Formula Epike e Heronjve NFT: Koleksione NFT, Gaming Metaverse, një model për të fituar dhe Bujqësi Yield

financuar

Aty &#x 2019; Nuk ka një term të vetëm për të përcaktuar rëndësinë e Heronjve të NFT Detyra kombinon performancën e një loje video NFT, një zgjidhje bujqësore me rendiment dhe një koleksion elektronik të artit, duke i bashkuar ato plotësisht.

Shtresa e parë: Koleksione NFT

Heronjtë NFT është një koleksion prej 7,500 personazheve NFT të një lloji të zhvilluar nga mbi 400 muzikantë bashkëkohorë nga kumulativi global i referuar si NFT256. Personalitetet burojnë nga 12 botë blockchain dhe secila fiton 11 karakteristika, të tilla si lëkura, mbulesat e kokës, çantën e shpinës, etj.

Koleksioni përfshin 6,000 Heronj origjinalë NFT; 1,000 Heronj të Rrallë dhe 500 Heronj Legjendar NFT Heronjtë Origjinalë kanë të njëjtën gjë të rrallë dhe vlerë brenda zonës dhe vlerën e njëjtë të tregut prej 0.055 ETH. Karakteret origjinale janë të disponueshme për shitje, por Heronjtë e Rrallë dhe Legjendar duhet të zhvillohen duke përdorur kartat e azhurnimit dhe kartat e Përmirësimit të Modifikuesit të Galaktikës shfaqen në mënyrë arbitrare në detyrë &#x 2019; faqen e internetit dhe OpenSea.io kur një javë. Galaxy Modificator cakton karakteristikat e përditësuara në mënyrë arbitrare. Pajisja mundësohet nga Chainlink &#x 2019; s Funksioni i Verifikueshëm i Rastit (VRF), një gjenerues i rastësisë për marrëveshje të zgjuara. Kjo teknologji moderne siguron qarkullim të arsyeshëm dhe mbrojtje të qëndrueshme për sistemin.

Sistemi i përfshirë i azhurnimit është përparimi fillestar i paraqitur ngaHeronjtë NFT Në përgjithësi, punët e avatarit NFT lëshojnë të gjithë koleksionin njëkohësisht dhe lënë klientët jashtë procedurës inovative.

Një koleksion NFT është një mjet për të hedhur një vështrim në detyrën e Heronjve NFT. Çdo personazh është pronari i tij &#x 2019; bileta s drejtpërdrejt në mjedisin NFT, ku ata mund të bëjnë zanate, të luajnë, të bëjnë profesion dhe të fitojnë. Rrallësia e Heronjve përcakton se çfarë mundësish ka klienti brenda zonës, përveç përfitimeve që ata marrin. Sidoqoftë, në faktorin fillestar, të gjithë lojtarët kanë një fushë loje të barabartë për t'u ngjitur në majën e kulturës SIDUS.

Shtresa e dytë: Gaming Metaverse

Veprimi i mëposhtëm në rrjedhën e detyrës &#x 2019; Rritja është fillimi i performancës së lojërave. Çdo Hero NFT mund të ndryshohet menjëherë në një personalitet lojrash që vjen nga metaverse SIDUS.

Mitet që mbështesin Heronjtë NFT &#x 2019; përralla lë një hapësirë ​​të madhe për imagjinatën krijuese dhe rrethanat e ardhshme të lojërave. Përralla e Heronjve të NFT zbulohet gjatë betejës ndërgalaktike. Të shtyrë nga qëllime të ndryshme, 6,000 qytetarë nga botë të ndryshme të blockchain u larguan nga vendbanimet e tyre dhe zbuluan shenjtëroren në një qytet të shkretë. Ata morën një vendim për të zhvilluar një kulturë krejt të re, pa problemet e së kaluarës. Ata zgjodhën një identifikim krejt të ri më vete &#x 2013; Heronjtë NFT &#x 2013; dhe e quajti qytetin e ri SIDUS.

Me kalimin e kohës, u bë një betejë që Heronjtë të ekzistonin së bashku në heshtje. Dëshira për pushtet dhe mungesa e burimeve i shtynë Heronjtë e NFT -së të eleminojnë njëri -tjetrin. NFT Hero Battle Arena me siguri do të duket si video lojëra të njohura luftarake si Mortal Kombat, Killer Instinct dhe Jump Force NFT Heroes pengojnë lojtarë të ndryshëm të tjerë në beteja, beteja në Arena dhe përpjekje për t'u ngjitur në krye të kuadrit shoqëror.

Heronjtë mund të ndërmarrin azhurnime me Galaxy Modificator dhe të pajisen me mjete nga Galaxy Marketplace për të përfunduar në TheBattle Arena Kartat e azhurnimit do të shfaqen në mënyrë arbitrare në OpenSea.io dhe uebfaqja e Heronjve NFT Kartat e azhurnimit me siguri do të jenë në dispozicion për blerje me ETH. Tregu Galaxy sigurisht që do të ketë një opsion të gjerë të llambave, eksplozivëve zanorë, plumbave të blinduar të armëve dhe armëve të ndryshme të gjeneratës tjetër. Armët sigurisht që do të kushtojnë simbole NFTS, Yjet NFT shenjë autoktone. Me kalimin e kohës, grupi me siguri do të integrojë vendbanimet me shenjën MILK2. Më shumë informacion sigurisht që do të bashkëpunohet në të ardhmen.

Shtresa e Tretë: NFT Yield Farming

çdo NFT Hero është një shenjë NFT dhe një karakter me rezolucion të lartë që pronarët mund ta përdorin për objektivin e tij të caktuar. Gjithashtu mund të përdoret për para edhe më shumë udhëtime në qytetin SIDUS.

Sistemi siguron 3 norma të vendosjes së Galaxy: Origjinale, të Rralla dhe Legjendare Duke vendosur NFT, NFT Heronjtë mund të krijojnë simbole NFTS. Kjo do të thotë, pa asnjë investim shtesë financiar, lojtarët mund të azhurnojnë municionin e tyre dhe të kenë një mundësi shumë më të mirë për të fituar luftën e tyre të ardhshme në Arena. Dallimi midis 3 normave është sasia e përfitimeve që merr lojtari.

Një ofertë e madhe bonus e atributit Galaxy laying është se shenja NFTS ka një energji shumë më të lartë se monedha normale në lojë. NFTS është shenja indigjene e industrisë NFT Yjet NFT, programuesit prapa SIDUS, Qyteti i Heronjve të NFT -së Zona e madhe e agjencive dhe muzikantëve të koleksionit të artit elektronik, së bashku me zonën e lojërave, sigurojnë përdorimin më të lartë të shenjës dhe kështu, kosto shumë më të mirë të sigurisë dhe zhvillimit.

Fitimi i mundësive me heronjtë e NFT

Një sistem i zakonshëm fitimi për të gjitha punët e avatarit NFT është të blini shumë herët dhe të ofroni kur të rritet pasioni në detyrë. Karakteret NFT konsiderohen si prona investimi financiar që ju i mbani ende deri sa të dyfishohen në kosto. SIDUS, Qyteti i Heronjve NFT ndryshon standardin e njohur dhe paraqet një numër pajisjesh që rrisin investimin tuaj financiar, duke sugjeruar që të vishni &#x 2019; t duhet të presësh vite që tregu të ndryshojë ose për një blerës bamirës përpara.

Në zonën SIDUS, gjithçka që varet nga lojtari:

  • Heronjtë NFT riorganizojnë 50% të fisnikërisë të marrë nga të gjitha shitjet e dyta të koleksionit në zonë. Problemi i vetëm që Heronjtë të kualifikohen për fisnikëri është të mbajnë një minimum prej $ 200 në simbolet NFTS ose MILK2.
  • Heronjtë NFT mund të vënë bast mbi NFT -në e tyre dhe të marrin përfitime në NFTS.
  • Mbajtësit e një Heroi fillestar NFT mund të përpiqen të gjejnë karta të azhurnuara dhe të ofrojnë Heron e përditësuar në treg.
  • Detyra mban një atribut të mbuluar NFT. Përdoruesit mund të transferojnë kriptovaluta të ndryshme të ndryshme dhe NFT drejtpërdrejt në Hero -in e tyre dhe të grumbullojnë likuiditet. Pra, Heronjtë sigurisht që do të kenë vlerën aktuale dhe sigurisht që do t'u sigurojnë pronarëve të tyre mundësinë për të ofruar zotërime të shumta njëkohësisht.

E gjithë kjo nënkupton që Heroi juaj NFT është po aq i dobishëm sa ju e bëni atë. Këto zgjidhje pakësojnë NFT &#x 2019; s varësia nga tregu për të fituar vlerën e saj duke dhënë pajisje me të cilat klientët mund të krijojnë fitime.

Planetet Blockchain dhe Komuniteti i Entuziastëve të Kriptos

Një komponent i madh i punëve të avatarit NFT është zona që ata zhvillojnë rreth tyre. Këto punë përdorin personazhe si një nënkuptim për të komunikuar një mesazh në botë, për të zhvilluar një identifikim elektronik dhe për të verifikuar pronarin &#x 2019; shoqata me NFT dhe kripto klubin. SIDUS, Qyteti i Heronjve NFT, mbështjell ideologjitë e blockchain dhe u jep klientëve personalitete, karakteristika dhe gjëra në lojë për të zbuluar ndihmën e tyre për një detyrë ose një blockchain.

