e përgatitur të bënte të mundur për NFT-të neutrale ndaj karbonit deri në vitin 2030 si dhe pohoi se blockchain i tij JumpNet aktualisht është negativ i karbonit

Lexo artikullin:  JPMorgan dyfishon parashikimin e çmimit të Bitcoin prej 146 mijë dollarësh

Related: Enjin merr një normë interesi për detyrën që furnizon NFT të mbështetur fjalë për fjalë

Shqetësimet mjedisore në fakt kanë marrë vëmendjen në sektorët ndërkombëtarë, të përbërë nga kripto si dhe bllokim, pasi rezultatet e modifikimit të mjedisit duket se po rriten. KB në fakt ka pohuar se blockchain ka mundësinë për të trajtuar dilemën e mjedisit, si dhe ndihmë për të arritur një situatë ekonomike ekstreme të qëndrueshme ndërkombëtare.

.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju