EQIFI, DeFi në Partneritet me një Bankë Globale Tani në dispozicion në Terminalin Bloomberg

EQIFI, DeFi në Partneritet me një Bankë Globale Tani në dispozicion në Terminalin Bloomberg shtyp

NJOFTIMI PËR SHTYP. EQIFI, një platformë e decentralizuar e rregulluar dhe e licencuar për huadhënie, huamarrje dhe investim të kriptovalutave të bazuara në Ethereum, stabilcoin dhe monedha të zgjedhura fiat, ka njoftuar se shenja e saj amtare, EQX, është regjistruar në Terminalin Bloomberg nën simbolin e shënuesit EQX.

Audienca me ndikim e vendimmarrësve financiarë dhe të biznesit të Bloomberg tani do të gëzojnë qasje në të dhënat e çmimeve të shenjës së kompozueshme ERQ-20 EQX të EQIFI, e cila u jep përfitime dhe shpërblime të shumta përdoruesve në platformë.

Jason Blick, Kryetar i EQIFI, tha: “Ne jemi të kënaqur që shohim investitorët institucionalë të kenë akses në të dhënat e EQX, dhe kështu të hapin botën e financave të decentralizuara për një audiencë më të gjerë, në të cilën shumë pak protokolle DeFi kanë qasje. Sigurimi i ekspozimit ndaj qendrave financiare globale është vetëm hapi tjetër në pozicionimin e EQIFI për t'u bërë një udhëheqës i industrisë. "

EQIFI funksionon sipas një standardi të decentralizuar të fokusuar në komunitet përmes shenjës së tij EQX, e cila lejon anëtarët e komunitetit të marrin vendime vendimtare në lidhje me të ardhmen e projektit, të tilla si listimi dhe heqja e pasurive dhe shenjave, rregullimi i normave të interesit sipas tregut dhe modifikimi kufijtë e kolateralit.

EQIFI mundësohet nga EQIBank, një nga bankat dixhitale kryesore të licencuara dhe të rregulluara në botë. EQIBank ofron tarifa konkurruese, shërbim 24/7, siguri të besuar dhe një përvojë inovative, të thjeshtë online bankare globale. EQIBank ofron llogari bankare, kredi, karta debiti dhe krediti, pa recetë dhe menaxhim të pasurisë për EQIFI dhe të gjithë klientët e saj të kualifikuar.

Për më shumë informacion, vizitoni Uebfaqja e EQIFI -t.

Rreth EQIFI

EQIFI, projekti i parë DeFi i mundësuar nga një bankë dixhitale e licencuar dhe e rregulluar, është duke vendosur standarde të reja, duke krijuar transaksione pa besim dhe duke nxitur adoptimin në botën reale.

Infrastruktura e EQIFI është optimizuar për ndërveprimet dixhitale në kohë reale. Ne jemi në krye të përqafimit të kulturës së sotme gjithnjë kërkuese që dëshiron të përqafojë evolucionin e teknologjive dixhitale.

Për pyetjet në media

David Cullinan

Kryeshefi i marketingut

EQIFI

david@eqifi.com

 

Ky është një njoftim për shtyp. Lexuesit duhet të bëjnë kujdesin e tyre të duhur para se të ndërmarrin ndonjë veprim në lidhje me kompaninë e promovuar ose ndonjë nga bashkëpunëtorët ose shërbimet e saj. Bitcoin.com nuk është përgjegjës, direkt ose indirekt, për ndonjë dëmtim ose humbje të shkaktuar ose pretenduar të jetë shkaktuar nga ose në lidhje me përdorimin ose besimin në ndonjë përmbajtje, mallra ose shërbime të përmendura në njoftimin për shtyp.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju