Ethereum 2.0 bëhet Hodler kryesor i Eterit me 21.5 miliardë dollarë në fonde

Aktualisht, marrëveshja për vendosjen e Eth 2 ka përfunduar në fakt duke qenë pronari më i madh i Ethereum Për më tepër, është i certifikuar me kërkesat ERC-20 si dhe udhëheq punë të ndryshme të tjera duke përdorur të njëjtat simbole.

Burimi i analitikës blockchain Nansen thotë se marrëveshja për vendosjen e Eth 2 në të vërtetë ka tejkaluar atë të WETH (Ethereum të mbështjellë), si dhe aktualisht është pronari më i madh i vetmuar i Eher.

Për më tepër, ndryshe nga Eth, Ether i mbuluar plotëson kriterin ERC-20, duke e bërë atë kampionin më të mirë të përshkrimit të ETH midis punëve të financimit të decentralizuar që përdorin simbolet ERC-20.

Lexim i Lidhur | Microsoft për të luftuar piraterinë me Ethereum, prezanton Projektin Argus

Alex Svanevik, CEO i Nansen, filloi kërkimet e tij në Twitter këtë të martë Sipas informacionit të disponueshëm, marrëveshja e pagesës paraprake e Beacon Chain përfshin 6.73 milion ETH - përafërsisht të vlerësuara me çmime 21.5 miliardë dollarë aktualisht.

Merrni 110 USDT Futures Bonus plotësisht falas!

Ndërsa përtej monedhës, informacioni nga Nansen zbulon se marrëveshja e Wrapped Ethereum përfshin 6.7 milion ETH, vlerësuar afërsisht 21.4 miliardë dollarë. Binance i përmbahet 2.29 milion ETH, e cila vlerësohet afërsisht në 7.3 miliardë dollarë.

Siç mbahet nga CoinMarketCap, sasia e Eterit të hedhur si dhe e siguruar në Eth 2 aktualisht përbën 5.7% të furnizimit të rrjedhshëm të Ethereum Për më tepër, rrjeti Eth 2 ka deri në 210,000 vërtetues tani, Beaconcha në kërkesat e sigurimit.

Në këtë kohë, Eteri i vendosur në Eth 2 është i kufizuar, si dhe individët nuk mund t'i tërheqin ato nga marrëveshja derisa zinxhiri i ardhshëm Ethereum të kombinohet për t'u regjistruar me Eth 2 si dhe rrjetet Ethereum. Në ekzistencë, kombinimi i zinxhirit të pritur me siguri do të ndodhë brenda 6 muajve të parë të 2022.

Ethereum 2.0 zë pozicionin e tretë në rrjetin POS

Sipas Staking Rewards, rrjeti kryesor i provës së aksioneve 3 është Eth 2 me kapitalizim të përcaktuar. Për këtë arsye është vendosur pas 27.5 miliardë dollarëve të Solana si dhe 49 miliardë dollarëve të Cardona.

Lexo artikullin:  Themelimi i Kapitalit ViaBTC Rinovon Ekosistemin e Investimeve Blockchain

Informacioni u transmetua një kohë të shkurtër pas përparimit të rëndësishëm të Ethereum për udhërrëfyesin Eth 2, si dhe lëshimin efektiv të azhurnimeve të rrjetit në Londër më 5 gusht.

Leximi i lidhur | Vlera totale e kapitalit të tregut të kriptomonedhës rritet me 1.9 trilionë dollarë Vendosja e një rekordi të ri

Ky pirun i vështirë paraqiti Propozimin e Përmirësimit të parashikuar në thelb 1559 të Ethereum Ky propozim paraqet koston e saktë të blerjes, e cila rrjedh nga tarifat e krijuara në rrjet.

Sipas Ultrasound.Money, individët në të vërtetë kanë shkatërruar afërsisht 54,916 ETH ose 175 milionë dollarë me tarifa blerjeje në 12 ditët duke iu përmbajtur pirunit të Londrës.

Me çmimin ekzistues të derdhur që përfshin 3.28 ETH, individët mund të dëmtojnë mbi 140,000 ETH çdo muaj nëse rrjeti vazhdon të funksionojë në mënyrë ideale.

Ethereum 2.0 bëhet Hodler kryesor i Eterit me 21.5 miliardë dollarë në fonde

Në momentin e krijimit, ETH në të vërtetë ka hedhur një minimum prej 3.94% të kostos së tij në 24 orët e fundit | Burimi: ETHUSD në TradingView.com Foto e veçuar nga Pixabay, grafik nga TradingView.com .

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju