Grupi ETC lëshon raportin e parave të gatshme Bitcoin duke lavdëruar përdorimin e lartë dhe zhvillimin e gjallë

Bitcoin Cash

ETC Group, një firmë ofruese monetare me seli kryesisht në Londër, ka lëshuar një raport mbi Bitcoin Cash. Raporti, i cili prek një numër pikash vitale të kriptomonedhës, vërteton se Bitcoin Cash ka një rritje konstruktive të aftë në lidhje me përdorimin e saktë të Forex. Në raport thuhet:

Bitcoin Cash ka ruajtur lazer -in e tij, kushtojini vëmendje lehtësimit të transaksioneve të drejtpërdrejta, të shpejta, në baza të rregullta. Dhe kjo ka filluar të paguhet. Adresat e përditshme energjike, një përfaqësues për klientët energjikë çdo ditë, kanë vazhduar të zhvillohen fuqishëm dy vjet më parë.

Ajo që tërheq vëmendjen është se adoptimi është rritur edhe kur kostot vendore nuk e kanë shoqëruar këtë përparim. Kjo do të thotë se shfrytëzimi, më shumë se hipoteza, është fuqia shtytëse e miratimit të Bitcoin Cash, një gjë shumë e ndryshme nga kriptovalutat e ndryshme. Sidoqoftë, raporti vërteton se kostot kanë ngecur në krahasim me kriptot e ndryshme të disponueshme në treg.

Rritja gjithashtu mund të jetë nxitur nga përfshirja e Bitcoin Cash në listën paraprake të kriptovalutave të mbështetura nga Paypal në Nëntor 2020. Ky mocion e vuri pasurinë në gishtat e individëve të rinj në zonën e kriptove, duke ofruar zgjedhjen për të vënë para në para Bitcoin një treg të madh.

Zhvillim i zhurmshëm

Raporti shton gjithashtu se rritja është fiksuar për arsyen se piruni i mundimshëm 2017 që i dha fillimin BCH. Kjo rritje, në përputhje me ETC, është ajo që e dallon Bitcoin Cash nga rrjete të ndryshme kripto si Litecoin, e cila ka ndaluar shtimin e opsioneve të fundit për rastin e fokusuar të përdorimit. Raporti thekson:

Ka shumë zhvillime të ndryshme të shërbimeve në lojë të cilat mund të përfshijnë praktikën e tij, duke krijuar instrumente si kontrata të arsyeshme, tregje parashikimi dhe materiale përmbajtjeje të pajtueshme me EVM.

Smartbch thjesht u lançua në fillim të këtyre 12 muajve, duke sjellë aftësi të arsyeshme të kontratës dhe aplikacione të decentralizuara të financave të Ethereum në zinxhir. Ndërmarrja e sapokrijuar megjithatë ka një sërë hapësirash për të zhvilluar, megjithatë rritja fikse e ngjashme me këtë duket se ka qenë një vlerësim me ndikim i vlerësimit të Grupit ETC të sistemit të parave dixhitale nga kolegët.

Lexo artikullin:  Gjatë shtatorit DBX do të Listohet në Shkëmbimet kryesore të Kriptove në Botë

Çfarë konsideroni raportin BCH të Grupit ETC? Na tregoni brenda pjesës së feedback -ut më poshtë.

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 3-4 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin nga 5% në 45% fitim në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram "Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance ”. A jeni duke fituar tashmë duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provojeni! Ne ju dëshirojmë fat të mirë në tregtimin e kriptomonedhës dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si përdoruesit VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju