Komuniteti Ethereum përgatitet për pirunin e shumëpritur të Londrës, i cili do të dalë drejtpërdrejt më 5 gusht

Komuniteti Ethereum përgatitet për pirunin e shumëpritur të Londrës, i cili do të dalë drejtpërdrejt më 5 gusht

Sipas ora e numërimit i pritur në etherscan.io, blockchain Ethereum (ETH) do të përditësohet në të ardhmen, të enjten pasdite ose rreth saj. Më parë, Bitcoin com News raportuar në azhurnimin e Londrës më 9 korrik 2021, dhe në atë kohë ishte përafërt bllok 12,965,000 do të binin në ose rreth 4 gushtit.

Njoftimi “& ldquo; London Mainnet & rdquo; u ekspozua nga Tim Beiko kur projektuesi kompozoi një përmbledhje në lidhje me përmirësimin me anë të autoriteteve të faqes së blogut Ethereum.

Me orën e numërimit mbrapsht që bie poshtë, piruni Ethereum duhet të ndodhë të enjten në ose rreth orës 2 pasdite (EDT), varësisht nga sa kohë kërkon të përpunojë më shumë se 00 blloqe ETH. Piruni i fortë i Londrës përbëhet nga një total prej 5,000 propozimesh për përmirësimin e Ethereum (EIP). EIP -të përbëheshin nga azhurnimi nesër i përbërë nga:

  • EIP-1559: Modifikimi i tregut të tarifave për zinxhirin ETH 1.0
  • EIP-3198: Kodi BASEFEE
  • EIP-3529: Reduktimi i rimbursimeve
  • EIP-3541: Refuzoni marrëveshjet e reja që fillojnë me bajtin 0xEF
  • EIP-3554: Vështirësia e vonesës së bombës deri më 1 dhjetor 2021

Tregjet Ethereum Shikoni një Rrip të Fitimeve Ditore

Para azhurnimit, ETH në fakt ka arritur të kërcejë mbi 8% në vlerë më 4 gusht, dhe të dhënat javore zbulojnë se ETH është mbi 15% të mërkurën Të dhënat e së mërkurës 30-ditore zbulojnë se eteri (ETH) në fakt ka fituar 21% megjithatë zotërimi i kriptove është vetëm deri në 10% gjatë 90 ditëve të rrugëzimit. Kostot e Ethereum në fakt janë trajtuar për të mbledhur më shumë se një javë fitime ditore para pirunit.

Kur lagja flet për pirunin e ashpër të Londrës, zakonisht thuhet se modifikimet më të konsiderueshme të kontribuara në blockchain do të përbëhen nga EIP-1559 dhe EIP-3554. EIP-1559 do të ndryshojë Ethereum '& rsquo; Norma e ngarkimit për një plan krejt të ri që e bën posedimin e kriptos eterit deflacionist. Ndërsa EIP-3554 ndryshon bombën e problemeve të minatorit Ethereum për të zvogëluar kalimin nga prova e punës (PoW) në prova e aksioneve (PoS).

Lexo artikullin:  Pse është e sigurt të thuhet se shtatori është vendimtar për Bitcoin

Çfarë do të ketë një thirrje lagje Ethereum London UpgradeLet dhe një

shiko drejtpërdrejt thirrjen (*) (*) e konsideron të ardhmen (*)? (*) ne e kuptojmë atë që ju e konsideroni këtë temë në fushën e vërejtjeve të listuara më poshtë. (*)

Çdo tregtar që tregton kriptomonedhë në shkëmbimin Binance dëshiron të dijë për të ardhmen pumpnë vlerën e monedhave në mënyrë që të fitoni fitime të mëdha në një periudhë të shkurtër kohore.
Ky artikull përmban udhëzime se si të zbuloni se kur dhe cila monedhë do të marrë pjesë në "Pump”. Çdo ditë, komuniteti vazhdon Kanali Telegram Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për Binance publikon 10 sinjale falas për të ardhmen "Pump"Dhe raporton për të suksesshëm"Pumps ”të cilat janë përfunduar me sukses nga organizatorët e komunitetit VIP.
Shikoni një video në si të mësoni për kriptomonedhën e ardhshme pump dhe fitoni fitime të mëdha.
Këto sinjale tregtare ndihmojnë në fitimin e fitimit të madh në vetëm disa orë pas blerjes së monedhave të publikuara në kanalin Telegram. A po bëni tashmë një fitim duke përdorur këto sinjale tregtare? Nëse jo, atëherë provoni! Ne ju dëshirojmë fat në tregtimin e kriptomonedhave dhe dëshirojmë të merrni të njëjtin fitim si abonentët VIP të Crypto Pump Signals for Binance Sinjalet për kanalin Binance.
John Lesley/ autori i artikullit

John Lesley është një tregtar me përvojë i specializuar në analizën teknike dhe parashikimin e tregut të monedhës. Ai ka përvojë mbi 10 vjeçare me një gamë të gjerë të tregjeve dhe aseteve - monedhave, indekseve dhe mallrave. John është autori i temave të njohura në forume të mëdha me miliona shikime dhe punon si një analist dhe një tregtar profesional për të dy klientët dhe vetveten.

Lini një Përgjigju