Mbledhja e NFT Heroes përfshin 7,500 personalitete të një lloji që kanë origjinën në të vërtetë nga 12 botë blockchain: Bitcoione, Etheredus, Binaxima Sentauri Cybele, Solantrum, Avalanya, Polygopus, Huoris Helvetios, Polkacyon, Cardaggar, Tronguan, Ripplatan Centricus, Cosmernicus Çdo botë në mesin e rrjeteve të rëndësishme, duke marrë karakteristikat e markës së saj tregtare dhe rastësisht &#x 2026; çdo botë ka vezë të Pashkëve të fshehura në përrallat e tyre!

Bitcoione është bota më e madhe në Univers të cilën disa e përshkruajnë si &#x 2018; djepi i qenies njerëzore &#x 2019 ;. Avalanya tërheq vëmendjen nga botët e ndryshme të ndryshme si rezultat i sistemit të saj gjithëpërfshirës qeveritar. Kultura Polygopus u ndërtua nga banorët nga Etherus Polkacyon është një kulturë ngarkese që bashkon ngarkesat e planetëve të pushtuar. Cosmernicus është një fushues i anijeve. Solantrum njihet për sistemin e tij unik të kohës &#x 2013; &#x 201C; Vërtetim i Historisë &#x 201D ;.

SIDUS është një zonë ku blockchain dhe specialistët e tregut sigurisht që do të gjejnë një kulturë të menduar mirë të qytetarëve të botës blockchain. Ne krye te kesaj, NFT Heronjtë trajtojnë karakteristikat më të mira të 100 punëve dhe biznesit kryesor të kriptove. Ato fshihen në municionin që Heronjtë veshin në Arena, në pajisjet dhe mjetet e tyre të azhurnimit.

Njihuni me Artistët dhe Zhvilluesit

Heronjtë NFT është duke u krijuar nga industria NFT NFT STARS në bashkëpunim me një grup të muzikantëve të referuar si NFT256. Bashkëpunimi midis të dyjave siguron që detyra të përparojë praktikisht dhe çdo personazh të jetë i një lloji dhe të ketë vlerë të vërtetë imagjinative.

NFT256 është kumulativi më i madh global i muzikantëve bashkëkohorë sot, duke bashkëpunuar me një përzgjedhje të mjeteve të artit. Bursa përbëhet nga më shumë se 500 muzikantë që më parë ishin të lidhur me punët e Disney, Sony dhe Marvel. Duke sjellë shumë muzikantë në detyrë, grupi sigurohet që secili personalitet të jetë unik dhe unik. Muzikantët investuan mbi 10,000 orë të konsoliduara duke analizuar çdo informacion të vogël dhe ilustrim çdo atribut Hero. Edhe nëse një pronar i NFT Hero vendos të shmangë përdorimin e sistemeve të lojërave dhe shtrimit, ata me siguri do të kenë akoma një artikull unik të artit kripto.

NFT STARS është ideatori i elementeve teknologjikë të detyrës së Heronjve NFT. Yjet NFT është një industri NFT me një sfond të dukshëm të krijimit të artikujve dhe zgjidhjeve gjeniale NFT. Sistemi në mënyrë të rregullt mban ulje efektive të celeb dhe po transformon kuptimet e tregut të artit elektronik. Të gjithë këta elementë garantojnë energjinë e shenjës NFTS dhe sigurinë e kostos së saj, e cila është kritike për Heronjtë të marrin NFTS si një nxitje bujqësore. NFT STARS njeh gjithashtu ndihmën që ka marrë në të vërtetë nga shokët e saj &#x 2013; Chainlink, Orteku dhe Poligoni &#x 2013; secili kishte një kontribut të drejtë në procedurat e qeta të sistemit.

Bileta juaj për një qytet të populluar nga mijëra heronj

Heronjtë NFT është një detyrë e lindur nga udhëzimet e reja që po merr rritja e NFT dhe mbetet në përputhje me modelet e zgjerimit të tregut. Detyra duket edhe më shumë si një mjedis NFT sesa thjesht një koleksion kartash NFT. Ai integron atributet dhe përfshin të qenësishme në punët e avatarit NFT, lojërat dhe bujqësinë e rendimentit. Një përzgjedhje e mundësive të krijimit, nga qarkullimi i fisnikërisë në shtrimin e NFT, i pëlqen zonës NFT &#x 2019; ndjekja për NFT që kanë vlerë aktuale. Çmimi i arsyeshëm i përballueshëm prej 0.055 ETH (shumë më pak se 170 dollarë) hap globin NFT po aq sa popullsia bazë.

Merrni mundësinë tuaj dhe regjistrohuni në klubin e Heroit NFT të një lloji. Luani, rrezikoni, bëni zanate, fitoni!

Mësoni më shumë në lidhje me detyrën në faqet e internetit të autoriteteve të saj në faqet e mediave sociale: Webfaqja, Twitter, Mosmarrëveshje.

Ky është një mesazh i financuar. Mësoni se si të arrini në tregun tonë të synuar pikërisht këtu. Lexoni, ju lutemi vini re shënimin e mëposhtëm.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju